• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:41 pm

gabrielle scrie:saimir jokep e deoseama cu tine si asa ca nu are cum sa aibe poza asa de veche ?hm! zic si eu
Sar putea sa ai dreptate ?colgate! ..... atunci e claudia ?colgate! ..desi eu tot jokep zic ?HAHA!
Petrica
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:42 pm

cu sury claudia a fost poza si nu cred ca mai pune adi inca una asa ca eu cred ca e ofelia sau romy :P
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 2:44 pm

Adina scrie:Si cum e cu detectivii ? Inseamna ca de-acolo ti se trage de esti cam suspicios mataluta, colegu' ?ceamuzant! ?HAHA!
Vai ?HAHA! ?HAHA! Nu ma cunosti ce suspicios is eu de felu meu ?HAHA! ?rusini!
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 2:47 pm

gabrielle scrie:am revenit ?pupasca!

buna saimir ?pupasca!
buna sury costina ?pupasca!

Pai de ce ai fugit mai devreme, Gabita, ca eram si noi pe-aici doar ca eu raspunde mai greu din motive de munca ;)
Adina
membru
membru

Mesajde fly » Vin Noi 02, 2007 2:47 pm

Adina scrie:
adi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme ?HAHA!

Buna, Adiiiii ! Imagine

Ce spui tu acolo ? :P Nu-i asa Saimir , nu lua de bun ce zice adi, ca doar stim cu totii ca el este maestru la Imagine uite-l , nu-i ?HAHA! ?HAHA!

nu `ti fa griji surioara ca si eu am intrat si tot "agatata" am ramas ceva timp ?pupasca!

pozele nu le`am ascuns dar chiar nu semanam??? ?HAHA! ?HAHA! nici acolo unde eram un pic botoasa???? ?HAHA! aveam un tricou bleu pe mine sa stii imi amintesc cand am facut poza aveam vreo 4 ani .

dar azi chiar sunt in ceata ca si poza ?HAHA! ?HAHA!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde hana » Vin Noi 02, 2007 2:51 pm

eu acum am descoperit ca apaream pe site..desi ma deconectasem odata cu netu ce plecase fara voia mea..sunt extrem de suparata pe astia cu netu''efectiv intru-ies..si e nervant si pt mine, dar pt ceilalti?chiar ma fac astia sa n-am chef de nika
hana
membru
membru

Mesajde hana » Vin Noi 02, 2007 2:52 pm

buna saimir ?pupasca!

buna sister Gabi..scuze..dar nu am vazut ?pupasca!
hana
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:53 pm

Adina scrie:

buna saimir ?pupasca!

Pai de ce ai fugit mai devreme, Gabita, ca eram si noi pe-aici doar ca eu raspunde mai greu din motive de munca ;)

am iesit un pic ca am avut un pic de treaba ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:54 pm

florina scrie:
Adina scrie:
adi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme ?HAHA!

Buna, Adiiiii ! Imagine

Ce spui tu acolo ? :P Nu-i asa Saimir , nu lua de bun ce zice adi, ca doar stim cu totii ca el este maestru la Imagine uite-l , nu-i ?HAHA! ?HAHA!

nu `ti fa griji surioara ca si eu am intrat si tot "agatata" am ramas ceva timp ?pupasca!

pozele nu le`am ascuns dar chiar nu semanam??? ?HAHA! ?HAHA! nici acolo unde eram un pic botoasa???? ?HAHA! aveam un tricou bleu pe mine sa stii imi amintesc cand am facut poza aveam vreo 4 ani .

buna tushi ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 2:55 pm

COSTINA scrie:eu acum am descoperit ca apaream pe site..desi ma deconectasem odata cu netu ce plecase fara voia mea..sunt extrem de suparata pe astia cu netu''efectiv intru-ies..si e nervant si pt mine, dar pt ceilalti?chiar ma fac astia sa n-am chef de nika

sury nu fi trista ?pupasca! ?pupasca! mergi si iai de urechi pe cei de la net ;) ?ceamuzant!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 2:56 pm

florina scrie: nu `ti fa griji surioara ca si eu am intrat si tot "agatata" am ramas ceva timp ?pupasca!

Nu semanai, surioara , nici in ruptul capului n-as fi spus ca ai putea fi tu in pozele alea , mai ales in poza cu bebelul (ca n-ai vrut sa-l intorci pe partea ailalta ?HAHA! )

Si eu sunt in ceata azi Imagine

Dar o banuiesc si pe Carmen , ar putea fi ea ?hm! nu vedeti ce pozitie hotarata are inca de micuta ? ?HAHA! ?HAHA! parca sta sa sara la noi ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 3:00 pm

Saimir scrie: Vai ?HAHA! ?HAHA! Nu ma cunosti ce suspicios is eu de felu meu ?HAHA! ?rusini!

?HAHA! Vaaaai, da' mi-am cam dat eu seama ca esti cam suspicios :P ?HAHA! ?HAHA! si cum altfel ne-am putea noi face detectivi altfel, nu ? ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 3:00 pm

asa e adina poate fi zana ?hm!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 3:02 pm

COSTINA scrie:eu acum am descoperit ca apaream pe site..desi ma deconectasem odata cu netu ce plecase fara voia mea..sunt extrem de suparata pe astia cu netu''efectiv intru-ies..si e nervant si pt mine, dar pt ceilalti?chiar ma fac astia sa n-am chef de nika

Buna, Costina ! Fa putina ImagineImagine galagie la cei cu netul , ca doar avem trebi importante de rezolvat pe-aici ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde fly » Vin Noi 02, 2007 3:04 pm

Adina scrie:Dar o banuiesc si pe Carmen , ar putea fi ea ?hm! nu vedeti ce pozitie hotarata are inca de micuta ? ?HAHA! ?HAHA! parca sta sa sara la noi ?HAHA!

Ca neste detectivi care sunteti ia spune tu surioara stii cumva surioara noastra o avea vreo bluza rosie????? ca perdelele nu le recunosc ?HAHA! ?HAHA!
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 3:06 pm

gabrielle scrie:asa e adina poate fi zana ?hm!

Da, gabita , ar putea fi zana . Ar mai fi insa ceva care ma pune amarnic pe ganduri ?hm! de ce la poza de azi Adi spune "astazi il/o ghicim pe:" , doar la deruta sau o fi vreun EL in poza ? ?HAHA! Vai, cum ne mai chinuie ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 3:08 pm

florina scrie:Ca neste detectivi care sunteti ia spune tu surioara stii cumva surioara noastra o avea vreo bluza rosie????? ca perdelele nu le recunosc ?HAHA! ?HAHA!

Asa stiu ca are ea ceva bluza rosie ?hm! dar esti sigura ca nu recunosti perdelele ? Daca si le-a schimbat intre timp ? Sau s-o fi dus la mami ei sa faca poza la poza ? ?HAHA! ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 3:10 pm

?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! o fi romy si noi zicem ca e zana sau ofelia ?ceamuzant!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 3:11 pm

Saimir scrie: Sar putea sa ai dreptate ?colgate! ..... atunci e claudia ?colgate! ..desi eu tot jokep zic ?HAHA!

Heeeei, colegu' detectiv, unde ai disparut ? Treci incoace la investigatii ?HAHA! ?HAHA!

Ia stai asa putin , nu cumva esti chiar tu in poza ? ?hm!
Adina
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 3:12 pm

Adina scrie: ?HAHA! Vaaaai, da' mi-am cam dat eu seama ca esti cam suspicios :P ?HAHA! si cum altfel ne-am putea noi face detectivi altfel, nu ? ?HAHA!
?ceamuzant! Da normal, is suspicios si cam de multe ori suspiciunile is adevarate ?colgate!
Petrica
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 3:13 pm

Adina scrie:Heeeei, colegu' detectiv, unde ai disparut ? Treci incoace la investigatii ?HAHA! ?HAHA!

Ia stai asa putin , nu cumva esti chiar tu in poza ? ?hm!
Am revenit, am avut ceva de lucru aici ?ceamuzant! , nu are cum sa fiu eu, a spus chiar si gabriela...ca poza e cam veche..si noh ?ceamuzant! Oricum va dau un indiciu de pe acuma, si a mea nu e asa noua..is totusi 15 ani...
Petrica
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 3:16 pm

gabrielle scrie:?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! o fi romy si noi zicem ca e zana sau ofelia ?ceamuzant!

Mai, poate ca o fi Romy insa ar fi trebuit sa aiba si vreo Imagine langa el ?HAHA! ?HAHA!

Inca mai merg pe varianta : Carmen
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Noi 02, 2007 3:19 pm

Saimir scrie: Da normal, is suspicios si cam de multe ori suspiciunile is adevarate ?colgate!

De multe ori :P , dar ce bine ca nu intotdeauna ?HAHA! ?HAHA! Las ca stiu si eu ce gust are suspiciunea ca si eu am toneeee ?ceamuzant!
Adina
membru
membru

Mesajde Petrica » Vin Noi 02, 2007 3:23 pm

Adina scrie:De multe ori :P , dar ce bine ca nu intotdeauna ?HAHA! ?HAHA! Las ca stiu si eu ce gust are suspiciunea ca si eu am toneeee ?ceamuzant!
Am aflat ceva nou ?colgate! Si tu esti suspicioasa, da nu asa de mult ca mine ?HAHA! sa fi sigura de asta

(Pt ceilalti, nu luati in considerare certurile intre detectivi, ne certam care e mai bun ?ceamuzant! )
Imagine
Petrica
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Noi 02, 2007 3:27 pm

Adina scrie:
gabrielle scrie:?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! o fi romy si noi zicem ca e zana sau ofelia ?ceamuzant!

Mai, poate ca o fi Romy insa ar fi trebuit sa aiba si vreo Imagine langa el ?HAHA! ?HAHA!

Inca mai merg pe varianta : Carmen

atunci cand era mai micut romy o fi fost si el mai cuminte ?ceamuzant! asa ca eu merg pe trei variante ofelia,carmen,romy
Imagine
gabrielle
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?