Saimir scrie:http://www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0

Saimir scrie:http://www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0
Adina scrie:Saimir scrie:http://www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0
Ce afci, Saimir ? Ii dai apa la moara Gabitei ?Las' ca asa o sa-i cant eu maine
adiem scrie:Ia sa-l intreb eu pe taica-meu pe unde a umblat la tinerete?
CRISSTINICA scrie:un domn inalt si carunt plimba prin parc un carucior din care un baietel urla din toti rarunchii. domnul repeta din cand in cand:" fii calm, ferdinand! fii calm, ferdinand!" la care o doamna:" vaaaai, ce baietel dragut!ferdinand se numeste?". " nu, doamna, ferdinand ma numesc eu!!!!"
asa ca fiti calmi, ferdinanzii mei, ca mai vin si alte poze. pana se termina bucurosii bucalati ne punem parul pe moate.
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:un domn inalt si carunt plimba prin parc un carucior din care un baietel urla din toti rarunchii. domnul repeta din cand in cand:" fii calm, ferdinand! fii calm, ferdinand!" la care o doamna:" vaaaai, ce baietel dragut!ferdinand se numeste?". " nu, doamna, ferdinand ma numesc eu!!!!"
asa ca fiti calmi, ferdinanzii mei, ca mai vin si alte poze. pana se termina bucurosii bucalati ne punem parul pe moate.
Daaaa, duios rau Ferdinand
Cred ca nu ne mai punem noi parul pe moate , ne luam peruci
![]()
CRISSTINICA scrie:adiem scrie:Ia sa-l intreb eu pe taica-meu pe unde a umblat la tinerete?
adica ce vrei sa zici??? in orice caz, nu cred c-a fost pe la pitesti. stii insa ca se zice ca fiecare dintre noi avem o sosie pe lumea asta. in facultate una din colegele de camera ma innebunise ca avea o verisoara care-mi semana leit, zicea ea.
gabrielle scrie:?HAHA!adina cerei bossului asta nu mie
![]()
ca eu nu stiu nu vad nimic
![]()
deh misterele ne omoara
![]()
...ei , nu chiar leit cred ca e vorba de privire...nu stiu... la cei ca noi cu fata ovala si trasaturi cat de cat armonioase adica fara unghiuri- se gasesc usor asemanari.CRISSTINICA scrie:adiem scrie:Ia sa-l intreb eu pe taica-meu pe unde a umblat la tinerete?
adica ce vrei sa zici??? in orice caz, nu cred c-a fost pe la pitesti. stii insa ca se zice ca fiecare dintre noi avem o sosie pe lumea asta. in facultate una din colegele de camera ma innebunise ca avea o verisoara care-mi semana leit, zicea ea.
Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA!adina cerei bossului asta nu mie
![]()
ca eu nu stiu nu vad nimic
![]()
deh misterele ne omoara
![]()
Nu pot sa-i cer lui ca dup-aia imi ia tot banetul din conturile alea din Elvetiasi vrei sa raman falita?
![]()
Misterele astea nu ne omoara , dar cu siguranta ne face mai dastepti
Adina scrie:gabrielle scrie:![]()
la claia mea trebuie multeeeeeee moate
![]()
asta se rezolva, folosim piscatori (mai bine zis cleme de rufe)![]()
ca nu-s scumpe
![]()
sau tot mai bine o peruca
ofelia scrie:ooooooooooooooo... ce disputa...ce disputa....cin-sa fie... cin-sa fie....![]()
![]()
eu am zis ca in poza e ...GABRIELLEEEEEEEEEEE.....
Eu nici macar nu am o poza asa ....dezbracata... de mica am fost....pudica....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CRISSTINICA scrie:Adina scrie:Hai, ca mi-a placut prezentarea, Cristinica ! Si acum, dupa o scurta pauza publicitara ( piua- mai pe sleau
) urmeaza derularea cercetarilor (OTV-ul da faliment din cauza noastra
![]()
![]()
)
macar de-ar da! dar se zice ca-l cumpara vantu.... iti dai seama cata lume va plange dupa dd? gospodine despletite vor cauta prin boscheti dupa elodia....
ofelia scrie:m-am luat cu vorba sa o contrazic pe gabrielle si am uitat sa va spun ....BUNA .... ZIUA ...SAU ... SEARA....??
nici nu stiu cum sa zic ...???
la campina e vremea intunecata ...parca ar vrea sa ninga ......![]()
ce tot va motiti ....???
va pregatiti sa sarbatoriti halloween...???
gabrielle scrie:
Adina scrie:gabrielle scrie:![]()
unde i moara
![]()
Auzi aici ,cica unde-i moara ? Te faci ca nu stii ? Ia scoate capul pe fereastra![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori