carmen scrie:myha c scrie:
Pai eu am spus Ofelia sau tu...
Ce conteaza draga mea? Oare sa fie ofelia?Greu cu poza asta
Mare mister

carmen scrie:myha c scrie:
Pai eu am spus Ofelia sau tu...
Ce conteaza draga mea? Oare sa fie ofelia?Greu cu poza asta
ofelia scrie:
buna seara ZANA, uite , draga mea , ti-am adus eu
cat despre cine e in poza eu zic asa , de final , ca este CARMEN =ZANAAAAAAAAAAAA...!
Saimir scrie:Uite Carmen, nu am stiut de care preferi si am luat asa. E buna?
--- am stat cam mult ca femeia ceea' de la magazin se misca greu si era mai multa lume si pana m-am uitat si eu pe acolo
carmen scrie:ofelia scrie:
buna seara ZANA, uite , draga mea , ti-am adus eu
cat despre cine e in poza eu zic asa , de final , ca este CARMEN =ZANAAAAAAAAAAAA...!
multumesc cucuole drag![]()
Eu? Daca sunteti atatia care spuneti asta este musai sa-mi revizuiesc raspunsul. O intreb pe mami chiar acum
CLAUDIA scrie:stati linistiti fratilor,adi uite iti spun acum in premiera tie ca sury deja stie ,pregateste-te de nunta nu de botez ,pe 7 iunie fac NUNTA.
Foarte binecarmen scrie:daaaaaaaaaaaaaaaaa, ce bune sunt. Chiar aveam pofta de asa ceva. Credeam ca ai plecat si nu mai auzit cand am strigat dupa tine. Multumesc petrica
COSTINA scrie:.aflu doar, vazand aceste pzoe ca tare mai semanam intre noi![]()
doar..na! cin' se-aseamana, se-aduna!
![]()
![]()
Saimir scrie:Foarte binecarmen scrie:daaaaaaaaaaaaaaaaa, ce bune sunt. Chiar aveam pofta de asa ceva. Credeam ca ai plecat si nu mai auzit cand am strigat dupa tine. Multumesc petricaSa stiu de acum
, Ceva marca anume de ciocolata de care preferi
?
TU ESTI , ZANAAAAAAAAAAAA, SIGUUUUUURRR
chiar?Neeeeeeeeee. Daca ma uit bine seamana un pic cu tine. Ce zici? Nu esti tu?
Asa, am intelescarmen scrie:Vai petrica, cand vad ciocolata nici nu ma intereseaza marca. Orice este dulce imi place. Daca o tin asa imi pun stegulet cu gabarit depasit
ofelia scrie:
NEEEEEEEEEEEEE, EU NU AM POZA
![]()
![]()
TU ESTI , SIGUUUUUUUUUUUUUUUUR
NEEEEEEEEEEEEE, EU NU AM POZA
![]()
![]()
TU ESTI , SIGUUUUUUUUUUUUUUUUR
Stai asa cucule
1. daca spui asta ca sa ne pacalesti este ok
2. daca ne informezi ca n-ai trimis poza nu e bine, nu trebuia s-o spui pe forum, n-ai citit regulamentul jocului?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 31 vizitatori