Saimir scrie:Nucarmen scrie:Oare? Dar participa si neamurile de grad I?Neeeeeeeee
Dar obiectele din imagine pot fi a neamurilor de gradul I
Da, ai dreptate. Gabrielle spunea ca are surioara nu frate

Saimir scrie:Nucarmen scrie:Oare? Dar participa si neamurile de grad I?Neeeeeeeee
Dar obiectele din imagine pot fi a neamurilor de gradul I
carmen scrie:Da, ai dreptate. Gabrielle spunea ca are surioara nu frate. Sefu ma pui pe ganduri
. Neeee, tot la adi raman. As fi zis romy dar n-are mustata
Poate primim azi si pt ieri si pt azicarmen scrie:Imi place ca esti consecvent. Ai vazut ca n-am primit pedeapsa pentru teapa de ieri? Oare ne-a iertat?Sau primim una de nu o putem face?
florina scrie:IA BUna seara!!!! ca tot va vazui pe aci![]()
ce dezbateti voi aici??? recunoastri nu??? ce zice detectivu sef??? aud???
carmen scrie:Bate-n lemn petrica. Nu stii ce periculos este boss. E in stare sa ne puna sa facem in fiecare zi curatenie in casuta. Chiar sa si varuim, e raaaaaaaaaau boss
florina scrie:IA BUna seara!!!! ca tot va vazui pe aci![]()
ce dezbateti voi aici??? recunoastri nu??? ce zice detectivu sef??? aud???
mirelutz@ scrie:buna seara bucurosii! ce faceti?![]()
![]()
am intrat de 20 de minute si abia acum am reusit sa scriu, tare greu mai merge netul....
carmen scrie:ofelia scrie:Buna seara ZANAAAAAAAAAAAAA,
Buna cucule drag
ofelia scrie:mirelutz@ scrie:buna seara bucurosii! ce faceti?![]()
![]()
am intrat de 20 de minute si abia acum am reusit sa scriu, tare greu mai merge netul....
Buna seara MIRELUTZAAAAAAAAA , hai sa te
ce sa facem , ne dam cu parerea cine sa fie in poza , eu zic ca este ADITA , tu ce crezi?
carmen scrie:Imi place ca esti consecvent. Ai vazut ca n-am primit pedeapsa pentru teapa de ieri? Oare ne-a iertat?Sau primim una de nu o putem face?
mirelutz@ scrie:ofelia scrie:mirelutz@ scrie:buna seara bucurosii! ce faceti?![]()
![]()
Buna seara MIRELUTZAAAAAAAAA , hai sa te
ce sa facem , ne dam cu parerea cine sa fie in poza , eu zic ca este ADITA , tu ce crezi?
daca tu imi dai o imbratisare eu iti dau un pup mareeee![]()
despre ce poza e vorba?...ca sa pot sa imi dau cu parerea
carmen scrie:ofelia scrie: ce faci draga mea ?
multumesc draga mea. Ce sa fac? Ma pregatesc pentru vineri.
Dragutilor, va las. A venit mami. Revin cat pot de repede.
Va iubesc de nu mai pot
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori