• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde CLAUDIA » Vin Noi 02, 2007 1:20 pm

buna adina,da m-am bucurat cand am vazut pedeapsa aia cu ?pupasca! dar vad ca sefu' s-a pus cu teme pe noi oare nu stie ca e vacanta ? ?ceamuzant!
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 1:26 pm

carmen scrie:si mai adaug in a mea un strop de spor, sa termin tot ce am de facut. Nu v-am spus? De miercuri sunt iar 5 zile in concediu. De ce? O sa aflati si voi cat de curand.
Acum ca m-im baut cafeluta, spal repede cescuta, o pun la loc si zbor spre datorie.

Multumesc dragelor pentru cafeluta ?pupasca! ?pupasca!

Las soarele sa va spuna Imagine

Atunci sa fie cu mult spor cafeluta , surioara ! Sigur le dai tu de capat la toate , repede si cu pricepere (poate mai folosesti si bagheta din cand in cand ?ceamuzant! ) ! Iar ai concediu ? Vreau si eu ;) ?pupasca!

Sa ai o zi cat mai frumoasa si bucuroasa !
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 1:26 pm

buna ziua bucurosilor ?pupasca! vad ca avem tema azi ?hm!

pai noi de craciun adica eu mama si sora mea mergeam la un unchi si acolo petreceam cel mai frumos lucru era ca noi adica eu sora mea si verisorii mei 3 la numar incercam sa gasim cadourile dar niciodata nu le gaseam ?ceamuzant! si cand ne trezeam dimineata ne imbracam frumos si mergeam la colindat la neamuri cu mama si unchii mei ;)
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Noi 02, 2007 1:27 pm

buna sury ?pupasca!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 1:27 pm

buna sury ?pupasca!
buna adina ?pupasca!

eu cred ca in poza e ori ofelia ori romy si asta deoarece e o poza mai veche ?hm! si clara nu e ca sa vedem fizonomia fetei ?cine!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Noi 02, 2007 1:28 pm

mi-e si teama sa mai dau cu presupusul in privinta temei ,totusi incerc si eu
zic ca e ofelia?
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 1:30 pm

CLAUDIA scrie:buna adina,da m-am bucurat cand am vazut pedeapsa aia cu ?pupasca! dar vad ca sefu' s-a pus cu teme pe noi oare nu stie ca e vacanta ? ?ceamuzant!

Pai sigur ca ne da teme ca vacanta nu este pentru toata lumea , mai ales pentru bucurosi ;)

De fapt , chiar, vacanta au doar cei din clasele 1-4 , ce i-ar mai fi placut si lui Adi al meu sa aiba un pic de vacanta ! ?colgate!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 1:30 pm

si eu tot asa am zis asta deoarece e poza veche ?hm! dar cine stie poate fi si zana ?fara! ce greu e ?fara!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 1:31 pm

Adina scrie:
CLAUDIA scrie:buna adina,da m-am bucurat cand am vazut pedeapsa aia cu ?pupasca! dar vad ca sefu' s-a pus cu teme pe noi oare nu stie ca e vacanta ? ?ceamuzant!

Pai sigur ca ne da teme ca vacanta nu este pentru toata lumea , mai ales pentru bucurosi ;)

De fapt , chiar, vacanta au doar cei din clasele 1-4 , ce i-ar mai fi placut si lui Adi al meu sa aiba un pic de vacanta ! ?colgate!

asa e adina si lui dani al meu i ar fi placut :P
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Noi 02, 2007 1:43 pm

eu am iesit ,ma bag la un film ceva ca vrea vali sa intre ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 1:47 pm

pup sury vizionare placuta ?pupasca! ?pupasca! un pupic si lui vali ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:15 pm

?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ati disparut cu toti ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ies si revin mai tarziu poate vine cineva ?fara! ?hm!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:21 pm

carmen scrie:Bucurosul din poza este

aetheia miha
?HAHA! ?HAHA! A doua oara cand nimeni nu a ghicit cine e in poza ?HAHA! . Sa vedem azi ce va fi, eu zic ca e ?hm! jokep ?colgate! ?colgate!
Petrica
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:24 pm

Adina scrie:Imagine Cum asa Petrica ? Mai intai iti aplic o Imagine corectie , te urechez bine si apoi iti spun ca imi este chiar foarte drag sa vorbesc cu tine . Cum ti-a trecut asa ceva prin minte ? Eeeeei Imagine Imagine

Si apoi cum sa-mi las eu colegul detectiv la greu ? Un singur motiv m-a facut sa dispar asa : SC ELECTRICA - a lasat tot orasul in bezna totala ?uite-macatsufar! , se joaca mai mereu cu nervii nostri ! Asa ca , fara curent, ce mai puteam eu sa fac ? :P

Astept sa vii si tu astazi ca avem iar un caz de solutionat ?HAHA! ?HAHA! Se aude colegu' ? ?pupasca!
?HAHA! Sa nu ma bati prea tare ca ma duc la protectia copilului ?ceamuzant! ?HAHA! . Nu era numai de tine vorba ca iti e mai "asa" sa vorbesti cu mine ?ceamuzant! , ma bucur ca n-am avut dreptate ?itsme! . Nu e nici o problema ca oricum nu am rezolvat misterul ieri ?HAHA! iara am luat teapa ?uite-macatsufar!
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 2:26 pm

gabrielle scrie:buna sury ?pupasca!
buna adina ?pupasca!

eu cred ca in poza e ori ofelia ori romy si asta deoarece e o poza mai veche ?hm! si clara nu e ca sa vedem fizonomia fetei ?cine!

