CRISSTINICA scrie:azi am avut o zi de groaza, ma doare capul de nu mai pot! sunt zile cand am 200 de retete si mi se pare usor tare si sunt zile cand am 50 si zici ca am carat bolovani.
CRISSTINICA scrie:ziua buna! iata c-am mai aparut si eu! ce mai faceti? am fost intai pe la butic sa mai dau paianjenii, dupa ce mi-a luat o gramada sa citesc din urma.
parca as zice si eu ca-i adina in poza, dar apropo de poze, avem o problema: cum nu suntem prea multi p-aici, oare nu cumva ultimii vor fi ghiciti prin eliminare? ar trebui sa trimitem mai multe poze fiecare.
CRISSTINICA scrie:ziua buna! iata c-am mai aparut si eu! ce mai faceti? am fost intai pe la butic sa mai dau paianjenii, dupa ce mi-a luat o gramada sa citesc din urma.
parca as zice si eu ca-i adina in poza, dar apropo de poze, avem o problema: cum nu suntem prea multi p-aici, oare nu cumva ultimii vor fi ghiciti prin eliminare? ar trebui sa trimitem mai multe poze fiecare.
Sar putea sa fie ofelia, eu zic ca Costina eAdina scrie:Ajuta-ma dar mai cu elan , asa nu tineMai degraba este Costina
sau Ofelia ?
CRISSTINICA scrie:azi am avut o zi de groaza, ma doare capul de nu mai pot! sunt zile cand am 200 de retete si mi se pare usor tare si sunt zile cand am 50 si zici ca am carat bolovani.
Saimir scrie:Sar putea sa fie ofelia, eu zic ca Costina eAdina scrie:Ajuta-ma dar mai cu elan , asa nu tineMai degraba este Costina
sau Ofelia ?
Cum sa te mai ajutRecunoaste ca tu esti, tu sau Costina
ofelia scrie:CRISSTINICA scrie:ziua buna! iata c-am mai aparut si eu! ce mai faceti? am fost intai pe la butic sa mai dau paianjenii, dupa ce mi-a luat o gramada sa citesc din urma.
oooooooooooo, lume nouaaaa, ce faci ratusca mea , dai si tu cu presupusul???
eu am zis ca e ADINA in poza dar daca e SAIMIR - ELEV![]()
ce m-as rade sa fie GABRIELLEEEEEEE![]()
![]()
![]()
Saimir scrie:Pai ca ma tot presati si nu e adevaratofelia scrie:buna ,saimir - elev , nu inteleg de ce plangi ???
ofelia scrie:buna ziua , ADINA si care mai sunteti pe-aici , m-am luat cu adunatul de cuvinte si uita-i sa va salut !
ADINA , nu-i asa ca tu esti in poza ???
florina scrie:Buna fetite , garofite ce venira`ti acum! VaFLIIIIIIIII
Adina scrie:ofelia scrie:buna ziua , ADINA si care mai sunteti pe-aici , m-am luat cu adunatul de cuvinte si uita-i sa va salut !
ADINA , nu-i asa ca tu esti in poza ???
Buna, Ofelia ! Ce spui acolo , c-as fi eu ? Neeeee, ia uita-te mai bine si recunoaste ca mataluta esti in poza. Haide spune ca sa aflu si eu mai repede ca ma da gata nerabdarea asta !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori