COSTINA scrie:Ofelia, trimite un fulg de nea si catre mine!
STAI LINISTITA CA VA SOSI SI LA TINE SI STII TU CUM ESTE IARNA LA BRAILA
PUPICI SRAGA MEA

COSTINA scrie:Ofelia, trimite un fulg de nea si catre mine!
carmen scrie:treci pe leacuri babesti. Gabita, surioara mea, cand fetele erau mici, lua coaje de ou, o spala si o usca putin in cuptor, apoi o dadea prin rasnita de cafea si amesteca chestia asta cu miere de albine si lamaie. Lasa la macerat chiar nu stiu cat timp si apoi le dadea fetelor sa manance chestia asta. Nu stiu cat de buna era (n-am fost curioasa) dar stiu ca era multumita de efect. Incearca si tu dar mai inainte intreaba un medic daca este ceva de capul retetei
carmen scrie:treci pe leacuri babesti. Gabita, surioara mea, cand fetele erau mici, lua coaje de ou, o spala si o usca putin in cuptor, apoi o dadea prin rasnita de cafea si amesteca chestia asta cu miere de albine si lamaie. Lasa la macerat chiar nu stiu cat timp si apoi le dadea fetelor sa manance chestia asta. Nu stiu cat de buna era (n-am fost curioasa) dar stiu ca era multumita de efect. Incearca si tu dar mai inainte intreaba un medic daca este ceva de capul retetei
nynna scrie:Buna sera bucurosilor ,buna bucurie!abia am venit de la servici ,am papat in fuga ca sa profit de cal ..ca-i liber![]()
Va pupik pe toti!aveti grija cu gripa si caderile de calciu!
geany scrie:buna ofelia...ne trimiti si noua un bulgare de zapada?
ofelia scrie:buna seara ,bucurosilor ...un anunt important la campina , de vre-o 2 ore a venit iarnaaaa, ninge , ninge linistit iar la munte este cam asa :
Asta imi facea mama,si am inceput sa-mi fac si eu(numai stiu exact cum se cheama in termeni mai noi),dar pe langa asta,nu stiu cum sa explic exact fenomenul,simt nevoia sa mananc f. mult dulce(si eu nu prea ma omor cu asa ceva chiar daca mai fac si eu acasa)cert este ca la mine e o problema mai veche si mi se intampla de 3,4 ori pe an.In 2004 am fost internata si in spital,unde am fost tinuta 4 zile in perfuzii cu calciu,magneziu,vitamine si altele si doctorul mi-a spus ca acum la maturitate am deficienta asta de ca.pe fond de stres,de oboseala,pe fond emotiv sau cine stie ce......O sa-mi revin eu!Multumesc de reteta!!!!carmen scrie:treci pe leacuri babesti. Gabita, surioara mea, cand fetele erau mici, lua coaje de ou, o spala si o usca putin in cuptor, apoi o dadea prin rasnita de cafea si amesteca chestia asta cu miere de albine si lamaie. Lasa la macerat chiar nu stiu cat timp si apoi le dadea fetelor sa manance chestia asta. Nu stiu cat de buna era (n-am fost curioasa) dar stiu ca era multumita de efect. Incearca si tu dar mai inainte intreaba un medic daca este ceva de capul retetei
carmen scrie:ofelia scrie:buna seara ,bucurosilor ...un anunt important la campina , de vre-o 2 ore a venit iarnaaaa, ninge , ninge linistit iar la munte este cam asa :
Buna cucule drag. Cum este drumul pe acolo? Sa ne incumetam sa venim cu masina sau este mai sigur cu trenul?
alfa scrie:Somn usor si vise placute Ofelia
VASILICA INACHE scrie:Buna seara bucurieeeeeeeee!Ce mai faceti dragii mei ?Ce dor mi-a fost de voi !![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori