N-o mai fi chiar dimineata , insa nu a trecut inca de amiaza asa ca mai merge sa va raspund astfel la salut !
TEO scrie:Am intrat in seara asta si v-am gasit parca mai bucurosi decat alte dati!! Ma bucur la randul meu, ca doar asta am invatat de la voi! Incerc sa intru si eu, daca imi spuneti o ora si o zi! Sau n-am inteles eu bine? Mi se pare ca pregatim o "iesire" impreuna?
Cu dragoste, pentru bucurosi,
Bucuroasa Teo
Romy scrie:
Buna dimineata !
Fiindca nu am mult timp i-mi las prietenul gata pregatit (cu limbuta afara ) sa guste din cafeluta! Plata cu anticipatie
ofelia scrie:Buna dimineata dragii mei prieteni :HANA79,ADINA, FLY ,MALIMAI ,ROMY si celorlalti.... buna ZANA MEA CEA BUNA ..VA DORESC SA AVETI O ZI PLINA DE REALIZARI !
nicoleta scrie:BUNA DIMINEATA OAMENI BUNI VAM TOT CITIT ZILELE ASTEA DAR NU AM AVUT TIMP SA VA SCRIU.VA DORESC O ZI DE VIS FARA SUPARARI SI NELINISTIRI SA AVETI O ZI CAT MAI PLACUTA!
fly scrie:TEO scrie:Am intrat in seara asta si v-am gasit parca mai bucurosi decat alte dati!! Ma bucur la randul meu, ca doar asta am invatat de la voi! Incerc sa intru si eu, daca imi spuneti o ora si o zi! Sau n-am inteles eu bine? Mi se pare ca pregatim o "iesire" impreuna?
Cu dragoste, pentru bucurosi,
Bucuroasa Teo
draga noastra, ora si data o asteptam de la tine, bucuroaso :-5
Adina scrie:HANA79 scrie:Ai dreptate, Adina..sunt asa de vioaie acum dupa ce am citit mesajul de la Teo, nu mi-a venit sa cred. Eu inca nu realizez...
Sa ne bucuram impreuna!
Si sa postam la subject:)
Buna , Hana ! Vezi ce cadou ne-a daruit Teo ? O bucurie imensa cu care sa incepem ziua !
Sper ca fiecare sa inteleaga ca trebuie sa existe o ordine !
Cum merge studiul pentru examen ?
Iti multumesc ,Ninna , pt cuvintele de incurajare . pupici multi ... :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 P.S. -De unde m-ai ghicit ca-mi plac ctelusii ? :-5 :-5 :-5 :-5nynna scrie:ofelia scrie:M-AI EOTIONAT PANA LA LACRII ...ITI MULTUMESC SI TE IMBRATISEZ CU DRAG ! MULTI PUPICI ! :-5 :-5 :-5HANA79 scrie:si noi te iubim, Ofelia si te sustinem cu mare drag
Scumpa mea Ofelia abia am sosit ,am fost plecata .... si nu uita noi suntem cu sufletul ,gandul mereu alaturi de tine
in toate momentele importante in viata ta! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :4 :4 :4
adi scrie:La multi ani, multa sanatate si fericire din partea Bucurosilor, pentru IRINA a carui zi de nastere este astazi!
adi scrie:Nu stiu cat de importante sunt raspunsurile mele pe acest forum, dar nu mai raspund nimic, decat strictul necesar, pana nu ne linistim si nu postam la subiect.
Tot forumul a devenit o adevarata taraba cu zarzavat si imi pare tare rau. Daca atrag atentia aveti impresia ca va alung de pe forum :-3
malimai scrie:adi scrie:Nu stiu cat de importante sunt raspunsurile mele pe acest forum, dar nu mai raspund nimic, decat strictul necesar, pana nu ne linistim si nu postam la subiect.
Tot forumul a devenit o adevarata taraba cu zarzavat si imi pare tare rau. Daca atrag atentia aveti impresia ca va alung de pe forum :-3
Adi,te rog sa nu-ti schimbi atitudinea pt ca nu cred ca faci bine.Cine nu suporta micile observatii pe care le faci pt a pastra forumul la fel de frumos si ordonat ca pana acum,ar trebui atentionat pana cand invata ce are de facut.Daca te retragi acum,se v-a crea haos.Asta vrei?
sunt deacord cu voi ....hai sa stabilim o ordine si in acelasi timp sa si o respectam ! Eu daca am gresit cu ceva va rog sa ma atentionati ...sunt incepatoare intr- ale ,,discutiilor ,,.... va imbratisez cu drag ! :15Adina scrie:malimai scrie:adi scrie:Nu stiu cat de importante sunt raspunsurile mele pe acest forum, dar nu mai raspund nimic, decat strictul necesar, pana nu ne linistim si nu postam la subiect.
Adi,te rog sa nu-ti schimbi atitudinea pt ca nu cred ca faci bine.Cine nu suporta micile observatii pe care le faci pt a pastra forumul la fel de frumos si ordonat ca pana acum,ar trebui atentionat pana cand invata ce are de facut.Daca te retragi acum,se v-a crea haos.Asta vrei?
Cred ca Adi a avut suficienta rabdare si intr-un fel sau altul trebuie sa protesteze , chiar daca nici mie nu imi place , insa il sustin !
Ce-ar fi sa ne gandim la unul din lucrurile concrete : a venit Teo pe forum si in locul intalnirii cu ea a gasit un amalgam de discutii si, bineinteles , un topic inchis ! Si asta numai pentru ca desi au fost atentionari , unii le-au ignorat ! Cu toate astea Adi s-a indurat si l-a redeschis !
Asadar din partea lui exista intelegere si rabdare , ar trebui ca si noi sa ne comportam ca atare !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori