Cand vii la B.? [/quote]alfa scrie:
Dau in clocot ce sa fac. Maine la pranz o astept pe adina la gara sa dam in clocot amandoua . Am emotii mari, asta e
Pe 9 draga mea. VENIM nu vin. Tu inca n-ai aflat ca vom fi in emisiune la TEO?
Cand vii la B.? [/quote]alfa scrie:
Dau in clocot ce sa fac. Maine la pranz o astept pe adina la gara sa dam in clocot amandoua . Am emotii mari, asta e
nynna scrie:Bucurosilor .abia am reusit sa va citesc ..ca de eram restanta nu gluma si merit sa fiu pedepsita ptr asta ,dar stii cume cu coda la cal.?? degeaba plang mi se da voi cand vor ei asa ca
sunt obosita emotionat la gandul intilnirii cu voi si mai ales cu TEO!Va doresc din tot sufletul tot binele din lume ,aveti grija de voi sa nu raciti si va imbratisez cu mare drag si dor pe fiacre si va pupik dulce!
Somnik pufos si o noapte minunata!
carmen scrie:gabrielle scrie:mmmmmmm bune mami zana dar ingrasa si strica dinti
Chiar? Lasa ca te speli pe dintisori si gata
carmen scrie:gabrielle scrie:
nu plange zana mami ,dar nu scria nimeni si de aceea
gata, nu mai plang ca azi mi-am facut norma la lacrimi si fac riduri
carmen scrie:geany scrie:nupz
vai nepotica draga, sa nu stii tu ce face mama soacra si buni? M-am enervat, ma duc sa
geany scrie:imi pare rau bunii,...promit k de aku in kolo ma informez....buniiiiiii tutunul dauneaza grav sanatatii!!!!!
geany scrie:nu buniiiiii.....niciodata n-am inteles ce poate sa insemne fumul ala...deobicei dak intreb pe un fumator ce le place imi intind pachetul de tigari:|
lasa buniii k poate odata si odata o sa reusesti sa te lasi de acest "hobby"carmen scrie:geany scrie:nu buniiiiii.....niciodata n-am inteles ce poate sa insemne fumul ala...deobicei dak intreb pe un fumator ce le place imi intind pachetul de tigari:|
sunt niste prosti aia, nepotica, sa le dai peste mana daca mai fac asa. Nepoatele mele (adevarate) nu fumeaza iar gabita (sora mea) s-a lasat de ani buni de fumat pt ca i-au dat peste mana fetele. Serios. Eu sunt mai catar, mie trebuie sa-mi de ain cap ca sa inteleg
geany scrie:eu va las..ma duc la nanitza k maine ma asteapta o zi grea....somnic pufos tuturor
La mine asta e singurul viciu si nnu ma las ca altceva ce sa fac fara vicii?carmen scrie:geany scrie:nu buniiiiii.....niciodata n-am inteles ce poate sa insemne fumul ala...deobicei dak intreb pe un fumator ce le place imi intind pachetul de tigari:|
sunt niste prosti aia, nepotica, sa le dai peste mana daca mai fac asa. Nepoatele mele (adevarate) nu fumeaza iar gabita (sora mea) s-a lasat de ani buni de fumat pt ca i-au dat peste mana fetele. Serios. Eu sunt mai catar, mie trebuie sa-mi de ain cap ca sa inteleg
geany scrie:eu va las..ma duc la nanitza k maine ma asteapta o zi grea....somnic pufos tuturor
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori