malimai scrie:Adina scrie:Pentru ca cea mai buna cafeluta este cea pe care o bei cu prietenii si ca sa vezi ca avem destula pentru toti , te invit sa o savurezi cu mare drag , Hana :carmen scrie:Sa punpe foc si sa-mi adun borcanasele. Auzi, sa le uit pe undeva sau sa le imprumut! :-22 . Primul strop de astazi va fi de intelegere, ingaduinta, apoi un strop de bunavointa si rabdare, altul de blandete, mai multi de incredere. Sa presar un pic de magie si visare, cateva lingurite bune cu credinta, liniste, pace, speranta, iubire, bucurie, un strop de cumpatare, recunostinta, intelepciune, bunatate, frumusete si multa buna dispozitie. Fiecare dintre noi asteptam ceva de la ziua de astazi asa ca, sorbiti incet cafeluta si ganditi-va ca exista si acel strop care va face ziua mai frumoasa. Indulcitorul este PRIETENIE.
Adinutza draga,mereu ai grija sa ne improspatezi memoria cu minunatele ingrediente ale cafelutei Zanei noastre.
Vezi de ce te-am propus Ministrul Relatiilor Interumane?
Buna, Amalia ! Nu ne-am mai intalnit de ceva timp !
Adevarul este ca imi place mult sa-mi savurez cafeluta si stiu ca ingredientele nu sunt folosite la voia intamplarii , asa ca este bine sa ii intelegem de fiecare data talcul !
Multumesc pentru nominalizare ! Am vazut ca si Florina m-a nominalizat pentru un alt minister si , dupa cum spuneam , sunt in dilema , ori un minister ori altul :-8 sau le cumulez :-20 . Democratic , ar trebui sa se supuna la vot ! (glumeam, desigur) Aici totul este democratic si liber exprimat !