gabrielle scrie:?HAHA! adina eu ti as zice dar mie teama ca ma pedepseste adi asa ca eu cred ca esti tu si arunci pisica in curtea vecinului
florina scrie:La buget surioara , la buget dar cred ca fac o magie si plec
Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA! adina eu ti as zice dar mie teama ca ma pedepseste adi asa ca eu cred ca esti tu si arunci pisica in curtea vecinului
Citat celebru mai spunea si florina asta cu aruncatul pisicii si era chiar ea in poza ramane doar sa citim diseara verdictul : GABRIELLE si de n-o fi asa , maine iar o luam de la capat pana
florina scrie:Ce ziceati voi mai sus??? daca ne recunoastem in poza sa incurcam??? Chiar ?? Ce sa va zic eu sa va incurc???
Adina scrie:florina scrie:Ce ziceati voi mai sus??? daca ne recunoastem in poza sa incurcam??? Chiar ?? Ce sa va zic eu sa va incurc???
Adica ce vrei sa spui acolo, surioara ? Adica te recunosti ? Esti tot tu in poza ? Nu prea cred , tu ai fost , sau se joaca adi cu mirosul nostru de detectivi ?
Neeeeee, tot gabrielle este ! Am zis !
Sau stii ceva ? Hai spune iute
florina scrie:adevarul gabitza ca toate raspunsurile tale au un dar de ai incurca
chiar nu esti tu azi???
florina scrie: mai parca as semana dar poze n`am trimis decat 2
amika scrie:Buna seara fetelor !
Veselie mare e prin casa bucuriei !
Adina scrie:florina scrie: mai parca as semana dar poze n`am trimis decat 2
Doua poze au fost atunci, dar nu erau cumva doi bucurosi ? Sau ai fost tot tu in ambele ? Daca-i pe-asa, s-ar putea sa fi incalcat putin regulile (dar nu vede bossul asta , sa speram )
xen@ scrie:Buna ziua .. ce mai faceti?
xen@ scrie:Buna ziua .. ce mai faceti?
florina scrie:Adina scrie:florina scrie: mai parca as semana dar poze n`am trimis decat 2
Doua poze au fost atunci, dar nu erau cumva doi bucurosi ? Sau ai fost tot tu in ambele ? Daca-i pe-asa, s-ar putea sa fi incalcat putin regulile (dar nu vede bossul asta , sa speram )
se pare ca eu seman cu gabitza mult si invers ca prea a fost nominalizata cand am fost eu . Se vede ca-i nepotica mea asa ca gabi tu esti, nepotica nu o mai da cotita
Adina scrie:xen@ scrie:Buna ziua .. ce mai faceti?
Buna, Stefania ! Ce mai faci , cum te mai simti ?
P.S. Sunt nevoita sa te rog si pe tine mult, mult de tot , sa nu mai folosesti punctele de suspensie , da foarte multe batai de cap forumului !
Iti doresc o zi frumoasa !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori