COSTINA scrie:si eu te vad, saimir, doar ca mai plec de langa calculator.. Am un printisor de urmarit
CRISSTINICA scrie:NU MAI POT!!!! ce zi de groaza am avut si azi! incepe sezonul de raceli si la noi e ca la gara, lumea navaleste. nici nu stiu, v-am zis ca azi e costina la bucium?
CRISSTINICA scrie:zana, pune ochelarii! si nu te mai invarti, ca ametesti.
CRISSTINICA scrie:ce mai faceti? ca eu ma apuc dimineata sa va citesc si ma apuca ora trei ca tot ma cate ceva de facut si nu mai prididesc.
Saimir scrie:carmen scrie:care scris? care poza? nu vad nimic
Ma refeream ca sa scriem fiecare pe o foaie un citat, si sa scanam/pozam foaia si sa recunoastem a cui ii scrisu
CRISSTINICA scrie:ce rau, costina! de ce nu luati un ups? ala protejeaza si de fluctuatiile de curent. aici din cauza lor mi s-a distrus si switch-ul si placa de retea la unul din calculatoare. cel mai prost e ca nimeni nu te despagubeste pentru fazele astea.
Adina scrie:Buna, Saimir !![]()
Buna, Costina !![]()
Buna, Cristinica !![]()
Pe Gabrielle si pe rosioara le-am salutat ! Sigur ca ii salut pe toti bucurosii cu mult drag si pentru ca tocmai ce-a sosit limuzina imi iau traistuta si fug la cheltuit banuti !![]()
Sa aveti o zi minunata !![]()
Surioara te sun eu mai tarziu sa-ti spun ce si cum !
te straduiesti sa scri frumoscarmen scrie:O, da. Eu daca scriu va trebuie traducator, ca si mie de altfel.
da, asa eCRISSTINICA scrie:depinde cat vi se pare scump, costina. am impresia ca sunt in jur de 200 ron. dar zic eu ca fac banii ca totul in calculator e sensibil la variatiile de tensiune. si cum astea nu-s o noutate la renel mai bine te protejezi. sau faci copii dupa tot ce ai pe hard pentru siguranta, caci cred ca dupa pozele lui bb plangi cu jale.
CRISSTINICA scrie:poezia e la prietenii bucuriei, eu am vazut-o.am gasit coafeza, vineri am fost si m-am tuns si m-am suvitat, ca nici n-am apucat sa ma laud cu asta. s-a cam usurat buzunarul, dar merit si eu, nu? am citit ca si tu ti-ai schimbat culoarea
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:poezia e la prietenii bucuriei, eu am vazut-o.am gasit coafeza, vineri am fost si m-am tuns si m-am suvitat, ca nici n-am apucat sa ma laud cu asta. s-a cam usurat buzunarul, dar merit si eu, nu? am citit ca si tu ti-ai schimbat culoarea
O, da. Eu cu bani foarte putini dar asa a si iesit. M-a vopsit mami cu o vopsea roscata si a iesti pacura.
. Nu pot sa ma uit in oglinda ca mi se strepezesc dintii vazandu-ma
.
carmen scrie: Nu pot sa ma uit in oglinda ca mi se strepezesc dintii vazandu-ma.
carmen scrie:O, da. Eu cu bani foarte putini dar asa a si iesit. M-a vopsit mami cu o vopsea roscata si a iesti pacura.
. Nu pot sa ma uit in oglinda ca mi se strepezesc dintii vazandu-ma
.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori