gabrielle scrie: bine mai mami nici tu nu ma recunostinu sti cum eram cand eram micuta
Ce ti-e cu memoria, au ajuns parintii sa nu-si mai recunoasca pruncii

gabrielle scrie: bine mai mami nici tu nu ma recunostinu sti cum eram cand eram micuta
carmen scrie: Buna iubire. Normal ca eu sunt ca altfel nu ma simt bine
. Eu si gabrielle suntem in fiecare zi
codificato
florina scrie:Ca neste detectivi care sunteti ia spune tu surioara stii cumva surioara noastra o avea vreo bluza rosie????? ca perdelele nu le recunosc![]()
myha c scrie:Dragele mele pana descoperiti cine este in poza...ma duc sa mai fac investigatii si revin mai pe seara...vedeti poate seamana cu mine![]()
Adina scrie:Ia spune surioara , ai vazut ce detectivi mari ne-am facut noi ? Avem si firma
Angajam personal , salariul in boabe de fasole sau nastureiCum preferi ?
![]()
carmen scrie:florina scrie:Ca neste detectivi care sunteti ia spune tu surioara stii cumva surioara noastra o avea vreo bluza rosie????? ca perdelele nu le recunosc![]()
Parca stiu perdele astea.. Musai sa o intreb pe mami. Neee, tot gabrielle este
carmen scrie:Adina scrie:Ia spune surioara , ai vazut ce detectivi mari ne-am facut noi ? Avem si firma
Angajam personal , salariul in boabe de fasole sau nastureiCum preferi ?
![]()
super faina firma aveti dragilor. Singura problema este ca n-ati dar si voi de un indiciu, un ADN, un fir de par matur, ceva. Nimic. Ce fel de detectivi sunteti? Si mai faceti si angajari.
Adina scrie:E tarziu tare , imi incui biroul de detectivi, ii las notitele lui Saimir , ma asigur ca alarma-i in functiune si las telefonul sa intre automat pe fax , asa ca trimiteti neaparat CV-urile , numarul de posturi este in limita stocului![]()
![]()
Daca nu v-ati notat inca , telefonul la care trebuie sa sunati pentru interviu este 89 89 89 89 ! Insistati si veti castiga !![]()
![]()
Va imbratisez cu mult drag si va doresc sa aveti cel mai splendid weekend !
gabrielle scrie:
eu cred ca esti tu zana si arunci pisica in curtea mea repede
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 33 vizitatori