VASILICA INACHE scrie:Salutare bucurieeeeeeeeeee!
"LA MULTI ANI GABITA!"Multa sanatate si tot ceea ce itidoresti sa ti se implineasca!
"LA MULTI ANI MIHA !"La fel iti doresc si tie toate cele bune,multa sanatate ,fericire si sa va bucurati din plin de aceasta zi !
Petrecere frumoasa si o seara buna tuturor sarbatoritilor si tuturor bucurosilor!Va pup dulce pe toti !
Aseara am intrat putin v-am salutat si n-am mai putut raspunde pe moment deoarece avea fiica mea de facut ceva la calculator si am zis ca o sa intru mai tirziu si am adormit caci eram f. obosita.Zina sa stii ca ma simt f. bine pt. moment ,nu ma mai doare mijlocul asa de tare ,injectiile pe care le-am facut mi-au facut tare bine,m-au pus pe picioare.Acum plec la liceu la sedinta fiicei mele si daca am sa pot o sa intru mai tirziu ,daca nu pe miine !Va pup dulce !
COSTINA scrie:gabrielle scrie:am vorbit cu Miha e in Bucuresti acum ramane sa vorbim maine
va pupa pe toti
myha din roman?sau mamica de ingeras?sau care miha? ca sunt cateva si lee cam incurc dar o pupic sincer
gabrielle scrie:COSTINA scrie:gabrielle scrie:am vorbit cu Miha e in Bucuresti acum ramane sa vorbim maine
va pupa pe toti
myha din roman?sau mamica de ingeras?sau care miha? ca sunt cateva si lee cam incurc dar o pupic sincer
miha din roman
adiem scrie:multa bafta maine o sa fie foarte bine! in sfarsit te vad la tv, Ofelia !
COSTINA scrie:Ofelia, buna Felicitari din suflet pentru vestile din Germania!
CRISSTINICA scrie:?larevedre! DRAGELE MELE, DRUM BUN SI NU UITATI CA SUNTEM CU OCHIII PE VOI.
ofelia scrie:adiem scrie:multa bafta maine o sa fie foarte bine! in sfarsit te vad la tv, Ofelia !
MA BUCUR CA SPUI ASTA , DA ,MA VEZI PT PRIMA OARA LA TEO IN POSTURA DE ARTIST-LIBER PROFESIONIST
AM EMOTII LA GANDUL REINTALNIRII CU BUCUROSII SI CU SCUMPA DE TEO !
TU NU VII LA INTALNIREA NOASTRA ??? TARE MULT MI-AS DORI SA TE CUNOSC IN REALITATE !
SA AI O SEARA LINISTITA !
MA RETRAG , POATE REVIN MAI TARZIU , ACUM AM CEVA TREBURI DE REZOLVAT
adiem scrie:Alfa contacteaza-ma maine pe la pranz eu incerc sa te bag la Teo e pacat sa nu mergi daca iti doresti asa mult... lasa-mi mesaj privat cu adresa de email, numele adevarat si vorbim! MESAJ PENTRU ALFA
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 43 vizitatori