florina scrie:Taiem tortul???
m`am gandit ca va place de ciocolata
Saimir scrie:Da Gabriela, tu stiai ca mi-ai vazut poza de cand eram mic pe celalalt site, mi-am pus-o demult tare ca avatar sau semnatura
florina scrie:
se pare ca eu seman cu gabitza mult si invers ca prea a fost nominalizata cand am fost eu . Se vede ca-i nepotica mea![]()
asa ca gabi tu esti, nepotica nu o mai da cotita
![]()
geany scrie:pey bunii am luat 2 de 10 si o mare absenta....si aksa am fost copil cuminte...nu am suparat-o pe mami...u ce faci buni?
carmen scrie:geany scrie:pey bunii am luat 2 de 10 si o mare absenta....si aksa am fost copil cuminte...nu am suparat-o pe mami...u ce faci buni?
Pupa buni pe ea de fata desteapta
Eu de maine sunt in concediu 5 zile.si joi o astept pe adina. Incep emotiile de joi
ofelia scrie:BUNA SEARA , LUMEEEEEEEEEEEE , AM INTRAT SA VA SALUT SI SA IMI REINOIESC PAREREA CA IM POZA ESTE GABRIELLE ...
ACUM MA DUC SA FAC NANI.
SA AVETI O SEARA LINISTITA,
carmen scrie:ofelia scrie:BUNA SEARA , LUMEEEEEEEEEEEE , AM INTRAT SA VA SALUT SI SA IMI REINOIESC PAREREA CA IM POZA ESTE GABRIELLE ...
ACUM MA DUC SA FAC NANI.
SA AVETI O SEARA LINISTITA,
Buna cucule drag si noapte buna
ofelia scrie:
EU AM O MARE BUCURIEE.... AM FOST CONTACTATA DE UN POST DE RADIO DIN GERMANIA SI M-AU TINUT DE VB PANA LA 1,30 , DEJA MI-AU FACUT UN SITE PE UN CLUB PE NET
DE ACEEA SUNT ACUM F OBOSITA
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori