Saimir scrie: Ma bucur ca iti place De dezlegat misterele pe mai tarziu, acuma sa sarbatorim inaugurarea firmei , asa fac oamenii care iau tepe
pai nu ziceai ca ti la aspectul fizic lasa ca asta e un job asa... te ocupi de el in timpul liber, poti lucra la noi si la negru. Apropo de asta.... Miha c, esti angajata altundeva? sa stim sa iti facem cartea de munca... Oricum cu cate cazuri mai multe rezolvate, cu atat mai multe boabe de fasole, deci sar putea intr-o luna sa faci de o mancarecarmen scrie:Da, firma de muritori de foame. Pana adun eu de-o mancare trec ceva luni Si pana atunci ce mananc?
Saimir scrie:Am revenit, am termiant repede o treaba aici pe internet..... Am cateva vesti: Myha C- Angajata definitiv, fara probe si etc...
carmen, noi angajam personal sa faca munca mai grea, nu degeaba sunem finantatorii acestei firme, noi trebe sa facem treba cea mai usoara, sa dam verdictele. Verdictul de astazi il vom da maine, ca sa nu dam de banuit ca noi am sti raspunsul inainte sa apara, noi il stim cu siguranta. Cu cateva aprobari puteti primi aceasta informatie. Va asteptam cu CV-urile la numarul de telefon 89 89 89 89 , puteti sa trimiteti fax, sau sa sunati, linie verde disponibila 24/24 7/7. Posturile sunt disponibile in limita stocului disponibil dupa cum spunea Adina. Va asteptam!
Saimir scrie:Mult mai bine, asa e cel mai bine, fara experienta ca aia ce au experienta ne fura . Esti angajata!xen@ scrie:vreau si eu sa imi depun cv-ul... ma primiti?
PS: nu am experienta
Saimir scrie:Vad ca ai foarte mare intuitie si precizie, nu ai vrea sa ni te alaturi?carmen scrie: ce ati pregatit la inaugurare? O maaaaaaaaaaaaaare teapa?
xen@ scrie:
este ... am un job super..Domn' Director Saimir va rog sa imi prezentati fisa postului ca sa stiu exact ce tre sa fac..
Sigur sti tu secretele de pe forum, adica cine e in poza, deci te rog sa ne spui si pe urma mai vorbim de primacarmen scrie:Ba daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dar dati intai o prima de o ciorbita de fasole macar si pe urma, o sa ma simt obligata sa dau tot ce am eu mai bun
Saimir scrie:daca sti sa faci chestii de genu ala, chiar te rog, esti angajata ca secretaracarmen scrie:Nu vrei sa fac eu fisa postului pentru fiecare?
.. bine, secretara cand nu sunt cereri, si in rest esti detectiva sefa Poti incepe de pe acumcarmen scrie:aha, deci ajung tot la cafeluta. Eu vreau actiune, suspans, pande , nu tot cratita
Vezi ca daca vede adina ce smecherii faci aici, ca ne induci in eroare sar putea sa te dea afara... ...carmen scrie:Raspuns corect ... DA
Saimir scrie:Vezi ca daca vede adina ce smecherii faci aici, ca ne induci in eroare sar putea sa te dea afara... ...carmen scrie:Raspuns corect ... DA
Gata!!!!LUME LUME, inainte cu 3 ore de oara adevarului, am aflat, e Carmen in poza, si asta numai datorita firmei "SC TEAPA SRL " asteptam noi clienti caci se merita ...
Saimir scrie:Vezi ca te-ai prins Nu degeaba te-am angajat, ca te prinzi repedecarmen scrie:fapt ai dreptate, ca doar este firma de luat tepe
Saimir scrie:Acuma gata, mi-am dat jos hainele de detectiv si sa vorbim lucruri serioase..ce faci carmen? cum ti-a mers azi? :) Maine stai cu noi pe aici mai mult, si poimaine?
Lasa ca vorbesc eu cu ea sa nu te dea afara Poti sa te bucuri in continuare... Multumesc , da serveste si tucarmen scrie:Ura sefule Trebuie sa ma bucur zilele astea de functie pana nu intra din nou albastra. Asa ca sa te servesc sefu cu ceva ?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori