adi scrie:Buna seara bucurosi, frumoasa intalnirea dintre Nina si Florina.. la cat mai multe.
Adina scrie:Putem face un trio daca ca tot am ramas numai noi trei, Adi , Florina si Adina , si sa dansam pe ritmul bucuriei :-36
carmen scrie:fly scrie:Dragii mei prieteni , azi mi s`a confirmat a doua oara ca BUNUL ma iubeste. Mi`a trimis in viata mea , prieteni cu inima calda, atunci cand aveam mai multa nevoie.
Vizita Ninei m`a coplesit. E intradevar o BUCUROASA :-5 . Te binedispune numai privind-o si credeti`ma pe cuvant, e foarte frumoasa si plina de viata adevarata.
Am vorbit, am povestit si am baut chiar si cafea :-39 , sper sa ii fi placut cafeaua mea, am facut`o cu mare dragoste,....ea a zis ca-i buna... dar asteapta sa o guste si pe`a lui ADI si CARMEN :-17 .... si cat mai repede :-20 , da doamne :-1
Buna florina. Va invidiez. Mi-ar placea si mie o intalnire cu voi. Si nu numai cu voi doua ci cu toti bucurosii. Acum povesteste tot. ce ati facut, vorbit si barfit. Vrem informatii complete. Am zis :-20
carmen scrie:Buna nina. frumoasa este draga mea. Cum a fost cafeluta si barfulita?
nynna scrie:carmen scrie:Buna nina. frumoasa este draga mea. Cum a fost cafeluta si barfulita?
Cafeluta a fost foarte buna ..dar FLY mi-a povestit de cafeluta "blucucasa"a vostra ..cu firele :-17 :-39 :-39 :-39 :-39 asa ca tare sunt curioasa ..si astept ocazia sa beau cafelta voastra... :-20 :-5 :-5
...Hop vin si eu ..nu scapati asa usor ..de data asta! :-18 :-17 :-20adi scrie:takata scrie:Vreau si eu la intalnire :-1 sa nu ma uitati,ajung repede de la Ploiesti...
Cum sa te uitam! Te luam cu noi in drum ce doamne iarta-ma!
adi scrie:Nina
EEEEEE pai atunci chiar ca este ceva minunat... cineva a avut grija sa va aduca una langa alta..
chiar si prin forumul nostru[/code]
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 45 vizitatori