CLAUDIA scrie:depinde de timpul cat o sa stau acolo ,ca dupa mine asi pleca de joi seara sa va intampin
florina scrie:COSTINA scrie:si eu un pic, pe-aici cu sufletul plin catre Tushi!
La multi ani si aici, draga Tushi
Va rog sa nu ma faceti sa plang![]()
![]()
ca nu prea stiu sa dau explicatii pe aici! Va iubesc de numai pot si vreau sa fim toti la Bucuresti. Promit ca dau de baut
CLAUDIA scrie:dragilor ,acum ca mi-am pus stomacul la cale m-a luat o lene,ma duc sa ma intind putin ca acusi vin baietii si o i-au de la capat cu pune-te masa stranget-te masa,vorbim pe seara poate se hotaraste tushi si de ceva de baut ca acum e in timpul serviciului si nu poate
gabrielle scrie:adina nu stiu dar fleru meu imi zice ca e saimirdaca ma insel asta a dar eu decand am vazut poza asta am zis
gabrielle scrie:buna ofelia![]()
gabrielle scrie:cine stie ofelia ,doar adi stie, asa ca sa ii zicem pe cati mai multi si unu o fi pana la urma![]()
Saimir scrie:Doamne in sfarsit cineva care crede nu crede ca-s, chiar eram stresant de chestia astaCa ma tot bagati atata
Saimir scrie:Doamne in sfarsit cineva care crede nu crede ca-s, chiar eram stresant de chestia astaCa ma tot bagati atata
COSTINA scrie:am revenit si eu
am dat papa puiucului meu
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori