carmen scrie:In sfarsit ma vede si pe mine ca eram tare micuta![]()
Sa aud. Ai terminat treaba?
Treaba ? Care ?

carmen scrie:In sfarsit ma vede si pe mine ca eram tare micuta![]()
Adina scrie:
Stai, hooooo, ca te-am zarit dar tarzior si cum ai scris acolo restart mi-am restartat calculatorulcredeam ca la mine te refereai
![]()
(de fapt n-am avut incotro ca nu mergea netu'
)
carmen scrie:gabrielle scrie:cum radea asasau asa
La inceput a fost, apoi
iar in final
. Oare de ce?
gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:cum radea asasau asa
La inceput a fost, apoi
iar in final
. Oare de ce?
![]()
cred ca erai tare amuzanta
Adina scrie:carmen scrie:In sfarsit ma vede si pe mine ca eram tare micuta![]()
Treaba ? Care ?![]()
In cea mai mare parte DA , mai am de facut cumparaturi, bagaje , da' nu mai vine o data limuzina asta
carmen scrie: sigur, m-ai vazut si ai dat restart. Nu mi-ai raspuns la intrebare. Deci?
Adina scrie:carmen scrie:In sfarsit ma vede si pe mine ca eram tare micuta![]()
Treaba ? Care ?![]()
In cea mai mare parte DA , mai am de facut cumparaturi, bagaje , da' nu mai vine o data limuzina asta
Adina scrie:
Ti-am raspuns ceva mai susdeci, in cea mai mare parte am terminat, mai am cate ceva de facut si sper din suflet sa iasa totul ca la carte , asa ca exista sanse mari sa vin devreme
vezi poate pleci de-acasa
![]()
!
carmen scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:cum radea asasau asa
La inceput a fost, apoi
iar in final
. Oare de ce?
![]()
cred ca erai tare amuzanta
Deci de mine radea?Lasa ca ma rafuiesc eu cu ea. Ii dau un pupic de dimineata in loc de 2. Da, asa am sa fac
COSTINA scrie:sunt si eu aici, dragi prieteni. Doar ca ma foloseam de casutza ca sa scriu cateva versuri. cum va spuneam ca sa recuperez niste date din calculator nu pot sa deschid nici wordul si nu am voie decat la o singura pagina sau cum sa ma exprim, nu mai stiu. Si pt ca ma palise![]()
muza, Cred ca a trimis Zana Buna inspiratia catre mine, am compus direct aici.
sa va pupic dulceca azi nu v-am pupacit
![]()
carmen scrie:Oare cine sa fie pe tabla?Iar avem concurs cu recunoaste bucurosul?
Sa fie petrica? Un
???
COSTINA scrie:sunt si eu aici, dragi prieteni. Doar ca ma foloseam de casutza ca sa scriu cateva versuri. cum va spuneam ca sa recuperez niste date din calculator nu pot sa deschid nici wordul si nu am voie decat la o singura pagina sau cum sa ma exprim, nu mai stiu. Si pt ca ma palise![]()
muza, Cred ca a trimis Zana Buna inspiratia catre mine, am compus direct aici.
sa va pupic dulceca azi nu v-am pupacit
![]()
Saimir scrie:carmen scrie:Oare cine sa fie pe tabla?Iar avem concurs cu recunoaste bucurosul?
Sa fie petrica? Un
???
Nu mai e concurs de recunoasterea bucurosului, chiar ar fi bun un concurs de scriere
sa recunoastem a cui este scrisul, toti sa avem un citat scris pe o foaie si sa il punem aici si sa ghicim a cui e
. Deci a cui e scrisul din poza?
Saimir scrie:carmen scrie:Oare cine sa fie pe tabla?Iar avem concurs cu recunoaste bucurosul?
Sa fie petrica? Un
???
Nu mai e concurs de recunoasterea bucurosului, chiar ar fi bun un concurs de scriere
sa recunoastem a cui este scrisul, toti sa avem un citat scris pe o foaie si sa il punem aici si sa ghicim a cui e
. Deci a cui e scrisul din poza?
CRISSTINICA scrie:NU MAI POT!!!! ce zi de groaza am avut si azi! incepe sezonul de raceli si la noi e ca la gara, lumea navaleste. nici nu stiu, v-am zis ca azi e costina la bucium?
carmen scrie:Buna puiul meu![]()
De ce nu reinstalezi office? daca nu merge word-ul banuiesc ca ar trebui sa instalezi din noi office
carmen scrie:care scris? care poza? nu vad nimic
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 33 vizitatori