Buna, Gabrielle ! Inca nu mi-am data cu parerea cine ar putea fi in poza , ma duc sa ma mai uit un pic . S-ar putea sa fie vorba de Romy , cum spuneti si voi ?hm!
Adina
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:27 pm

adi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme ?HAHA!
Inclin sa cred ca nu e chiar asa ?ceamuzant! Nu prea o cred in stare sa faca asa ceva, fata firava ?ceamuzant! .... numai ca e detectiva, si astia is cam suspiciosi ?hm!
Petrica
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:28 pm

Adina scrie:Ce spui tu acolo ? :P Nu-i asa Saimir , nu lua de bun ce zice adi, ca doar stim cu totii ca el este maestru la Imagine uite-l , nu-i ?HAHA! ?HAHA!
Oare sa il iau in seama? oare sa nu il iau ?hm! grea decizie ?hm! Mai ales ca ai inceput sa imi dai cu jolda aia mai intai ?HAHA!
Petrica
membru
membru

Mesajde hana » Vin Noi 02, 2007 2:34 pm

Buna Bucurosi!..nici pana acum nu am apucat sa dorm ?uite-macatsufar! maine, parca vad ca stau doar in pat
si..sunt si un pic tristutza ca mama pleaca azi, eu tot ma rog..sa vedem poate pleaca maine..
hana
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 2:35 pm

Saimir scrie: Sa nu ma bati prea tare ca ma duc la protectia copilului ?ceamuzant! ?HAHA! . Nu era numai de tine vorba ca iti e mai "asa" sa vorbesti cu mine ?ceamuzant! , ma bucur ca n-am avut dreptate ?itsme! . Nu e nici o problema ca oricum nu am rezolvat misterul ieri ?HAHA! iara am luat teapa ?uite-macatsufar!

Buna, colegu'detectiv ;) !

?HAHA! ?HAHA! Bine, Petrica, nu te bat prea tare ca sa nu ramana urme ?HAHA! si sigur ca nu ai avut dreptate ce spuneai tu acolo :P dar nu stiu cum facem totusi ca trebuie sa incepem sa mai si dezlegam misterele (macar sa nu mai rada bossul pe infundate de noi :P ) ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:37 pm

am revenit ?pupasca!

buna saimir ?pupasca!
buna sury costina ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:38 pm

?ceamuzant! ?ceamuzant! pana la urma cine ziceti ca este in poza? :P
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:38 pm

Adina scrie: Buna, colegu'detectiv ;) !

?HAHA! ?HAHA! Bine, Petrica, nu te bat prea tare ca sa nu ramana urme ?HAHA! si sigur ca nu ai avut dreptate ce spuneai tu acolo :P dar nu stiu cum facem totusi ca trebuie sa incepem sa mai si dezlegam misterele (macar sa nu mai rada bossul pe infundate de noi :P ) ?HAHA!
Treaba sta in felu urmator: Adi vede ca noi ne batem pe gabriela, carmen, pe tine.. si zice el" sa ii chinui cu altii la care ei nici nu se gandesc, astazi deaia a pus-o pe jokep ?HAHA! M-am prins si eu de smecheria lui ?colgate!
Petrica
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:39 pm

gabrielle scrie:am revenit ?pupasca!

buna saimir ?pupasca!
buna sury costina ?pupasca!
Saru mana ?rusini! ?pupasca! ?rusini! ?colgate!
Petrica
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:39 pm

saimir jokep e deoseama cu tine si asa ca nu are cum sa aibe poza asa de veche ?hm! zic si eu
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 2:41 pm

Saimir scrie:
adi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme ?HAHA!

Inclin sa cred ca nu e chiar asa ?ceamuzant! Nu prea o cred in stare sa faca asa ceva, fata firava ?ceamuzant! .... numai ca e detectiva, si astia is cam suspiciosi ?hm!

Bine faci, Saimir ! Nu lua tu in seama toate cele, ca bossu mai baga si zazanie , el vorbeste maestrul deImagine disparitii ?HAHA!

Si cum e cu detectivii ? Inseamna ca de-acolo ti se trage de esti cam suspicios mataluta, colegu' ?ceamuzant! ?HAHA!
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?