• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde gabrielle » Dum Noi 11, 2007 3:11 pm

COSTINA scrie:de obicei, lasam un paznic pe forum, aseara am lasat Inimi, Iubirea ca paznic. hai sa lasam si in seara asta ceva pana maine seara cand vine sister Gabi sa chiuie si sa ne trimita cate un paznic dulce, un catelus.
Tu ce vrei sa lasam ca paznic in seara asta?

sury eram super obosita iti pot confirma bucurosii ca ma intrebau daca mai rezist ?ceamuzant! dar azi dupa 22 intru la o mica mare vorba :P
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Dum Noi 11, 2007 3:13 pm

alfa scrie:Buna Gabrielle!Te sarut dulce ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

si eu alfa ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Noi 11, 2007 3:14 pm

alfa scrie:reluare emisiunii din cate stiu eu este luni dimineata la ora 11 ?pupasca!

deabia astept sa o vad
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Noi 11, 2007 3:36 pm

eu am iesit intru dupa 22 pupici dulci ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?larevedre! ?larevedre!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 4:46 pm

buna bucurosiloooor, sunteti pe-acasa ??? ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Noi 11, 2007 4:51 pm

COSTINA scrie:Culegeti flori nemuritoare in seara asta, dragi bucurosi si reveniti pentru a le reda tuturor!
Imagine

Multumim Costina ptr tot !ti-am simtit lipsa dar erai in sufletele noastre !Te sarut cu mare drag!tare mult mi-as fii dorit sa te strang in brate! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 4:55 pm

nynna scrie:
COSTINA scrie:Culegeti flori nemuritoare in seara asta, dragi bucurosi si reveniti pentru a le reda tuturor!
Imagine

Multumim Costina ptr tot !ti-am simtit lipsa dar erai in sufletele noastre !Te sarut cu mare drag!tare mult mi-as fii dorit sa te strang in brate! ?pupasca! ?pupasca!

multumIM ,COSTINA, sa stii ca s-a vb despre tine la bucuresti ,numai de bine ... ti-am simtit lipsa , draga mea ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 4:56 pm

salut, NINNUTZA , ti-a trecut oboseala ???
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde amika » Dum Noi 11, 2007 5:00 pm

Buna seara bucurosi ,acum am ajuns si eu acasa dar trebuie sa plec la munca tura de noapte asa ca va pupik dulce ,mi-e dor de voi si abia astept sa am timp mai mult sa stam de vorba.
A fost minunat ! TEO si TANTICA fenomenale sincere si pline de veselie ,chiar daca draga noastra TEO a avut problema cu dantura nu i-a lipsit umorul care o caracterizeaza !
BUCURIE , veselie si lacrimi de fericire !
UN VIS IMPLINIT !

Va las cate un pupik la fiecare ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Dragostea constă în dorinta de a da ce este al tău altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Emanuel Swdernborg
amika
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Noi 11, 2007 5:03 pm

?itsme!
Buna bucurie ,buna bucurosilor!Vapup!Inca nu mi-am revenit plus ca mi-a fost foarte rau ieri si azi ma doare ficatul !Dar nu am rezistat sa va salut! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Va multumesc ca existati va multumesc ptr prietenia voastra ptr clipele minunate petrecute impreuna,iti multumesc ADY,Seby,Carmen ptr tot ce ati facut ptr noi!Si iti MULTUMESC TEO .REGINA BUCURIEI!
?pupasca! ?pupasca!
IAR tie TANTELUL ptr naturaletea si prietenia cu care ne-ai intimpinat! ?pupasca! ?pupasca!
cu totii sunteti deosebiti ,minunati ! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 5:04 pm

multumim, AMICA, sa stii ca deja imi este dor de tine...sa ai o seara linistita la servici ,pupici multi pana la infinit ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Ultima oară modificat de ofelia pe Dum Noi 11, 2007 5:07 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 5:06 pm

nynna scrie:?itsme!
Buna bucurie ,buna bucurosilor!Vapup!Inca nu mi-am revenit plus ca mi-a fost foarte rau ieri si azi ma doare ficatul !Dar nu am rezistat sa va salut! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Va multumesc ca existati va multumesc ptr prietenia voastra ptr clipele minunate petrecute impreuna,iti multumesc ADY,Seby,Carmen ptr tot ce ati facut ptr noi!Si iti MULTUMESC TEO .REGINA BUCURIEI!
?pupasca! ?pupasca!
IAR tie TANTELUL ptr naturaletea si prietenia cu care ne-ai intimpinat! ?pupasca! ?pupasca!
cu totii sunteti deosebiti ,minunati ! ?pupasca! ?pupasca!

