Vesti?carmen scrie:Bine te-am gasit petrica. Hai sa fi tu primul![]()
Vesti?

Vesti?carmen scrie:Bine te-am gasit petrica. Hai sa fi tu primul![]()
Vesti?
Saimir scrie:E calitategabrielle scrie:asta o fi calitate sau defect
Nu oricine tine minte niste lucruri asa marunte
gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei dragiam intrat un pic pana vine cel mic de la scoala
si sincer m am amuzat teribil cu cine e bucurosu din poza
cred ca intr-o zi cand o sa vad acolo scris ca nu sunt eu o sa ma uit bine daca am intrat unde trebuie
![]()
Saimir scrie: Tradare, dar nu a stiut nimeninumai noi 2eu cu gabriela, cu ce is eu de vina daca mi-o venit ideea asta acuma un an sa pun poza de cand eram mic pe alt site?
ca nu am numai 2-3 din perioada aia
gabrielle scrie:buna zana mamiauzi cica eu sunt in poza si ca cea care ma tine in brate esti tu
tu ce zici asa e ca eu numai stiu
Saimir scrie:Vesti?carmen scrie:Bine te-am gasit petrica. Hai sa fi tu primul![]()
Vesti?Nici una noua, numai ca avem in grija o pisica acum
A adus-o de la lucru tata
. E frumoasa
![]()
![]()
.... sau vesti de ce fel?
aaa, chiar de alte poze, am primis ieri ca ma voi arata nudAdina scrie:Pai bine, dar cum stii sa faci o gramada de lucruri puteai si tu sa "machiezi" putin pozasau sa alegi alta
dar lasa ca oricum distractia merita toti banii
carmen scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei dragiam intrat un pic pana vine cel mic de la scoala
si sincer m am amuzat teribil cu cine e bucurosu din poza
cred ca intr-o zi cand o sa vad acolo scris ca nu sunt eu o sa ma uit bine daca am intrat unde trebuie
![]()
hai recunosate ca esti tu
carmen scrie:gabrielle scrie:buna zana mamiauzi cica eu sunt in poza si ca cea care ma tine in brate esti tu
tu ce zici asa e ca eu numai stiu
cred ca au dreptate. Neeeeee, eu sunt mult mai neagra ca tanti din poza. Sa fi fost facuta poza cand inca nu ma vopsisem?
. Cred ca da
Ai uitat iubire cand ne-am pozat noi toate trei?
Saimir scrie:Nu stiu....gabrielle scrie:a fain si cum o cheama?ma gandeam la ţiţu
e simplu numele asta
carmen scrie:buna ziua bucurie. Eram in drum spre bucatarie si m-am gandit sa vad care sunteti prin camera sa va salut.
Toata lumea lapana nu mananc usturoi
O sa vedem, acuma iti dai seama ce va fi in casa ceva vreme pana se obisnuiestegabrielle scrie:e fain depinde ce e fata ,baiat daca e baiat myky si daca e fata miti
Saimir scrie:Nu stiu, chiar... la veterinar iti poate spune ce varsta are?carmen scrie:Deci ai pisicut? Si cat de mare este dar, mai ales, cand faci botezulIar chefuim
Adina scrie:[
Buna , surioara ! Ce bine ca ne mai intalnim si noi pe-aicisi tare dor mi-a fost sa ne
, oups, am vrut sa spun sa
![]()
![]()
Si ce daca mananci usturoica si mie imi place
iaca mai alungam niste vampiri
Acuma numa doarme de cand o adus-ogabrielle scrie:asa e sa strangeti dupa el sa il urmariti ca sa nu roada cate cevaeu stiu ca am avut de tras cu catelusa
aha... oricum nu ma duc cu ea la veterinar sa vada si sa ii faca vaccinuri dealea, ca daca nu se acomodeaza o arunc pe drumgabrielle scrie:da dupa dantura dar nu sigur aproximativ
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori