fly scrie:stii ca ne lipsesti...chiar as bea o cafea...ca doar maine`i sambata .
ce zice`ti????
HANA79 scrie:si mie imi pare rau ca nu am descoperit forumul maid evreme, dar..nu-i inca timpul pierdut,nu:)
Acum, eu am noroc, ca printul meu scump se joaca..stiti cu ce..cu telecomanda:)
carmen scrie:HANA79 scrie:si mie imi pare rau ca nu am descoperit forumul maid evreme, dar..nu-i inca timpul pierdut,nu:)
Acum, eu am noroc, ca printul meu scump se joaca..stiti cu ce..cu telecomanda:)
Draga mea daca tot esti libera te invitam si pe tine la o cafeluta
nynna scrie:Daca ati stii cit de rau ma simt cind nu pot sa postez ..ca de calculatorul e monopolizat de copii..ma simt parca singura si parasita ..imi e tare dor de voi! :-20 :-10 :-10 :-5
Poate vin dupa amiaza ce zici dupa ora 15???fly scrie:mai ninus :-40 :-5 nu fi tristuta
hai maine la mine la cumpana
bem o cafea ... hai ca stiu sa fac cafea buna....m`a invatat zana dragutza de ea :-20
HANA79 scrie:Sigur, Zana buna, ai ales ca tu pui ingredientele minune:)
carmen scrie:nynna scrie:Daca ati stii cit de rau ma simt cind nu pot sa postez ..ca de calculatorul e monopolizat de copii..ma simt parca singura si parasita ..imi e tare dor de voi! :-20 :-10 :-10 :-5
Si noua ne este dor de tine. O noapte linistita nina
fly scrie:mai ninus :-40 :-5 nu fi tristuta
bem o cafea ... hai ca stiu sa fac cafea buna....m`a invatat zana dragutza de ea :-20
HANA79 scrie:Nynna, ne gandim la tine si te pupacim toate, asa ca sa nu mai fii trista :-40
carmen scrie:fly scrie:mai ninus :-40 :-5 nu fi tristuta
Pentru cafeluta aceea trebuie sa vina si adi sau sa inventati un adi ceea ce nu se poate. ADI este unic.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori