carmen scrie:adi scrie:
gata , pregates-te aragazu ca vin
iti las usa descuiata si gasesti aragazul la locul lui eu plec la nani. Nu face galagie te rog. Cand ma scol vad eu ce-ai bucatarit
somn usor, ma apuc de treaba sa fie totul in liniste
iti las usa descuiata si gasesti aragazul la locul lui eu plec la nani. Nu face galagie te rog. Cand ma scol vad eu ce-ai bucatarit
ofelia scrie:
zanaaaaaaa/// aditaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ascultati aici ....
http://fr.youtube.com/watch?v=qkOUAt2UDfk
adiem scrie:Buna Gabrielle ce mai e pe aici ? am sosit mai devreme acasa din cauza de zapada, ceata am anulat un drum...te pup!
ofelia scrie:am fugiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt... dragiloooooooooooooorrrrrrrrrr...
greu se mai desprinde OMU de calculator cand sunteti pe-aici ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
carmen scrie:adiem scrie:mai dragi bucurosi, ma gandeam sa va tin un discurs ...uite ce vreau sa va zic ...ma gandeam cu bucurie la momentul cand o sa povestesc tot ce am facut si ce am vazut pe unde am umblat poate ca o faceam jumatate pentru mine pentru ca atunci cand nu plec fizic imi face placere sa plec cu gandul si atunci dau inapoi si-mi amintesc drumurile ...dar nu era numai pentru mine, cei din preajma mea stiu cat de mult imi place sa ofer din ce am...mereu ziceam"o sa.." o sa"
...asa am facut si cu imnul bucurosilor, de care m-am apucat mai demult si l-am facut dintr-o suflare asa cum mi-a venit atunci , cu pretentia de a reveni si de a-l imbunatati. De atunci nu am mai facut decat doua mici modificari asa ca m-am hotarat sa-l "lansez" asa cum este ca sa nu ramana "nespus" si el...va invit la rubrica "Prietenii bucuriei" pentru a participa la lansare
versuri avem sa vedem muzicuta cine o face. Am facut o strigare la talentul din noi, poate sare un portativ
alfa scrie:Buna seara!esti un dragut! dar nu stiu sa pun nici avatar si nici imagine asociata mesajului HAHA! Cred ca v-am inebunit pe toti ,dar daca asta nu stiu ce sa fac eu?adiem scrie:Alfa nu-ti face probleme o sa se rezolve ...cum doresti tu asa va fi ! trimite-i poza pe care vrei s-o pui lui Adi sau lui Carmen si gata... daca nu, incearca cu imageshack...tu vrei poza la avatar sau la semnatura? la semnatura reusesti in mod sigur, la avatar nu intotdeauna, stiu de la altii...Mi-ar placea sa va trimit si eu in afara de un mesaj,imagini diferite,cu anumite ocazii!merci inca odata
alfa scrie:Buna dimineata bucurosilorMYHA C dai cu paracetamol,aspirina,vin fiert si caldurica.Multa sanatate!
ofelia scrie:buna , bucurosi;oooorrrrr...vad ca ati mai aparut cativa pe-aici ...oare cocosul e de vina ???![]()
mai fratiloooor... ati auzit de YANN TIERSEN .....???
NUUUUUUUUUUUU....???? dati click aici :
http://www.youtube.com/watch?v=FI76sKLMkMU
adi scrie:adiem scrie:adi scrie:fugi vasilica, sa te odihnesti!
sanatate multa!
frumoasa semnatura ai , Adi! Nu stiam poza asta a lui Teo, zici ca e un pusti!
Buna, are foarte multe fotografii surprinzatoare de-a dreptul
adiem scrie:alfa scrie:Buna seara!esti un dragut! dar nu stiu sa pun nici avatar si nici imagine asociata mesajului HAHA! Cred ca v-am inebunit pe toti ,dar daca asta nu stiu ce sa fac eu?adiem scrie:Alfa nu-ti face probleme o sa se rezolve ...cum doresti tu asa va fi ! trimite-i poza pe care vrei s-o pui lui Adi sau lui Carmen si gata... daca nu, incearca cu imageshack...tu vrei poza la avatar sau la semnatura? la semnatura reusesti in mod sigur, la avatar nu intotdeauna, stiu de la altii...Mi-ar placea sa va trimit si eu in afara de un mesaj,imagini diferite,cu anumite ocazii!merci inca odata
doamne cum poti spune ca ne-ai innebunit?aici e atelier, facem si noi ce putem ...impreuna ! invatam unii de la altii...tu esti dragut, eu sunt draguta !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori