• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:42 pm

Adina scrie:Pai am vazut ca te-ai tot informat, dar acum inclin sa cred ca esti dezinformator , dupa ce ai venit cu toata tarlaua ?HAHA! ?HAHA! Ce bine ca am pile ImagineOricum , ma duc sa-mi pregatesc echipamentul pentru serviciile secrete ! Eu o sa fiu Imagine sub acoperire, asa-i ? ?HAHA!
Nu ca sigur e unul din ei, ori e Dna Teo, ori e Gabriela, ori e Claudia ?hm! Acuma sigur, astea 3variante le pastrez ?colgate!
Petrica
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Teofan » Mie Oct 31, 2007 3:43 pm

hallo Gabrielle, Adina,Saimir, Cristina
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:44 pm

COSTINA scrie:acum, ca v-am citit, sa va salut, Bucurie, uite cum fac de-a-ndoaselea ?HAHA! ?HAHA!
Buna Costina, hai zi si parerea ta, cine e in poza de azi? ?colgate!
Petrica
membru
membru

Mesajde fly » Mie Oct 31, 2007 3:44 pm

Saimir scrie:?HAHA! Sau poate fi: Gabriela, carmen, Ofelia, Cladia, adina, cristinica,nynna, florina, malimai, adiem, jokep, cristinica, aethei_miha, miha c, mirelutza, amika, xena....vasilica inache, ar mai fi numai ca ceilalti i-am vazut rar pe aici ?hm! ..da cam astia ar fi.... sau e tot claudia, la o varsta mai mare ?hm!

ma si daca nu are cercei in poza cand e mai mare si`ii baiat cum ziceam???

saimir???
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Oct 31, 2007 3:45 pm

concursul "cu masca, fara masca" este in plina desfasurare in casuta bucurosilor. spiritele s-au incins, asa ca pompierii au prins de veste si supravegheaza discutiile pentru a preintampina un incediu. ( ar urma o poza cu un pompier musculos, gasiti voi una, sunt sigura). iata ca vin si eu sa arunc un brat de paie pe foc: si daca-i saimir? desi parca as zice ca nu-i baiat..... ?hm!
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:46 pm

Saimir scrie:
Adina scrie:Pai am vazut ca te-ai tot informat, dar acum inclin sa cred ca esti dezinformator , dupa ce ai venit cu toata tarlaua ?HAHA! ?HAHA! Ce bine ca am pile ImagineOricum , ma duc sa-mi pregatesc echipamentul pentru serviciile secrete ! Eu o sa fiu Imagine sub acoperire, asa-i ? ?HAHA!
Nu ca sigur e unul din ei, ori e Dna Teo, ori e Gabriela, ori e Claudia ?hm! Acuma sigur, astea 3variante le pastrez ?colgate!

claudia a fost in poza de ieri ;)
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:47 pm

gabrielle scrie: ?HAHA! ?HAHA! esti sigura eu nu asa ca eu cred ca esti ori tu ori costina ?ceamuzant!

Da, poate sub acoperire , si am luat infatisarea ta, Gabrielle ?HAHA! Deci, tot tu esti ?HAHA! Moamaaaa , cine spune piua ? ?HAHA! ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde fly » Mie Oct 31, 2007 3:47 pm

CRISSTINICA scrie:ia stati asa, despre ce rata e vorba? sa fug sa ma pitesc? cine vine? ce vine? pe mine m-a orbit fulgerul carpatin adi si fulgerica florina.

fulgerica???? ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!

ti`am mai explicat cum e la "stat" ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar!

reteteler tale cum stau??? coafeza ai gasit??? pantalonii lui marius i`ai luat??? poseta???
fly
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:48 pm

Deci va rog frumos, eu v-am spus cine e , acum nu va mai stoarceti creierii ca e altcineva ?HAHA! , Va asigur eu ca nu sunt eu, cand voi aparea pe ecrane va fi scris mare si clar ca eu sunt, ca oricum nu m-am schinbat mult in astia 15 ani, 6luni si 21 de zile ?ceamuzant!
Petrica
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:48 pm

adiem scrie:hallo Gabrielle, Adina,Saimir, Cristina

buna ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde fly » Mie Oct 31, 2007 3:48 pm

Saimir scrie:
COSTINA scrie:acum, ca v-am citit, sa va salut, Bucurie, uite cum fac de-a-ndoaselea ?HAHA! ?HAHA!
Buna Costina, hai zi si parerea ta, cine e in poza de azi? ?colgate!

e cam muta nepotica sa fie ea??? :P
fly
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:49 pm

gabrielle scrie:claudia a fost in poza de ieri ;)
Da da, stiu, da poate fi tot ea, o fi trimis mai multe poze ?hm! ca in pozele de azi e una cu o fata cand era mai mica, si cu fata cand era cam in jurul varstei de 4-5-6 ani cam asa ?hm! ..posibil sa fie tot ea ?hm!
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:49 pm

Hello si tie, Marie ! Ia da-ti cu parerea , cine-i poznasul de bucuros ? Sau ai spus deja aseara, oare ? ?hm!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Oct 31, 2007 3:49 pm

Saimir scrie:Deci va rog frumos, eu v-am spus cine e , acum nu va mai stoarceti creierii ca e altcineva ?HAHA! , Va asigur eu ca nu sunt eu, cand voi aparea pe ecrane va fi scris mare si clar ca eu sunt, ca oricum nu m-am schinbat mult in astia 15 ani, 6luni si 21 de zile ?ceamuzant!

haha! pai tocmai aia-i si ideea! deci sunt sanse sa fii si tu!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde fly » Mie Oct 31, 2007 3:50 pm

Adina scrie:

Hello si tie, Marie ! Ia da-ti cu parerea , cine-i poznasul de bucuros ? Sau ai spus deja aseara, oare ? ?hm!

n`a spus, m`a pus sa intorc bebelu cu fata in sus ?HAHA! ?HAHA!
fly
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Oct 31, 2007 3:51 pm

CRISSTINICA scrie:pai tocmai aia-i si ideea! deci sunt sanse sa fii si tu!
Nu sunt sanse, ca are cercel fata si mama nu mi-o pus cercel cand eram mic ?HAHA! , si nici acum nu mi-am pus ca nu sunt vagabond ?ceamuzant!
Petrica
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Oct 31, 2007 3:54 pm

florina scrie:
CRISSTINICA scrie:ia stati asa, despre ce rata e vorba? sa fug sa ma pitesc? cine vine? ce vine? pe mine m-a orbit fulgerul carpatin adi si fulgerica florina.

reteteler tale cum stau??? coafeza ai gasit??? pantalonii lui marius i`ai luat??? poseta???

aoleu! sa traiti, permiteti sa raportez! am indeplinit cu succes toate misiunile. am terminat retetele azi, am recuperat pantalonii, m-am programat la coafor si am gasit si gentuta.
cu gentuta e asa: la noi e obiceiul ca dupa ce se da voalul jos din capul miresei si se leaga cu baticul/ esarfa nasa sa-i daruiasca o poseta cu un parfumel si diverse maruntisuri de machiat. gasisem continutul si-mi mai trebuia poseta, pe care a dat dumnezeu de am nimerit-o intr-un final.
ar fi ele multe obiceiuri, dar noi am mai sarit peste multe, ca inseamna bani si mirii nu prea dispun. mai ales ca in ianuarie vine si o finuta mica-mica...... deci cam prin martie ma crizez cu botezul, sa ma vedeti!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:54 pm

CRISSTINICA scrie:concursul "cu masca, fara masca" este in plina desfasurare in casuta bucurosilor. spiritele s-au incins, asa ca pompierii au prins de veste si supravegheaza discutiile pentru a preintampina un incediu. ( ar urma o poza cu un pompier musculos, gasiti voi una, sunt sigura). iata ca vin si eu sa arunc un brat de paie pe foc: si daca-i saimir? desi parca as zice ca nu-i baiat..... ?hm!

?HAHA! Hai, ca mi-a placut prezentarea, Cristinica ! Si acum, dupa o scurta pauza publicitara ( piua- mai pe sleau ?HAHA! ) urmeaza derularea cercetarilor (OTV-ul da faliment din cauza noastra ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! )
Adina
membru
membru

Mesajde Teofan » Mie Oct 31, 2007 3:55 pm

Adina scrie:

Poznasul de bucuros
Ce pozeaza cu folos
Sta aici in goala piele
Si se cheama ...Gabrielle !
Imagine
Ma bucur si dau din coada!
Teofana
Teofan
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:55 pm

Adina scrie:
gabrielle scrie: ?HAHA! ?HAHA! esti sigura eu nu asa ca eu cred ca esti ori tu ori costina ?ceamuzant!

Da, poate sub acoperire , si am luat infatisarea ta, Gabrielle ?HAHA! Deci, tot tu esti ?HAHA! Moamaaaa , cine spune piua ? ?HAHA! ?HAHA!

?HAHA! ?HAHA! eu nu sunt asa ca ori tu ori costina ?ceamuzant!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mie Oct 31, 2007 3:57 pm

florina scrie:n`a spus, m`a pus sa intorc bebelu cu fata in sus ?HAHA! ?HAHA!

Si tu n-ai vrut, asa-i ? ?HAHA! Las-o sa mai ?hm! cugete putin , ca ia uite cum ne da de furca poza asta . Gabrielle, esti gata sa marturisesti ? Haide, mai, ca ti se iarta jumate din pacat ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:57 pm

CRISSTINICA scrie:
florina scrie:

aoleu! sa traiti, permiteti sa raportez! am indeplinit cu succes toate misiunile. am terminat retetele azi, am recuperat pantalonii, m-am programat la coafor si am gasit si gentuta.
cu gentuta e asa: la noi e obiceiul ca dupa ce se da voalul jos din capul miresei si se leaga cu baticul/ esarfa nasa sa-i daruiasca o poseta cu un parfumel si diverse maruntisuri de machiat. gasisem continutul si-mi mai trebuia poseta, pe care a dat dumnezeu de am nimerit-o intr-un final.
ar fi ele multe obiceiuri, dar noi am mai sarit peste multe, ca inseamna bani si mirii nu prea dispun. mai ales ca in ianuarie vine si o finuta mica-mica...... deci cam prin martie ma crizez cu botezul, sa ma vedeti!

sa fie intr-un ceas bun ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:58 pm

Adina scrie:
florina scrie:n`a spus, m`a pus sa intorc bebelu cu fata in sus ?HAHA! ?HAHA!

Si tu n-ai vrut, asa-i ? ?HAHA! Las-o sa mai ?hm! cugete putin , ca ia uite cum ne da de furca poza asta . Gabrielle, esti gata sa marturisesti ? Haide, mai, ca ti se iarta jumate din pacat ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!

jur cu mana pe buric
sa cresc mare si voinic '
ca nu am de zis nimic ?HAHA! ?HAHA!
?HAHA! ?HAHA!
e bine asa
?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Oct 31, 2007 3:59 pm

Adina scrie: ?HAHA! Hai, ca mi-a placut prezentarea, Cristinica ! Si acum, dupa o scurta pauza publicitara ( piua- mai pe sleau ?HAHA! ) urmeaza derularea cercetarilor (OTV-ul da faliment din cauza noastra ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! )

macar de-ar da! dar se zice ca-l cumpara vantu.... iti dai seama cata lume va plange dupa dd? gospodine despletite vor cauta prin boscheti dupa elodia.... ?colgate!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mie Oct 31, 2007 3:59 pm

?ceamuzant! ?ceamuzant! daca nu e nici adina nici costina o fi tushi sau ofelia ?hm!
Imagine
gabrielle
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?