Sar putea sa ai dreptategabrielle scrie:saimir jokep e deoseama cu tine si asa ca nu are cum sa aibe poza asa de vechezic si eu

Sar putea sa ai dreptategabrielle scrie:saimir jokep e deoseama cu tine si asa ca nu are cum sa aibe poza asa de vechezic si eu
VaiAdina scrie:Si cum e cu detectivii ? Inseamna ca de-acolo ti se trage de esti cam suspicios mataluta, colegu'![]()
Adina scrie:adi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme
Buna, Adiiiii !
Ce spui tu acolo ?Nu-i asa Saimir , nu lua de bun ce zice adi, ca doar stim cu totii ca el este maestru la
uite-l , nu-i
![]()
Adina scrie:gabrielle scrie:am revenit![]()
buna saimir![]()
buna sury costina
Pai de ce ai fugit mai devreme, Gabita, ca eram si noi pe-aici doar ca eu raspunde mai greu din motive de munca
florina scrie:Adina scrie:adi scrie:saimir, adina asa facea si cu mine, nu-ti fa probleme
Buna, Adiiiii !
Ce spui tu acolo ?Nu-i asa Saimir , nu lua de bun ce zice adi, ca doar stim cu totii ca el este maestru la
uite-l , nu-i
![]()
nu `ti fa griji surioara ca si eu am intrat si tot "agatata" am ramas ceva timp![]()
pozele nu le`am ascuns dar chiar nu semanam???![]()
nici acolo unde eram un pic botoasa????
aveam un tricou bleu pe mine sa stii imi amintesc cand am facut poza aveam vreo 4 ani .
dar azi chiar sunt in ceata ca si poza![]()
COSTINA scrie:eu acum am descoperit ca apaream pe site..desi ma deconectasem odata cu netu ce plecase fara voia mea..sunt extrem de suparata pe astia cu netu''efectiv intru-ies..si e nervant si pt mine, dar pt ceilalti?chiar ma fac astia sa n-am chef de nika
florina scrie: nu `ti fa griji surioara ca si eu am intrat si tot "agatata" am ramas ceva timp![]()
pozele nu le`am ascuns dar chiar nu semanam???![]()
nici acolo unde eram un pic botoasa????
aveam un tricou bleu pe mine sa stii imi amintesc cand am facut poza aveam vreo 4 ani .
dar azi chiar sunt in ceata ca si poza![]()
COSTINA scrie:eu acum am descoperit ca apaream pe site..desi ma deconectasem odata cu netu ce plecase fara voia mea..sunt extrem de suparata pe astia cu netu''efectiv intru-ies..si e nervant si pt mine, dar pt ceilalti?chiar ma fac astia sa n-am chef de nika
Adina scrie:Dar o banuiesc si pe Carmen , ar putea fi eanu vedeti ce pozitie hotarata are inca de micuta ?
![]()
parca sta sa sara la noi
gabrielle scrie:asa e adina poate fi zana
florina scrie:Ca neste detectivi care sunteti ia spune tu surioara stii cumva surioara noastra o avea vreo bluza rosie????? ca perdelele nu le recunosc![]()
Saimir scrie: Sar putea sa ai dreptate..... atunci e claudia
..desi eu tot jokep zic
Adina scrie:Vaaaai, da' mi-am cam dat eu seama ca esti cam suspicios
![]()
si cum altfel ne-am putea noi face detectivi altfel, nu ?
Am revenit, am avut ceva de lucru aiciAdina scrie:Heeeei, colegu' detectiv, unde ai disparut ? Treci incoace la investigatii![]()
![]()
Ia stai asa putin , nu cumva esti chiar tu in poza ?
Am aflat ceva nouAdina scrie:De multe ori, dar ce bine ca nu intotdeauna
![]()
Las ca stiu si eu ce gust are suspiciunea ca si eu am toneeee
Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA!![]()
o fi romy si noi zicem ca e zana sau ofelia
Mai, poate ca o fi Romy insa ar fi trebuit sa aiba si vreolanga el
![]()
![]()
Inca mai merg pe varianta : Carmen
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori