carmen scrie:Ahaaaaaa si mie n-a vrut sa-mi spuna. Sa mai cresti copii
Saimir scrie:carmen scrie:Ahaaaaaa si mie n-a vrut sa-mi spuna. Sa mai cresti copiiLasa ca daca vreti ma cresteti pe mine si no sa patiti asa ceva
, Asa e jocu sa nu recunoasca da a cedat pana la urma
normal, 'lagune' fara apa ca nunta fara lautariCLAUDIA scrie:eu zic ca m-a sarit randul sa mai stau cu voi ca se trage la sorti care din baieti sa intre daca am noroc intru mai tarziu ,va pup si sa imi pastrati si mie niste apa din aia ca merge tare bine dupa ''lagune''
Asa cred si eu, is zgarcitecarmen scrie:Petrica, cred ca fetele se cinstesc pe privat. Hai sa povestim noi doi. Ce-ai facut astazi?
florina scrie:carmen scrie:Dragutilor, nu seamana puiutul cu crisstinica?
Ce ziceti?
nu mai cred o iota ca asa convinsa erai si cand ai fost tu ca-i cristinica
florina scrie:Cred totusi ca-i pierre ca si`a scos poza de la avatar sa nu comparam stiu eu
Saimir scrie:Asa cred si eu, is zgarcitecarmen scrie:Petrica, cred ca fetele se cinstesc pe privat. Hai sa povestim noi doi. Ce-ai facut astazi?.
Astazi? pai nimic inafara de ce fac de obicei, m-am trezit, m-am dus la scoala, am venit acasa, m-am uitat pe internet vreo 2ore, dupaia la televizor ...si acum inapoi aici.
Da dvs ce ati facut?
carmen scrie:Petrica, cred ca fetele se cinstesc pe privat. Hai sa povestim noi doi. Ce-ai facut astazi?
Saimir scrie:florina scrie:Cred totusi ca-i pierre ca si`a scos poza de la avatar sa nu comparam stiu eu![]()
Stati ca o pun acuma, nu am scos-o deaia ..am scos-o ca sa pun alta si tot caut de cateva zile
O pun imediat sa nu fie discutii
florina scrie:
nu`i adevarat nu suntem pe privat incercam sa aduc si altele "apele"
ete
Da, dvscarmen scrie:wow, dvs? Domnia mea a fost la munca si a lucrat cu spor. Acum m-am domnit si mai rau si stau in sensul ca sed wsi ma hodin
Saimir scrie:O sa pun una nud cand o sa fiu eu in pozaStati ca m-am dat de gol
oricum am trimis 2, una nud si una normala, o sa ii scriu la adi sa puna poza cu mine mai imbrcat ca da nu aveti iara indicii...
Uitati poza la avatar,...... poza de la tema e cu siguranta Costina
Saimir scrie:Da, dvscarmen scrie:wow, dvs? Domnia mea a fost la munca si a lucrat cu spor. Acum m-am domnit si mai rau si stau in sensul ca sed wsi ma hodin. Adica daca stati va odihniti?
Eu ma odihnesc numa cand dorm
Si eu, numai ca placerea cu oboseala nu e tot unacarmen scrie:uite, ce fac acum ma relaxeaza. Serios. Simt o mare placere sa vorbesc cu voi
Cand o sa puna adi cu mine poza o sa pun dupaia si poze de acel gencarmen scrie:vai, cand sa vedem si noi un baiat gol ne strica bucuria.S-o puna pe aia nud sa o aud pe surioara spunand 'sa-l intoarcem'
Saimir scrie:Si eu, numai ca placerea cu oboseala nu e tot unacarmen scrie:uite, ce fac acum ma relaxeaza. Serios. Simt o mare placere sa vorbesc cu voi, mie imi obosesc ochii acuma
, dar nu plec de aici
, mai stau
Saimir scrie:Cand o sa puna adi cu mine poza o sa pun dupaia si poze de acel gencarmen scrie:vai, cand sa vedem si noi un baiat gol ne strica bucuria.S-o puna pe aia nud sa o aud pe surioara spunand 'sa-l intoarcem'
![]()
, din tineretile mele
florina scrie:Dragilor dragi merg sa fac o mamaliguta
va aduc si voua cate o portieardei ne da zana ca si asa face risipa il da pe la ochi
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori