CLAUDIA scrie:da si morosanu e castigator
scuze eu sunt din alt film

carmen scrie:Nu adi, nu vrem sa ne razboim. Maria a considerat ca TEO a gresit invitandu-ne in emisiune. Oare TEO renunta la rating-ul ei pentru noi? Nu cred. Cred ca a vazut ea ceva in noi de ne-a invitat. Poate n-o sa fim la inaltimea asteptarilor ei dar ne vom stradui, asta-i sigur
carmen scrie:Astazi, am sarbatarit-o pe nepotica cea mica si am trandavit.
Acum am intrat sa vad care ce a mai facut dar, s-ar parea ca lumea se distreaza ca nu a dat pe acasa. Asa si trebuie
gabrielle scrie:carmen scrie:Astazi, am sarbatarit-o pe nepotica cea mica si am trandavit.
Acum am intrat sa vad care ce a mai facut dar, s-ar parea ca lumea se distreaza ca nu a dat pe acasa. Asa si trebuie
LA MULTI ANI!!!NEPOTELEI TALE MAMI ZANA![]()
Saimir scrie:Eu nu sunt sigurcarmen scrie:Inca un amanunt de retinut. Ochi albastrii. Chiar asa, ai putea fi tu sau romy. Da nuuuuuu, adi este, ii cunosc masinuta![]()
Asta va zis sigur sigur, Eu tot pe gabriela o sustin, poate o fi avut un frate ceva..nu stiu
gabrielle scrie:carmen scrie:Astazi, am sarbatarit-o pe nepotica cea mica si am trandavit.
LA MULTI ANI!!!NEPOTELEI TALE MAMI ZANA![]()
adiem scrie:carmen scrie:Nu adi, nu vrem sa ne razboim. Maria a considerat ca TEO a gresit invitandu-ne in emisiune. Oare TEO renunta la rating-ul ei pentru noi? Nu cred. Cred ca a vazut ea ceva in noi de ne-a invitat. Poate n-o sa fim la inaltimea asteptarilor ei dar ne vom stradui, asta-i sigur
eu nu stiu decat ce a scris adi :ca l-a batut la cap pe Sebastian etc...eu vreau sa va zic un lucru: cred ca Teo merita si ea niste fani care sa nu-i ceara nimic! Atat! Eu stiu ce inseamna a fi fan adevarat de la Phoenix...niciodata nimeni nu s-a gandit sa intre peste ei in vreun fel...fluxul e intr-un singur fel...de la noi spre vedeta, vedeta trebuie sa fie undeva sus, asa trebuie sa ramana...ea daruieste destul prin talentul ei ...cu Ofelia este altceva, e si ea artista si e alta situatie, asta e meseria ei, ea nu intra in discutie numai ca prieten (fan) ci ca artista
adi scrie:Draga mea Adiem, nu noi suntem invitatii speciali la TEOVIZIUNEA, NINA<AMICA<OFELIA sunt invitate, noi suntem sustinatorii si reprezentatii vostrii. nu noi contam! se pune accent pe club, pentru ca aici ne-am cunoscut si suntem prietenii lui TEO
Teo vrea sa le cunoasca pe ele ca oameni.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori