gabrielle scrie:Adina scrie:Asadar sa inceapa transmisia (vezi, ascunde si tu undeva rata aia![]()
)
![]()
sa ascuns vezi
![]()
![]()
Aualeo , ce facusi Gabita , te dai de gol ? Pai vezi ca melcul ala e fals, cornitele sunt camere de luat vederi

gabrielle scrie:Adina scrie:Asadar sa inceapa transmisia (vezi, ascunde si tu undeva rata aia![]()
)
![]()
sa ascuns vezi
![]()
![]()
CRISSTINICA scrie:ia stati asa, despre ce rata e vorba? sa fug sa ma pitesc? cine vine? ce vine? pe mine m-a orbit fulgerul carpatin adi si fulgerica florina.
CRISSTINICA scrie: pe mine m-a orbit fulgerul carpatin adi si fulgerica florina.
Adina scrie:gabrielle scrie: sau poate tu adina esti
Asta-i cea mai tare fazaFug sa ma uit mai bine, ca nu stiu cum lucreaza serviciile secrete
![]()
Saimir scrie:Dupa lungi si dificile cautari, am gasit. E doamna TeoSunt sigur acum
Saimir scrie:?HAHA! Sau poate fi: Gabriela, carmen, Ofelia, Cladia, adina, cristinica,nynna, florina, malimai, adiem, jokep, cristinica, aethei_miha, miha c, mirelutza, amika, xena....vasilica inache, ar mai fi numai ca ceilalti i-am vazut rar pe aici..da cam astia ar fi.... sau e tot claudia, la o varsta mai mare
Saimir scrie:Dupa lungi si dificile cautari, am gasit. E doamna TeoSunt sigur acum
Sa sti, pt ca era intr-o poza persoana respectiva mai mica, si in alta era mai marisoaragabrielle scrie:si tu si adi poate aveati cercelusi cand erati mititei si pune numai cele brunete ca cea mica din poza nu era blonda![]()
Uite eu m-am tot informat si asa am aflatAdina scrie:Cu asta m-ai palit rau de totPot sa lesin de mai multe ori ?
Esti sigur ? Stai asa ca iar
Si toata stradania mea sa aflu adevarul ? Si, totusi nici eu nu sunt ?
Deci nu sunt importanta pentru SRI sau pentru CIA ?
Stau putin sa-mi revin
Adina scrie:Saimir scrie:Dupa lungi si dificile cautari, am gasit. E doamna TeoSunt sigur acum
Cu asta m-ai palit rau de totPot sa lesin de mai multe ori ?
Esti sigur ? Stai asa ca iar
Si toata stradania mea sa aflu adevarul ? Si, totusi nici eu nu sunt ?
Deci nu sunt importanta pentru SRI sau pentru CIA ?
Stau putin sa-mi revin
Saimir scrie:?HAHA! Sau poate fi: Gabriela, carmen, Ofelia, Cladia, adina, cristinica,nynna, florina, malimai, adiem, jokep, cristinica, aethei_miha, miha c, mirelutza, amika, xena....vasilica inache, ar mai fi numai ca ceilalti i-am vazut rar pe aici..da cam astia ar fi.... sau e tot claudia, la o varsta mai mare
COSTINA scrie:gabrielle scrie:?HAHA!vai ce m am amuzat cu comentariile voastre
![]()
despre poza bucurosului eu totusi zic ca e costina
ha-ha...a zis el Adi sa ne induca in eroare titularul pozei, dar nici chiar asa
Saimir scrie: Uite eu m-am tot informat si asa am aflat, Lasa ca te iau cu mine la serviciile secrete, ca se intra cu pile si acolo
COSTINA scrie:acum, ca v-am citit, sa va salut, Bucurie, uite cum fac de-a-ndoaselea![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori