carmen scrie:COSTINA scrie:sarut-mana, Zana Buna
buna puiul meu![]()
N-am apucat sa citesc mare lucru ca am auzit clopotelul. Ce faci? pauza de bebita?
florina scrie:Fetelor din schimbul unul va pup si va multumesc inca o data pentru urarile voastre, plec spre casa![]()
O seara minunata va doresc!
myha c scrie:xen@ scrie:Sambata mi-am ingropat bunica.. aseara a zburat robinetul de la calorifer.. am avut ravagii la bucatarie...
Condoleante,Stefania.
Si acum dragii mei care sunteti pe aici...buna seara...am stat nitelus la citit.Tare mult mai scrieti cat lipseste omul![]()
Cine sa fie in poza ?Eu cred ca ori Adina ,ori Costina
carmen scrie:myha c scrie:xen@ scrie:Sambata mi-am ingropat bunica.. aseara a zburat robinetul de la calorifer.. am avut ravagii la bucatarie...
Condoleante,Stefania.
Si acum dragii mei care sunteti pe aici...buna seara...am stat nitelus la citit.Tare mult mai scrieti cat lipseste omul![]()
Cine sa fie in poza ?Eu cred ca ori Adina ,ori Costina
buna mihaela ?pup
iarta-ma stefania, nu am citit. Dumnezeu s-o ierte pe bunica ta
myha c scrie:
Buna Carmen,cum a fost ziua de astazi?
CLAUDIA scrie:depinde de timpul cat o sa stau acolo ,ca dupa mine asi pleca de joi seara sa va intampin
carmen scrie:myha c scrie:
Buna Carmen,cum a fost ziua de astazi?
Cam greut. Mai am maine sa-mi las totul la zi ca de miercuri sunt intr-un miniconcediu. Nu de mult am venit de la lucru dar nu-mi pare rau. Termin mai repede.
Tu?
CRISSTINICA scrie:ziua buna! iata c-am mai aparut si eu! ce mai faceti? am fost intai pe la butic sa mai dau paianjenii, dupa ce mi-a luat o gramada sa citesc din urma.
parca as zice si eu ca-i adina in poza, dar apropo de poze, avem o problema: cum nu suntem prea multi p-aici, oare nu cumva ultimii vor fi ghiciti prin eliminare? ar trebui sa trimitem mai multe poze fiecare.
CRISSTINICA scrie:adevarul e ca mai nimeresc eu cate o idee, dar pana ajunge adi sa puna si poza mea ma nimeriti prin eliminare, cum am zis. am putea in schimb sa avansam de la varsta de bebelusi. ce ziceti?
carmen scrie:COSTINA scrie:carmen scrie:Eu cred ca este gabrielle (macar sunt consecventa)
poate nimeresti odata![]()
este musai sa nimeresc. Totusi, daca ma gandesc bine si cu tine seamana bebelusul? Sa fi tu?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori