adiem scrie:Ia sa pun eu de cafea...pana nu adorm eu...aduci tu cestile Gabi ? eu aduc
adiem scrie:Ia sa pun eu de cafea...pana nu adorm eu...aduci tu cestile Gabi ? eu aduc
adiem scrie:am inteles acum ...hai sa lasam pentru copii ceva bun, eu am pus apa la fiert si in ea am picurat niste stropi de candoare, putina imaginatie care sa-i duca pe bucurosi departe cu gandul pentru ca URA ! vine week end-ul...si cand se aduna bucurosii la cafea soarele sa straluceasca ...amanam toamna cu 3 zile...comanda speciala pentru sfarsitul de saptamana bucuros...aaaa, n-am pus eu multe chestii in cafea dar apa pe care am pus-o e din cea mai pura...
gabrielle scrie:
deoarece a pus ibricelu eu pun cescutele![]()
si restu
![]()
![]()
gabrielle scrie:
![]()
![]()
nimeni nu a ghicit asa ca toti meritam pupicii
![]()
![]()
adi scrie:gabrielle scrie:
![]()
![]()
![]()
![]()
nu, nu, azi nu primiti drept pedeapsa pupici, azi v-a trebui sa
Povestiti fiecare dintre voi care ati ghicit incorect, o zi de Craciun alaturi de parintii vostrii! Preferabil din copilarie, cum petreceati, ce puneati pe masa, cum colindat.
24 decembrie este acum, si ne gadim cum a fost!
adi scrie:gabrielle scrie:
![]()
![]()
![]()
![]()
nu, nu, azi nu primiti drept pedeapsa pupici, azi v-a trebui sa
Povestiti fiecare dintre voi care ati ghicit incorect, o zi de Craciun alaturi de parintii vostrii! Preferabil din copilarie, cum petreceati, ce puneati pe masa, cum colindat.
24 decembrie este acum, si ne gadim cum a fost!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori