Sa ai o zi frumoasa !

Saimir scrie:Buna dimineata domnisoara adina, va rugam sa ne marturisiti cine e in poza?
O sa vina vremea sa ai si liberAdina scrie:Buna dimineata, Saimir ! Ce mi-ar place si mie sa fiu libera astazi cum esti mataluta![]()
Sa ai o zi frumoasa !
Nu stiu de ce am impresia ca esti tu sau gabrielaAdina scrie:![]()
O luam de la capat
dar va spun eu ca va aflati pe un teren alunecos
ca nu mi-s eu acolo ! Detalii si motive , mai tarziu, dupa pauza publicitara
adi scrie:BUCUROSUL CARE TREBUIA ASTAZI GHICIT LA TEMA SE NUMESTE
FLORINA, DA FLORINA
NU GABITA!!!!
Saimir scrie: Nu stiu de ce am impresia ca esti tu sau gabriela....daca a vazut adi ca ieri ne bateam pt ea, astazi sa gandit sa ne faca jocul
Eu asa cred: ori esti tu, ori e gabriela, ori e carmen, una din 3 tot eAdina scrie:Eu nu sunt in poza aia , dar nu mai sunt sigura de nimicSa stii ca spui tu ceva acolo , s-ar putea ca Adi sa rada bine de noi si s-o fi pus chiar azi pe gabrielle ca sa ne bage-n ceata
![]()
Si colac peste pupaza gabrielle lipseste astazi pana mai pe seara , asa ca nu prea mai am cum sa o chinui
![]()
Pana mai adun niste piese la puzzle , nu-mi dau cu parerea
Saimir scrie: Eu asa cred: ori esti tu, ori e gabriela, ori e carmen, una din 3 tot e
Sar putea sa ai dreptate, da nu stiu..poate cand erai mica aveai parul blondAdina scrie:Cine , eu ?Neeeee, nici macar vopsita n-am fost blonda vreodata
![]()
Am doua variante : Carmen sau Gabrielle ! Vad ca si tu le banuiestiDintre ele doua trebuie sa ma hotarasc cine-ar fi in poza , procentul mai mare insa il dau gabriellei (sa zicem cam 75%) . Sper ca pana la sfarsituil programului artistic sa raman la o singura varianta
ca asa-i frumos
adi scrie:http://youtube.com/watch?v=9AtgOb4_Gtg
Saimir scrie:Vad ca nu isi mai face nimeni aparitia pe aici si nici macar adina..eu va las, revin putin mai tarziu
Adina scrie:Saimir scrie:Vad ca nu isi mai face nimeni aparitia pe aici si nici macar adina..eu va las, revin putin mai tarziu
Off, off, a trebuit sa ies brusc , ca, na, asa-i cand esti la servici
dar tot revin eu pe-aici ca nu pot sta departe de voi !
Sper sa revii ca avem de facut cercetari serioase si astazi
Saimir scrie: Sar putea sa ai dreptate, da nu stiu..poate cand erai mica aveai parul blond![]()
cine stie ca se mai intampla si deastea, si eu am fost blond acum sunt mai inchis la culoare si vara am parul ca carunt![]()
![]()
![]()
. Nu stiu....Daca e Costina
..Eu tot la tine , la carmen si la gabriela raman
![]()
myha c scrie: Buna Adina...eu cred ca Ofelia dupa nas si gura...sau Carmen
Adina scrie:Saimir scrie: Sar putea sa ai dreptate, da nu stiu..poate cand erai mica aveai parul blond![]()
cine stie ca se mai intampla si deastea, si eu am fost blond acum sunt mai inchis la culoare si vara am parul ca carunt![]()
![]()
![]()
. Nu stiu....Daca e Costina
..Eu tot la tine , la carmen si la gabriela raman
![]()
Oare ? Sa fi avut eu parul blond cand am fost mica ?Nu prea cred , doar daca nu cumva stau prost cu memoria
Si, totusi, n-am cu cine semana blonda , nici pe departe
Nu-s io, Petrica ! Garantat 100% !
![]()
Am retinut toate detaliile, asa ca abia astept sa apara si poza ta sa te ghicesc ! Dar si cand erai mic aveai parul carunt vara ?
Spune tot ca sa ma pun la punct
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 29 vizitatori