Saimir scrie:Da, asa e, si eu raman la adina, carmen, gabriela
La mine exista 3posibilitatiofelia scrie:HEEEEEEEEEEEIIIII, SAIMIR -ELEV TREI POSIBILITATI NU EXISTA , ASA SPUNE LOGICA ,TERTIUM NON POSIBILE ,
ASA CA ORI E CARMEN , ORI ADINA ,
SAU
ORI ADINA ORI GABRIEELE
SAU
ORI CARMEN SI GABRIELLE
ORI
MAI , SA FIE , IN EXPUNERE A IESIT LA SOCOTEALA ,DE 2 ORI GABRIELLE
EEEEEEEEEEEEEEEEEE, LOGICA SPUNE, SA FIE GABRIELLE ???![]()
ofelia scrie:saluuuuuuuuut, surioara mea , mihaela ,
hai sa bem noi cafeaua ca detectivii de adina si saimir- elev sunt in documentare![]()
![]()
Da incerc si sunt aproape de adevarmyha c scrie:Buna Petrica,ce faci?Incerci sa descoperi misterul?![]()
Hai surioara sa bem cafeaua
Saimir scrie:Da incerc si sunt aproape de adevarmyha c scrie:Buna Petrica,ce faci?Incerci sa descoperi misterul?![]()
Hai surioara sa bem cafeauaNu stiu unde a fugit colega Adina, da incerc sa ma descurc si singur, desi e mai greu
Da, cred ca ii e mai asa sa vorbeasca cu mine, adica fara rost, nu e singura care face asa ceva:(..dar asta e,o sa mai cresc si poate atunci o sa vorbeasca lumea si cu mine mai serios,myha c scrie:Unde-i Adina?L-a lasat singur pe Petrica...
Saimir scrie:Da, cred ca ii e mai asa sa vorbeasca cu mine, adica fara rost, nu e singura care face asa ceva:(..dar asta e,o sa mai cresc si poate atunci o sa vorbeasca lumea si cu mine mai serios,myha c scrie:Unde-i Adina?L-a lasat singur pe Petrica...![]()
Saimir scrie:Eu raman la ce am zis: adina, gabriela, carmen, adina pe primul loc, gabriela pe 2 si carmen pe 3....
eu ies , revin pe la 7![]()
Ma duc pana la sora mea
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori