Adina scrie:
Mi-ati adus atata bucurie , incat oricat as incerca eu sa va multumesc ar putea parea mult prea putin ! Surpriza pe care mi-ati facut-o mi-a adus multa , multa emotie si traire sufleteasca , un mare sentiment de prietenie , o stare de bine , de multumire ....Mi-ati daruit un cadou minunat si nu gasesc cuvinte ! Bucuria ne lasa uneori inmarmuriti , bucuria ne invaluie si ne place atat de mult melodia ei incat am vrea sa nu se mai termine !
dania scrie:Hei ce mai faceti ?
Nu mai e nimeni bucuros la ora asta?
Sau sunteti prea obositi de atata dans si ati plecat la nani? :-34
O dar stai ca acum am vazut-o pe Carmen cu soriceii pe clape? :-37 :-33 :-36
Va doresc o noapte bucuroasa plina de vise frumoase.
Va pup. :-40
fly scrie:Dragii mei prieteni , azi mi s`a confirmat a doua oara ca BUNUL ma iubeste. Mi`a trimis in viata mea , prieteni cu inima calda, atunci cand aveam mai multa nevoie.
Vizita Ninei m`a coplesit. E intradevar o BUCUROASA :-5 . Te binedispune numai privind-o si credeti`ma pe cuvant, e foarte frumoasa si plina de viata adevarata.
Am vorbit, am povestit si am baut chiar si cafea :-39 , sper sa ii fi placut cafeaua mea, am facut`o cu mare dragoste,....ea a zis ca-i buna... dar asteapta sa o guste si pe`a lui ADI si CARMEN :-17 .... si cat mai repede :-20 , da doamne :-1
fly scrie:sper ca ai dansat...ca altfel stii ce urmeaza :-27 :-20 :-20 :-20
fly scrie:sa nu uiti ce ai zis, ok???? imi dai voie?????
HANA79 scrie:cred ca prietenii simt unii pentru ceilalti, indiferent de distanta
eu tocmai faceam o pauza de invatat si am trecut sa vad ce mai e pe forum..cand..uite:)
mona_jux scrie:Hristos a inviat!Ce mai faceti?Imi poate spune si mie cum sa fac sa vad cine e pe forum? Multumesc!
fly scrie:Pai am vorbit de voi, am spus vorbit ok? sa nu`mi aud vorbe... :-20 . Nina mi`a adus sa vad toate desenele ei, care sunt superrrrrrrrr . am povestit de tot si toate ale vietii, asa cum o facem si aici in club....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori