aetheia scrie:Si eu sunt incepatoare, am gresit postand pe unde nu trebuia, cu siguranta am sa mai gresesc, ca nu-s perfecta, dar va spun cu mana pe inima ca n-am facut-o intentionat. Nimeni nu cred c-o face cu intentie. Pana m-oi obijnui cu fiecare topik, cu fiecare subiect o sa mai treaca ceva vreme, mai ales ca io vin de pe un forum cu mamici, cu vreo 5000 de membri, cu alte reguli, cu alte subiecte.
Nici acum nu-mi dau seama daca am postat unde trebuie sau nu. Fiecare dintre noi poate gafa cu postarea gresita, dar in acelasi timp putem lua si aminte la fiecare mustrare, propun sa deschidem un topik : "sa-nvatam ce si unde postam".
Adi, d`aia e administrator "sa ne tzina-n frau'', are tot dreptul de "a ne urechea".
Oricat am discuta pe tema asta, oricata ordine am face prin topikuri, mereu va exista un membru nou, si iar o luam de la capat.
Va pup pe toti!
Adi, propun sa ne dai meditatii, sa ne taxezi pe masura ca meritam.
TEO scrie:Am intrat in seara asta si v-am gasit parca mai bucurosi decat alte dati!! Ma bucur la randul meu, ca doar asta am invatat de la voi! Incerc sa intru si eu, daca imi spuneti o ora si o zi! Sau n-am inteles eu bine? Mi se pare ca pregatim o "iesire" impreuna?
Cu dragoste, pentru bucurosi,
Bucuroasa Teo
adi scrie:La multi ani, multa sanatate si fericire din partea Bucurosilor, pentru IRINA a carui zi de nastere este astazi!
:-10 :-10 :-10 :-10 :-13 :-10 :-10 :-10 :-10 :-5 :-5 Ce ingeras dulce !Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! :-5 :-5 :-5 :-5aetheia scrie:suntem aici, cand am spus suntem m-am referit si la fii`mea, am pus-o cu fundul pe birou, numa, numa sa ma lase la calculator.
Cate un pupic pentru fiecare in parte de la mine si de la miruna!
aetheia scrie:suntem aici, cand am spus suntem m-am referit si la fii`mea, am pus-o cu fundul pe birou, numa, numa sa ma lase la calculator.
Cate un pupic pentru fiecare in parte de la mine si de la miruna!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori