O noapte plina de vise frumoase !
myha c scrie:ofelia scrie:SURIOARA MIHAAAAAAAAAA... DE-AIA AI RACIT SI TE DOARE GATUL , CA UMBLI SUMAR IMBRACATA ....
ce sa fac si eu daca alte haine nu am
Romy scrie:V-am cam parasit dragalasilor ! Mi-a venit "partenera " cu acte orcum m-ati ametit de tot cu horili ! si "tinutili !
Romy scrie:V-am cam parasit dragalasilor ! Mi-a venit "partenera " cu acte orcum m-ati ametit de tot cu horili ! si "tinutili !
ofelia scrie:myha c scrie:ofelia scrie:SURIOARA MIHAAAAAAAAAA... DE-AIA AI RACIT SI TE DOARE GATUL , CA UMBLI SUMAR IMBRACATA ....
ce sa fac si eu daca alte haine nu am
alfa scrie:Mai sunt si euuuuuu! Buna seara Carmen! Am avatar ai vazut?Ce parere ai?
![]()
![]()
Buna seara draga mea!Ma mai apuca pe mine pandaliile uneori dar nu sunt rea dar nici buna.florina scrie:alfa scrie:Mai sunt si euuuuuu! Buna seara Carmen! Am avatar ai vazut?Ce parere ai?
![]()
![]()
ai un avatar belea! chiar vorbeam cu cineva ca esti dina aia reaaaaaaaa dar bunaaaaaaaa![]()
![]()
Zana!!!!!!!!!!!Multumesc,dar imi pare un pic rau ca nu se vede ca sunt,,calare''pe motocicleta! PUPICI! ?carmen scrie:alfa scrie:Mai sunt si euuuuuu! Buna seara Carmen! Am avatar ai vazut?Ce parere ai?
![]()
![]()
Buna gabriela. Esti frumoasa mama
Mi-a cantat la nunta si e adevarat ce spune!carmen scrie:Uraaaaaaaaaaaaaa, am reusit. Asta este prima mea melodie pe care au urcat-o pe you tube. Nu aruncati cu rosii, e buna la petreceri
http://www.youtube.com/watch?v=5HMdqI_a-CQ
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 10 vizitatori