SUBSCRIU LA CELE SPUSE DE NINNUTZA si mai adaug faptul ca va iubesc pe toti si toate fara deosebire ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Noi 11, 2007 5:09 pm

COSTINA scrie:nu am zarit mesajul meu pe tv trimis la 1221, asa ca vi-l redau aici:
In aceasta seara, TeoViziunea mi-a transmis o emotie aparte, aceea a reuniunii unei familii! Sunteti minunati!Multumesc din suflet pentru aceasta traire! Costina ?pupasca! ?pupasca!
?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! sti o draguta care a trait aceleasi emotii ca si noi si le-ai redat asa de bine!Iti multumim draga noastra bucuroasa si te iubim ! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Noi 11, 2007 5:11 pm

COSTINA scrie:Si vreau sa va mai spun ceva.
Astazi, in Trandafir a fost un licurici aparte, sufletele voastre sincere ?pupasca! au sclipit cu asa candoare?pupasca!
VA MULTUMESC PENTRU O SEARA EXTRAORDINARA, LUI TEO?pupasca! , VOUA?pupasca! !
VA IUBESC DRAGI PRIETENI!?pupasca!
Imagine ?pupasca!

acest buchet e si ptr tine si toti ceilalti bucurosi care au stat acasa si ne-au uramarit!Vamultumim ! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 5:14 pm

COSTINA scrie:
Jokep scrie:A fost frumos emotie cum se putea fara ele,am ras ,am glumit,am dansat,am cantat mai ales carmen se spargeau termopanele ;) ?HAHA! .A fost o zi superba din viata mea cu multe plusuri de iubire,bucurie si ce mai vreti voi.Nu mi-am revenit.A fost ceva gresit pe acolo?

totula fost minuanat1 nimic nu a fost gresit!
totul a fost la inaltime! ?pupasca!

nici nu putea fi altfel decat PERFECT ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Noi 11, 2007 5:20 pm

Bun gasit bucurie ?pupasca! . Va astept cu bretele deschise sa va Imagine si sa va multumesc pentru existati.

Multumesc costina pentru ca ai fost langa noi si pentru ca ai o fost o gazda perfecta in casuta noastra ?pupasca!

Si mai multumesc celor care au vazut prietenia ce ne leaga si s-au inscris in marea noastra familie de bucurosi. Va Imagine cu drag. Pentru fiecare dintre voi Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 5:25 pm

COSTINA scrie:Astazi, printre alti sfinti sarbatorim si pe Sf. Victor si Cuviosul Teodor Studitul.
Cum pe printisorul meu il cheama Victor Teodor, vom sarbatori:)ca ne place. Voua, va trimitem cateva dulciuri haioase si un mare pup ?pupasca!

AM GUSTAT DIN TOATE BUNURILE DE AICI , SUNT F . GUSTOASE !
LA MULTANI LUI VICTORAS-TEODOR , SA CREASCA MARE SI VOINIC ALATURI DE PARINTII LUI !
SA FII FERICITA . COSTINA ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Noi 11, 2007 5:31 pm

amika scrie:Buna seara bucurosi ,acum am ajuns si eu acasa dar trebuie sa plec la munca tura de noapte asa ca va pupik dulce ,mi-e dor de voi si abia astept sa am timp mai mult sa stam de vorba.
A fost minunat ! TEO si TANTICA fenomenale sincere si pline de veselie ,chiar daca draga noastra TEO a avut problema cu dantura nu i-a lipsit umorul care o caracterizeaza !
BUCURIE , veselie si lacrimi de fericire !
UN VIS IMPLINIT !

Va las cate un pupik la fiecare ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

Multumim Amelya,servici usor !Ai exprimat mult mai bine gandurile si sentimentele mele!eu nu pre ma simt in satre .mi-a fost foarte rau ieri si azi si abia mi-am revenit din VIS si inca nu am puterea sa imi exprim toate emotiile pe care le-am petrecut cu voi bucurosii!
Va iubesc ptr clipele unicealturi de voi de TEO si intreaga echiapa!Toti au fost minunati ! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 5:31 pm

adi scrie:Buna ziua si bine v-am gasit.
Doresc sa multumesc tuturor pentru frumoasele clipe traite
MULTUMESC COSTINA PENTRU SPRIJINUL ACORDAT

TIE ITI MULTUMIM , COPILE DRAG , AI REUSIT SA CLADESTI ACEASTA CASUTA FRUMOASA CU OAMENI BUNI SI FRUMOSI , SI SUFLETISTI SI IUBITORI SI DESTEPTI SI TALENTATI IN CARE MATROANA ESTE INEGALABILA TEO ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Noi 11, 2007 5:33 pm

carmen scrie:Bun gasit bucurie ?pupasca! . Va astept cu bretele deschise sa va Imagine si sa va multumesc pentru existati.

Multumesc costina pentru ca ai fost langa noi si pentru ca ai o fost o gazda perfecta in casuta noastra ?pupasca!

Si mai multumesc celor care au vazut prietenia ce ne leaga si s-au inscris in marea noastra familie de bucurosi. Va Imagine cu drag. Pentru fiecare dintre voi Imagine

Buna zana draga!Si eu te imbratisez cu mare draga!
Iti multumesc ptr tot! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Dum Noi 11, 2007 6:06 pm

buna seara ZANA , SI TIE TREBUIE SA ITI MULTUMIN PT CA EXISTI SI ESTI PRIETENA BUCUROSILOR ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Noi 11, 2007 7:39 pm

Romy scrie:Sa va urez calatorie " sprincenata " si multaaa bafta Imagine Am inteles ca va asteapta o zi nu usoara , da om trece-o noi
Orcum Imagine au fost aruncata!
Eu o sa va vad miine (in reluara)si va Imagine pupicesc pina atunci !
Ma rog pentru succesul vostru si al emisiuni Nu uitati ca stau in tara sfinta si se zice ca aici "domnu" e mai aproape !

Afla romy ca ruga ta ne-a ajutat. Multumim soare ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Noi 11, 2007 7:51 pm

COSTINA scrie:Uneori imi place sa vorbesc, chiar si singura. ?HAHA! ?itsme! Dar vorbesc singura acum pentru ca stiu maine are cine citi ?pupasca! VOI!!!
Eu nu sunt acolo, dar deja mi se ridicase pielea pe mine cand v-am auzit la telefon.
Sper sa va pot transmite de-aici, de-acasa, din casutza draga a Bucuriei tot ce e mai bun si mai de pret:caldura sufleteasca sincera! ?pupasca!

O ruga pentru Teo si voi!Rugaciunea la inceperea lucrului:

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule, Unule-Nascut al Tatalui celui fara de inceput,Tu esti cel ce prin gura proorocului Tau David ai zis: iesi-va omul la lucrul si la lucrarea sa pana seara. Tu ai zis si prin gura feicitului Pavel Apostolul: cel ce nu vrea sa lucreze, nici sa nu manance. Si iarasi Tu ai zis cu preacuratagura Ta: fara de mine nu puteti face nimic. Doamne, Doamne, ascult din tot sufletul si din toata inima dumnezeiestile Tale cuvinte si cu umilinta alerg la bunatatea Ta: ajuta-mi mie, pacatosului, cu darul Tau, sa savarsesc lucrul ce incep acum: In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Imagine

Domnul fie cu voi prieteni dragi ai sufletului meu!Pentru un Lucru curat si sincer! ?pupasca!

Ne-a facut bine telefonul tau costina. Nu ti-am trimis emotiile ca aveai tu destule. Multumim pentru ruga ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde gabrielle » Dum Noi 11, 2007 7:53 pm

carmen scrie:Bun gasit bucurie ?pupasca! . Va astept cu bretele deschise sa va Imagine si sa va multumesc pentru existati.

?pupasca! multumesc zana mami ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Noi 11, 2007 7:55 pm

COSTINA scrie:Asa ca, dati-mi toate emotiile ce nu au ce cauta acum, pastrati doar doza de emotii constructive si..fuga..fugutza la machiaj, frumosii mei ?pupasca!
Imagine

Am pastrat emotiile dar mai bine te duceai tu la machiaj in locul meu ?uite-macatsufar! Mi-a pus un kg de gel in cap de eram sarmoasa si m-a dat cu un kg de pudra ?uite-macatsufar! . Nu m-am simtit bine, parca nu eram eu ?uite-macatsufar! . Asta e, unde-i lege nu-i tocmeala
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?