adiem scrie:gata, am ajuns la aniversare...greu sa cari o caruta de jucarii dar merita, ce nu facem pentru bucuria bebelusului?descarc:
uite ce de jucari

Se vedecarmen scrie:buna petlicavezi? Am fost cuminte tale
. Vrei sa te joci cu mine?
COSTINA scrie:dar nu prea mult:))
sa pastrezi si pt prietenii tai care vin mai tarziu, sa le dai si lor o gura din bibelonul tau,da?
florina scrie:
buna seala suroioara![]()
Sa ne traiesti mare , mare si frumusica ! La multi ani
![]()
Vrei sa te ajut eu la taiat???![]()
carmen scrie:Uite, daca vrei putem sa jucamsau sa ne dam pe
Saimir scrie:carmen scrie:Uite, daca vrei putem sa jucamsau sa ne dam pe
Eu nu stiu sa joc jocuri de genu asta cu mingea
Nic fotbal, nici hambal, nici nimic
Da daca vrei..o sa incerc sa ma joc si cu mingea sa vad ce iese
. Pe topogan ma's da..numai ca
Daca cad
?
Asa da, joc coaldacarmen scrie:nu pange ca nu te las pe tobogan. Hai mai bine sa.
Da taiati-mi o data motul ala sa dau si eu o .... suc?
CRISSTINICA scrie:am zis ca dispar si eu!![]()
mai am sa-i iau gentuta si esarfa pe care i-o pun pe cap dupa ce dau voalul jos. dar am o mare problema: trebuie sa gasesc o coafeza si pentru ea si pentru mine, astazi ma duc sa caut. si bineinteles ca am uitat sa iau pantalonii lui marius de la croitor.
Saimir scrie:Asa da, joc coaldacarmen scrie:nu pange ca nu te las pe tobogan. Hai mai bine sa.
Da taiati-mi o data motul ala sa dau si eu o .... suc?aici ma mai descurc
Mai bine, da nu imi mai oferi atatea oferte de jocuri ca ma invat dupaiacarmen scrie:perfect si pe urma ne dam in
Saimir scrie:Mai bine, da nu imi mai oferi atatea oferte de jocuri ca ma invat dupaia![]()
Saimir scrie:
ce frumoasa semnatura ai Claudia![]()
aetheia miha scrie:nu m-a lasat inima sa nu intru un pic sa vad ce facetzi, chiar daca miruna urla si e tot una cu covorul.![]()
![]()
Vreau sa-i spun zanei ca de azi inainte e fetitza mare si poate sa cante ''nu mi-e frica de bau-bau''![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dtNKGgShVP8
florina scrie:surioara n`am avut rabdare sa citesc tot ma ierti??? acu nu stiu ti`au luat tava??? daca da atunci pe tava punem : prietenie, emotie, iubire, bucurie, respect, bunadispozitie, sanatate, vise , dragoste ..., frumos , astept si pe ceilalti bucurosi sa umple tava, cu ce mai cred ei ca lipseste .
Si tu draga surioara sa alegi . Cu mult suflet le-am randuit ! Te iubesc mult!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori