ofelia scrie:ce ma bucur ca am fost prima care a ghicit ...!
eu am recunoscut-o dupa gura si privire ...!
pai daca n`ai somn si te trezesti cand noi adormim , acu na

ofelia scrie:ce ma bucur ca am fost prima care a ghicit ...!
eu am recunoscut-o dupa gura si privire ...!
gabrielle scrie:florina scrie:gabrielle scrie:da sa terminat sury si eu am intristato![]()
de ce ,de ce
gabitza , hei nu mai plange!nu s`a suparat doar ti`a spus
![]()
nu ma pot opri
offffffffff ce am gafat daca stiam tushi daca stiam
gabrielle scrie:adiem scrie:Gabrielle , sa fie clar : Teo e prea inteligenta ca sa fie suparata, ea intelege multe, acum intelege si tu scumpi ca ea si-a spus dorinta, tu ai respectat-o si totul e OK !gabrielle scrie:da sa terminat sury si eu am intristato![]()
de ce ,de ce
Nimeni nu poarta aici vreo ranchiuna! Asta-i clubul bucuriei si Teo este regina lui !
da stiu asta adiemdar........
carmen scrie:adiem scrie:sa vina si Carmen ...haideti sa mai savuram putin, nu plecati...mai e pana maine!
aici mi-s cu sufletul dar degetele mai vb cu cineva. Vin cat pot de repede
carmen scrie:gabrielle scrie:florina scrie:gabrielle scrie:da sa terminat sury si eu am intristato![]()
de ce ,de ce
gabitza , hei nu mai plange!nu s`a suparat doar ti`a spus
![]()
nu ma pot opri
offffffffff ce am gafat daca stiam tushi daca stiam
alooooooooo, nu mai prididesc sa scot apa din calculator. GATA. TEO era bucuroasa de intalnire si nu era suparata. CLAR?
carmen scrie:gabrielle scrie:adiem scrie:Gabrielle , sa fie clar : Teo e prea inteligenta ca sa fie suparata, ea intelege multe, acum intelege si tu scumpi ca ea si-a spus dorinta, tu ai respectat-o si totul e OK !gabrielle scrie:da sa terminat sury si eu am intristato![]()
de ce ,de ce
Nimeni nu poarta aici vreo ranchiuna! Asta-i clubul bucuriei si Teo este regina lui !
da stiu asta adiemdar........
Nici un dar. Nu intelegi ca este totul ok? Am vorbit cu TEO si a spus ca este ok.
florina scrie:CLAUDIA scrie:din a doua poza asi zice ca e sury a mea gabrielle..dar nu sunt foarte sigura...totusi ochii imi spun ceva..
eu cred totusi ca-i baiat . Voi ce ziceti???
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori