buna dragaxen@ scrie:Buna ziua.. bine v-am gasit
adi scrie:carmen scrie:
stau si ma uit la soacre si nurori si nu mai stiu care-i soacra care-i nora.
Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, asa este fiecare emisiune?
![]()
![]()
![]()
de cand a intrat carmen in casa, da
gabriela noastra este doctor in emisiuni
carmen scrie:Saimir scrie:Si ce mai spuneti interesant sa ma mai mir si eu pe aici?
Saimir scrie:Nora e Fanicacarmen scrie:Gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, asa este fiecare emisiune?
gabrielle scrie:carmen scrie:Saimir scrie:Si ce mai spuneti interesant sa ma mai mir si eu pe aici?
![]()
nu zana deobicei era liniste dar acum sa aprins zanzania in ele
![]()
![]()
![]()
![]()
de cand a intrat carmen in casa, da
gabriela noastra este doctor in emisiuni
cica "suntem numai fete?" pai daca suntem numai fete de unde aspirina saracului?carmen scrie:xen@ scrie:O face minuni.. da nici eu nu mai sunt om dupa aia..
draga mea, dqaca nu-ti convine nici un tratament, mai stiu unul impotriva racelii. Suntem numai fete? Daaaaaaa. Aspirina saracului
Te poate costa cateva blesteme din partea Fanicii daca nu ii acorzi votul + costul unui sms, prea putin important asta fata de pretul Fanicii, sms-u e de 1 euro, cam asa..in jur de atatcarmen scrie:sa fie clar, eu sunt din categoria 'de afara'. Ma costa mult sa votez?
carmen scrie:adiem scrie:mai dar pana la urma e buna masina asta...nu te mai uiti la tv ca sa te razi...te uiti la masina!
daaaaaa, parca era mai distractiv sambata calare pe masina decat la emisiunea asta. Nu inteleg nimic. De ce se cearta mama? Fanica asta mai si tace?
Saimir scrie:"telespectatorii si cei de afara sa traga concluziile" ce logica are Fanica..
Baietii sunt incuiati in alta casa, de acolo ii scoate doar sambata sa mai respire putin aercarmen scrie:bata-le norocul de fete si soacre. Dar baietii de ce tac? Ei sunt incuiati? Sau n-au loc de gaite sa vorbeasca?
adiem scrie:
cica "suntem numai fete?" pai daca suntem numai fete de unde aspirina saracului?ce-i la gura fetelor cand sunt singure...sa te fereasca!
daaaaaa, parca era mai distractiv sambata calare pe masina decat la emisiunea asta. Nu inteleg nimic. De ce se cearta mama? Fanica asta mai si tace?
doar cand are diaree, atunci vorbeste cu fundu'
gabrielle scrie:Saimir scrie:"telespectatorii si cei de afara sa traga concluziile" ce logica are Fanica..
![]()
normal sa o denigreze pe elena ca ea are ce are cu elena
Saimir scrie:Te poate costa cateva blesteme din partea Fanicii daca nu ii acorzi votul + costul unui sms, prea putin important asta fata de pretul Fanicii, sms-u e de 1 euro, cam asa..in jur de atatcarmen scrie:sa fie clar, eu sunt din categoria 'de afara'. Ma costa mult sa votez?
carmen scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:Saimir scrie:Si ce mai spuneti interesant sa ma mai mir si eu pe aici?
![]()
nu zana deobicei era liniste dar acum sa aprins zanzania in ele
![]()
bata-le norocul de fete si soacre. Dar baietii de ce tac? Ei sunt incuiati? Sau n-au loc de gaite sa vorbeasca?
Saimir scrie:Te poate costa cateva blesteme din partea Fanicii daca nu ii acorzi votul + costul unui sms, prea putin important asta fata de pretul Fanicii, sms-u e de 1 euro, cam asa..in jur de atatcarmen scrie:sa fie clar, eu sunt din categoria 'de afara'. Ma costa mult sa votez?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori