adiem scrie:Gabrielle lasa tu cafeaua pentru maine ca esti harnicuta noaptea.. sa doarma zana mai mult, voi va dati seama ca ea se scoala mereu devreme si scrie aici pentru toti?
florina scrie:myha c scrie:Buna seara dragele mele,ce faceti?Nu aveti somn?![]()
eu una as dormi dar la mine-i santier in lucru![]()
![]()
se monteaza tevi si calorifere si la ora asta
![]()
myha c scrie:gabrielle scrie:?ceamuzant! eu inca nu miha ca numai acum mai prind si eu libercalculatoru
da gabi stiu ca acum ai acces
adiem scrie:Gabrielle lasa tu cafeaua pentru maine ca esti harnicuta noaptea.. sa doarma zana mai mult, voi va dati seama ca ea se scoala mereu devreme si scrie aici pentru toti?
adiem scrie:uite Gabri, ia asta si tine-l pe aragaz pana maine
gabrielle scrie:adiem scrie:Gabrielle lasa tu cafeaua pentru maine ca esti harnicuta noaptea.. sa doarma zana mai mult, voi va dati seama ca ea se scoala mereu devreme si scrie aici pentru toti?
eu mereu las cafeluta ca sa o ajut pe zana
adi scrie:buna si cu seara sa zic si eu, ca am intrat cu cizmele
adi scrie:gabrielle scrie:adi scrie:buna si cu seara sa zic si eu, ca am intrat cu cizmele
buna adi
buna gabriela! azi te-au pus bucurosii la inaintare, tre sa ma gandeasc la o pedeapsa ,ca asa scrie in regulament
adi scrie:gabrielle scrie:
![]()
si pe cine pedepsesti?
pe toti cei care au gresti raspunsul, dar nu stiu cum
prima data incep cu un
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori