sosesc cu aceeasi inima catre voi si merg la citit

Azi am fost ,,scolaritza'', am facut exercitii la engleza, m-am luptat vertginos

ofelia scrie:COSTINAAAAAA, multumesc mult tie si lui IUBI al tau , sunt fericita ca mi-am castigat noi admiratori pe tine si iubi....te iubesc , COSTINAAAAAAA![]()
![]()
![]()
alfa scrie:Buna seara dragii mei!!Va scriu cu intarziere,dar azi nu mi-am vazut capul de atata treaba si sa stiti ca m-am gandit tot timpul la voi.Vreau sa va spun ca m-a impresionat f. mult intalnirea cu cei cativa bucurosi(dar nu v-am uitat nici pe voi cei care nu ati fost prezenti)m-am bucurat,m-amemotionat,nu stiu cum sa spun:parca ne cunosteam de cand lumea,eram ca intr-o familie super unita.
Despre eroii principali care au participat in direct la emisiune au fost tare dulci si le simteam emotia din toate incheieturile.De ex.ZAna noastra cea draga inainte de emisiune incuraja pe toata lumea.apoi draguta de ea a cazut prada emotiilor,Adita facea masaje,Ofelia a cantat super,dar defapt ce tot spun eu aici?
Toti au fost super tari (am dansat,cantat impreuna cu ei)si mai ales s-a vazut emotia,bucuria sincera(a unor prieteni)din partea lor.BRAVO!Sincer si cu mana pe inima va spun ca eu am fost tare fericita ca i-am cunoscut(si mi-ar placea sa va cunosc si pe ceilalti bucurosi cand s-o putea)si bineinteles nu as putea sa uit intalnirea cu TEO!!!Iar Tantica nici ea nu a fost m-ai prejos!
Inca odata felicitari tuturor!!!!!!!!!!!!si sper sa nu se termine aici!
Acum incerc sa va trimit pozele pe care le-am facut eu!Sa vedem ce a iesit
![]()
![]()
CLAUDIA scrie:buna seara dragii mei,acum am reusit sa cobor din pat si nu am rezistat sa nu intru si sa va salut sa va spun ca va iubesc din toata inima,sunt obosita de acea ma tem ca nu voi reusii sa exprim in simplele mele fraze bucuria pe care am trait-o .promit ca revin cu povesti si poze frumoase
alfa scrie:Costina draga mea,chiar daca prin scris nu pot sa exprim ceea ce simt,dar intradevar totul este din suflet!Iti multumesc ptr.sinceritatea ta si chiar daca uneori gresesc fara voia mea ,imi cer mii de scuze!TE sarut dulce si iti doresc un somn cat mai linistit!![]()
![]()
COSTINA scrie:Inainte de a ma retrage, sa las un mesaj Bucurosilor.
Pentru ca se apropie vremea cand se va bate gongul, sa stiti dragii mei ca sunt cu sufletul catre voi, dragi prieteni, bunii mei de suflet![]()
Muult, mult succes si fiti voi, asa cum sunteti:cei dragi lui Teo, sinceri, puri, buni, veseli, zambareti, haiosi, chiuitori de soi, PRIETENI!
VASILICA INACHE scrie:Gabitaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Sunt suparata pe tineeeeeeeeeeee!![]()
![]()
![]()
De ce nu mi-ai zis si mie aseara sa ma uit la emisiune asta searaaaaaaaaaaaa?De ceeeeeeeeee?
Ca eu miine lucrez si nu pot vedea reluareaaaaaaaaa!Ahhhhhhhhhhhhhhh ce rau imi pareeeeeeeeeee!
Eu aseara n-am apucat sa va citesc din urma si n-am stiut ce se intimpla !
adiem scrie:Claudia tot frumoasa...si Jokep era mai simpatica ca in poze ...o sa ia numai 10 la scoala de acumsi Catutza are un zambet frumos in poze nu remarcasem ca e asa frumusel ?
COSTINA scrie:ce draguuuuuuuuuuuuut![]()
mai ziiiiiiiiiiii
a ciuit Gbai?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 37 vizitatori