carmen scrie:si mai adaug in a mea un strop de spor, sa termin tot ce am de facut. Nu v-am spus? De miercuri sunt iar 5 zile in concediu. De ce? O sa aflati si voi cat de curand.
Acum ca m-im baut cafeluta, spal repede cescuta, o pun la loc si zbor spre datorie.
Multumesc dragelor pentru cafeluta
Las soarele sa va spuna
CLAUDIA scrie:buna adina,da m-am bucurat cand am vazut pedeapsa aia cu dar vad ca sefu' s-a pus cu teme pe noi oare nu stie ca e vacanta ?
Adina scrie:CLAUDIA scrie:buna adina,da m-am bucurat cand am vazut pedeapsa aia cu dar vad ca sefu' s-a pus cu teme pe noi oare nu stie ca e vacanta ?
Pai sigur ca ne da teme ca vacanta nu este pentru toata lumea , mai ales pentru bucurosi
De fapt , chiar, vacanta au doar cei din clasele 1-4 , ce i-ar mai fi placut si lui Adi al meu sa aiba un pic de vacanta !
Sa nu ma bati prea tare ca ma duc la protectia copilului . Nu era numai de tine vorba ca iti e mai "asa" sa vorbesti cu mine , ma bucur ca n-am avut dreptate . Nu e nici o problema ca oricum nu am rezolvat misterul ieri iara am luat teapaAdina scrie: Cum asa Petrica ? Mai intai iti aplic o corectie , te urechez bine si apoi iti spun ca imi este chiar foarte drag sa vorbesc cu tine . Cum ti-a trecut asa ceva prin minte ? Eeeeei
Si apoi cum sa-mi las eu colegul detectiv la greu ? Un singur motiv m-a facut sa dispar asa : SC ELECTRICA - a lasat tot orasul in bezna totala , se joaca mai mereu cu nervii nostri ! Asa ca , fara curent, ce mai puteam eu sa fac ?
Astept sa vii si tu astazi ca avem iar un caz de solutionat Se aude colegu' ?
gabrielle scrie:buna sury
buna adina
eu cred ca in poza e ori ofelia ori romy si asta deoarece e o poza mai veche si clara nu e ca sa vedem fizonomia fetei
Inclin sa cred ca nu e chiar asa Nu prea o cred in stare sa faca asa ceva, fata firava .... numai ca e detectiva, si astia is cam suspiciosiadi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme
Oare sa il iau in seama? oare sa nu il iau grea decizie Mai ales ca ai inceput sa imi dai cu jolda aia mai intaiAdina scrie:Ce spui tu acolo ? Nu-i asa Saimir , nu lua de bun ce zice adi, ca doar stim cu totii ca el este maestru la uite-l , nu-i
Saimir scrie: Sa nu ma bati prea tare ca ma duc la protectia copilului . Nu era numai de tine vorba ca iti e mai "asa" sa vorbesti cu mine , ma bucur ca n-am avut dreptate . Nu e nici o problema ca oricum nu am rezolvat misterul ieri iara am luat teapa
Treaba sta in felu urmator: Adi vede ca noi ne batem pe gabriela, carmen, pe tine.. si zice el" sa ii chinui cu altii la care ei nici nu se gandesc, astazi deaia a pus-o pe jokep M-am prins si eu de smecheria luiAdina scrie: Buna, colegu'detectiv !
Bine, Petrica, nu te bat prea tare ca sa nu ramana urme si sigur ca nu ai avut dreptate ce spuneai tu acolo dar nu stiu cum facem totusi ca trebuie sa incepem sa mai si dezlegam misterele (macar sa nu mai rada bossul pe infundate de noi )
Saimir scrie:adi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme
Inclin sa cred ca nu e chiar asa Nu prea o cred in stare sa faca asa ceva, fata firava .... numai ca e detectiva, si astia is cam suspiciosi
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori