gabrielle scrie:?uite-macatsufar!vad ca nu am sanse sa primesc pupic
![]()

alfa scrie:Vai dragii mei!!!!!!!ma doare capul!!!!!!!Stau de 2 ore sa sa rezolv o problema!cine vrea sa ma ajute?vreau sa descarc un filmulet facut cu aparatul foto(cc.2 minutele)sa-l postez aici si nu reusesc
Cine ma ajuta un pic?ROG FRUMOS!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Buna Adita al meu cel drag! La fete sunt zane,la baieti?adi scrie:alfa scrie:Vai dragii mei!!!!!!!ma doare capul!!!!!!!Stau de 2 ore sa sa rezolv o problema!cine vrea sa ma ajute?vreau sa descarc un filmulet facut cu aparatul foto(cc.2 minutele)sa-l postez aici si nu reusesc
![]()
![]()
![]()
sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa
te ajut eu?
alfa scrie:Buna Adita al meu cel drag! La fete sunt zane,la baieti?adi scrie:alfa scrie:Vai dragii mei!!!!!!!ma doare capul!!!!!!!Stau de 2 ore sa sa rezolv o problema!cine vrea sa ma ajute?vreau sa descarc un filmulet facut cu aparatul foto(cc.2 minutele)sa-l postez aici si nu reusesc
![]()
![]()
![]()
te ajut eu?Am incercat ceva dar .............
alfa scrie:Buna Adita al meu cel drag! La fete sunt zane,la baieti?adi scrie:alfa scrie:Vai dragii mei!!!!!!!ma doare capul!!!!!!!Stau de 2 ore sa sa rezolv o problema!cine vrea sa ma ajute?vreau sa descarc un filmulet facut cu aparatul foto(cc.2 minutele)sa-l postez aici si nu reusesc
![]()
![]()
![]()
gabrielle scrie:adi pui poza cu alt bucuros ,ca eu maine intru doar seara, ca ziua sunt plecata
adi scrie:gabrielle scrie:adi pui poza cu alt bucuros ,ca eu maine intru doar seara, ca ziua sunt plecata
am pus iubire! de mult
http://www.clubulbucuriei.ro/forum/view ... 4974#64974
TEEEEEEEEPUPIC INCA ODATA!!!!dar pe celalat obrazgabrielle scrie:alfa scrie:Buna Adita al meu cel drag! La fete sunt zane,la baieti?adi scrie:alfa scrie:Vai dragii mei!!!!!!!ma doare capul!!!!!!!Stau de 2 ore sa sa rezolv o problema!cine vrea sa ma ajute?vreau sa descarc un filmulet facut cu aparatul foto(cc.2 minutele)sa-l postez aici si nu reusesc
![]()
![]()
![]()
superb imi place![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori