• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:00 pm

gabrielle scrie:
Adina scrie:Asadar sa inceapa transmisia (vezi, ascunde si tu undeva rata aia ?HAHA! ?HAHA! )

?HAHA! ?HAHA! sa ascuns vezi ?HAHA! ?HAHA!

Aualeo , ce facusi Gabita , te dai de gol ? Pai vezi ca melcul ala e fals, cornitele sunt camere de luat vederi ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:04 pm

CRISSTINICA scrie:ia stati asa, despre ce rata e vorba? sa fug sa ma pitesc? cine vine? ce vine? pe mine m-a orbit fulgerul carpatin adi si fulgerica florina.

Despre rata aia cu care am prins noi catelusul cret in gura (si se jura ca nu fura) adaptare la Gabrielle care facea juraminte mai devreme ?HAHA! ?HAHA!

Si pe unde a trecut fulgerul Imagine carpatin adi ? Sper ca nu ne-a vazut strategia inca, asa-i ? ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:07 pm

?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! aoleu mor de ras ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:14 pm

gabrielle scrie: sau poate tu adina esti ?hm!

Asta-i cea mai tare faza ?HAHA! Fug sa ma uit mai bine, ca nu stiu cum lucreaza serviciile secrete ?HAHA! ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:17 pm

Dupa lungi si dificile cautari, am gasit. E doamna Teo ?itsme! Sunt sigur acum ?itsme!
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:17 pm

CRISSTINICA scrie: pe mine m-a orbit fulgerul carpatin adi si fulgerica florina.

Cristinicaaaa , fugi de te spala repede pe ochisori , si vezi, data viitoare cand mai strapung fulgerele pe-aici ?HAHA! pune-ti mainile repede la ochi ?HAHA! astia-s stralucitori rau ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:23 pm

Adina scrie:
gabrielle scrie: sau poate tu adina esti ?hm!

Asta-i cea mai tare faza ?HAHA! Fug sa ma uit mai bine, ca nu stiu cum lucreaza serviciile secrete ?HAHA! ?HAHA!

?HAHA! ?HAHA! vezi ca nu sti pe cine vezi in poza ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:23 pm

?HAHA! Sau poate fi: Gabriela, carmen, Ofelia, Cladia, adina, cristinica,nynna, florina, malimai, adiem, jokep, cristinica, aethei_miha, miha c, mirelutza, amika, xena....vasilica inache, ar mai fi numai ca ceilalti i-am vazut rar pe aici ?hm! ..da cam astia ar fi.... sau e tot claudia, la o varsta mai mare ?hm!
Petrica
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:24 pm

Saimir scrie:Dupa lungi si dificile cautari, am gasit. E doamna Teo ?itsme! Sunt sigur acum ?itsme!

poate da poate nu ca ea e sefa bucurosilor asa ca nu se stie mai ales ca adi a scris acolo doar bucuros :P
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:25 pm

Saimir scrie:?HAHA! Sau poate fi: Gabriela, carmen, Ofelia, Cladia, adina, cristinica,nynna, florina, malimai, adiem, jokep, cristinica, aethei_miha, miha c, mirelutza, amika, xena....vasilica inache, ar mai fi numai ca ceilalti i-am vazut rar pe aici ?hm! ..da cam astia ar fi.... sau e tot claudia, la o varsta mai mare ?hm!

si tu si adi poate aveati cercelusi cand erati mititei si pune numai cele brunete ca cea mica din poza nu era blonda ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:25 pm

Sau e adi, intr-o alta viata ?hm! Sau de ce nu..poate chiar eu ?colgate! ?colgate! ?colgate! ?colgate! tot intr-o alta viata ?hm!
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:26 pm

Saimir scrie:Dupa lungi si dificile cautari, am gasit. E doamna Teo ?itsme! Sunt sigur acum ?itsme!

Cu asta m-ai palit rau de tot ?hm! Pot sa lesin de mai multe ori ? ImagineImagineImagineImagine Esti sigur ? Stai asa ca iar Imagine Si toata stradania mea sa aflu adevarul ? Si, totusi nici eu nu sunt ? ?uite-macatsufar! Deci nu sunt importanta pentru SRI sau pentru CIA ? ?uite-macatsufar! Stau putin sa-mi revin ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:27 pm

gabrielle scrie:si tu si adi poate aveati cercelusi cand erati mititei si pune numai cele brunete ca cea mica din poza nu era blonda ?HAHA! ?HAHA!
Sa sti, pt ca era intr-o poza persoana respectiva mai mica, si in alta era mai marisoara ?hm!
Petrica
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:28 pm

Adina scrie:Cu asta m-ai palit rau de tot ?hm! Pot sa lesin de mai multe ori ? ImagineImagineImagineImagine Esti sigur ? Stai asa ca iar Imagine Si toata stradania mea sa aflu adevarul ? Si, totusi nici eu nu sunt ? ?uite-macatsufar! Deci nu sunt importanta pentru SRI sau pentru CIA ? ?uite-macatsufar! Stau putin sa-mi revin ?HAHA!
Uite eu m-am tot informat si asa am aflat ?ceamuzant! , Lasa ca te iau cu mine la serviciile secrete, ca se intra cu pile si acolo ?ceamuzant!
Petrica
membru
membru

Mesajde hana » Mie Oct 31, 2007 3:29 pm

gabrielle scrie:
Adina scrie:
carmen scrie:
COSTINA scrie:eu nu stiu, ce cadou?

Uite

http://youtube.com/watch?v=9tFsenVLBv0

Ce cadou frumos ti-a facut Saimir , draga mea surioara . Si pe mine m-a dat gata ! De-a dreptul superb ! Bravo tie, Petrica ! ?pupasca!

wow super cadoul ?toast! ?pupasca!

FOARTE FUMOS, ASA ESTE! SUPER!
hana
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Oct 31, 2007 3:30 pm

ce sa vezi? m-a ejectat! cred ca din lipsa de activitate. explica adi ceva candva. saimir vrea sigur ghiocul de cristal ca vad c s-a asigrat ca nimereste. ?colgate! a fost adi un picut dar stii cum e el, grabit nevoie mare....
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:30 pm

Adina scrie:

Cu asta m-ai palit rau de tot ?hm! Pot sa lesin de mai multe ori ? ImagineImagineImagineImagine Esti sigur ? Stai asa ca iar Imagine Si toata stradania mea sa aflu adevarul ? Si, totusi nici eu nu sunt ? ?uite-macatsufar! Deci nu sunt importanta pentru SRI sau pentru CIA ? ?uite-macatsufar! Stau putin sa-mi revin ?HAHA!

?HAHA! ?HAHA! esti sigura eu nu asa ca eu cred ca esti ori tu ori costina ?ceamuzant!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Mie Oct 31, 2007 3:30 pm

gabrielle scrie:?HAHA! ?HAHA! vai ce m am amuzat cu comentariile voastre ?HAHA! ?HAHA! despre poza bucurosului eu totusi zic ca e costina ;)

ha-ha...a zis el Adi sa ne induca in eroare titularul pozei, dar nici chiar asa ?HAHA!
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:30 pm

Saimir scrie:?HAHA! Sau poate fi: Gabriela, carmen, Ofelia, Cladia, adina, cristinica,nynna, florina, malimai, adiem, jokep, cristinica, aethei_miha, miha c, mirelutza, amika, xena....vasilica inache, ar mai fi numai ca ceilalti i-am vazut rar pe aici ?hm! ..da cam astia ar fi.... sau e tot claudia, la o varsta mai mare ?hm!

?HAHA! Petricaaaaaaaaa, ce-mi faci, maica ? Dupa ce ca ImagineImagineImagine vii acum cu toata tarlaua ? ?HAHA! ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:32 pm

COSTINA scrie:
gabrielle scrie:?HAHA! ?HAHA! vai ce m am amuzat cu comentariile voastre ?HAHA! ?HAHA! despre poza bucurosului eu totusi zic ca e costina ;)

ha-ha...a zis el Adi sa ne induca in eroare titularul pozei, dar nici chiar asa ?HAHA!

buna sury ?pupasca! nu i asa ca tu esti :P in poza
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Mie Oct 31, 2007 3:33 pm

acum, ca v-am citit, sa va salut, Bucurie, uite cum fac de-a-ndoaselea ?HAHA! ?HAHA!
hana
membru
membru

Mesajde hana » Mie Oct 31, 2007 3:34 pm

?pupasca! pentru fiecare Bucuros de Bucuros ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:35 pm

sury un pupic pentru nepotel ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:39 pm

Saimir scrie: Uite eu m-am tot informat si asa am aflat ?ceamuzant! , Lasa ca te iau cu mine la serviciile secrete, ca se intra cu pile si acolo ?ceamuzant!

Pai am vazut ca te-ai tot informat, dar acum inclin sa cred ca esti dezinformator , dupa ce ai venit cu toata tarlaua ?HAHA! ?HAHA! Ce bine ca am pile ImagineOricum , ma duc sa-mi pregatesc echipamentul pentru serviciile secrete ! Eu o sa fiu Imagine sub acoperire, asa-i ? ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:41 pm

COSTINA scrie:acum, ca v-am citit, sa va salut, Bucurie, uite cum fac de-a-ndoaselea ?HAHA! ?HAHA!

Buna, Costina ! Dupa atatea lupte cu gabrielle ?HAHA! nu mi-am dat seama ca nu te-am salutat ! Fa-o tu sa recunoasca adevarul ?HAHA! ?HAHA!
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?