geany scrie:pey super super super tareee....si aku mai vreu....pey am avut un weekend plin de evenimente....vineri petrecerea mea. (m-am culcat ;la 4)...sambata parastas...si duminica botez
Eu nu am zis in rautatecarmen scrie:Ai dreptate. Iarta-ma. Am uitat. Am fost un pic pe chat si m-am ascuns. Fug sa ma arat.
Saimir scrie:Eu nu am zis in rautatecarmen scrie:Ai dreptate. Iarta-ma. Am uitat. Am fost un pic pe chat si m-am ascuns. Fug sa ma arat., am zis numai asa, ca vedeam ca sunte-ti aici, si acolo nu arata ca sunteti
. Scuze daca am fost rautacios
geany scrie:nunta doar s-a fixat...(in sfarsit dupa 8 ani)...pey incepand de la mp3 player ...imbracaminte si parfumuri:D
Saimir scrie:Dupa raspuns " Ai dreptate. Iarta-ma. Am uitat. Am fost un pic pe chat si m-am ascuns. Fug sa ma arat." eu asa cred, ca am spus ceva gresit
carmen scrie:geany scrie:nunta doar s-a fixat...(in sfarsit dupa 8 ani)...pey incepand de la mp3 player ...imbracaminte si parfumuri:D
Nunta?Incepe sa devina interesant. Cu cine? Ce este el? Cum il cheama? Vreau sa stiu tot
geany scrie:pey e nunta suricii mele....pey el e patron (firma constructii buc) si ea farmacista:D
geany scrie:carmen scrie:Saimir scrie:atunci ma bucur![]()
La Carmen nu ii mai merge netu, sa stiti:( va reveni :)
Multumesc petrica. Mai bine imi dadeai si o cana de net
...sar'na...eu sunt prea mik pentru nunta
Lasa ca cand vin la Mures sau vi tu la Bistrita iti dau un kg de netcarmen scrie:gata, am deschis usa. Ai grija la scari sa nu te lovesti
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori