COSTINA scrie:Doamne-ajuta!!!
COSTINA scrie:e prima pauza publicitara
la masa rotunda a Bucuriei, i-am zarit pe Bucurosi si..
am vazut-o pe sister Claudia langa Catutza in public:)you=piiiiiii
![]()
COSTINA scrie:alta pauza..abia scriu ca am plans fara sa ma pot opri..iubi se uita la mine ciudat si Victor a inceput sa rada. Sunteti asa frumosi, de nu va inchipuiti!
si se citeste o asa emotie pura pe chipul vostru!
![]()
va imbratisez dragii mei![]()
![]()
printre lacrimi, am trimis si eu un mesaj pentru voi, la 1221![]()
COSTINA scrie:Sunteti extraordinari, minunati, intr-adevar minunati!![]()
COSTINA scrie:Raport catre sef:)dupa ce a spus Teo de noi, au venit 32 de vizitatori pe forum
COSTINA scrie:am vazut prima hora a Bucuriei!SUPERBA!?pupasca!
ati fost suuperbi!!!?pupasca!
VA IUBESC MULT, PRIETENI DRAGI!![]()
tot cu lacrimi sunt ca va zaresc, vai ce minunati sunteti
![]()
![]()
COSTINA scrie:In aceasta seara, TeoViziunea mi-a transmis o emotie aparte, aceea a reuniunii unei familii! Sunteti minunati!Multumesc din suflet pentru aceasta traire! Costina![]()
COSTINA scrie:Si vreau sa va mai spun ceva.
Astazi, in Trandafir a fost un licurici aparte, sufletele voastre sincereau sclipit cu asa candoare?pupasca!
VA MULTUMESC PENTRU O SEARA EXTRAORDINARA, LUI TEO?pupasca! , VOUA?pupasca! !
VA IUBESC DRAGI PRIETENI!?pupasca!![]()
Romy scrie:Inca nu am vazut nimic dar banuesc ca a fost superb (chear si emotiile)
Parerea mea ca merita sa traiesti numai sa treci asa o seara ! Nu?
Mincavar norocu de vedete !Aveti de la mine prima cafeluta "sprinceneta " si astept poze !
Buna seara draguta mea Ofelia!inca odata iti spun ca ai fost super tareofelia scrie:buna seara ZANA , SI TIE TREBUIE SA ITI MULTUMIN PT CA EXISTI SI ESTI PRIETENA BUCUROSILOR
Buna seara Nina! Ai fost super!!!esti (nu stiu sa ma exprim in tastele astea firar sa fie , ca eu gandesc una si ele bat altanynna scrie:Buna sera ADY!!![]()
Ce faci ti-ai mai revenit?Eu ina nu!si nici nu imi gasesc cuvintele sa imi exrim ce am simtit si ce clipe unice am petrecut!
myha c scrie:Buna dragii mei,inca nu mi-am revenit,dar am intrat sa va salut...mi-e dor de voi,va iubesc.Ma simt inca obosita si revin mai tarziu.Va doresc sa aveti o zi linistita...va pup mult pe toti![]()
![]()
gabrielle scrie:COSTINA scrie:de obicei, lasam un paznic pe forum, aseara am lasat Inimi, Iubirea ca paznic. hai sa lasam si in seara asta ceva pana maine seara cand vine sister Gabi sa chiuie si sa ne trimita cate un paznic dulce, un catelus.
Tu ce vrei sa lasam ca paznic in seara asta?
sury eram super obosita iti pot confirma bucurosii ca ma intrebau daca mai rezistdar azi dupa 22 intru la o mica mare vorba
ofelia scrie:multumIM ,COSTINA, sa stii ca s-a vb despre tine la bucuresti ,numai de bine ... ti-am simtit lipsa , draga mea![]()
![]()
carmen scrie:Bun gasit bucurie. Va astept cu bretele deschise sa va
si sa va multumesc pentru existati.
Multumesc costina pentru ca ai fost langa noi si pentru ca ai o fost o gazda perfecta in casuta noastra![]()
ofelia scrie:AM GUSTAT DIN TOATE BUNURILE DE AICI , SUNT F . GUSTOASE !
LA MULTANI LUI VICTORAS-TEODOR , SA CREASCA MARE SI VOINIC ALATURI DE PARINTII LUI !
SA FII FERICITA . COSTINA !![]()
![]()
COSTINA scrie:Buna Bucurosi!Haideti la pupat
![]()
![]()
Am citit ce ati scris depsre intalnire si pozele pe care le-ati pus:mi-nu-na-teeeeeeeeeeee!
![]()
![]()
![]()
Merg la adunat cateva cuvinte si revin
carmen scrie:Am pastrat emotiile dar mai bine te duceai tu la machiaj in locul meuMi-a pus un kg de gel in cap de eram sarmoasa si m-a dat cu un kg de pudra
. Nu m-am simtit bine, parca nu eram eu
. Asta e, unde-i lege nu-i tocmeala
COSTINA scrie:gabrielle scrie:COSTINA scrie:de obicei, lasam un paznic pe forum, aseara am lasat Inimi, Iubirea ca paznic. hai sa lasam si in seara asta ceva pana maine seara cand vine sister Gabi sa chiuie si sa ne trimita cate un paznic dulce, un catelus.
Tu ce vrei sa lasam ca paznic in seara asta?
sury eram super obosita iti pot confirma bucurosii ca ma intrebau daca mai rezistdar azi dupa 22 intru la o mica mare vorba
da, sister, mi-am dat seama ca erai f obosita. Bine ca te-ai odihnit. Imi pare rau sa citesc ca aia vut probleme cu gatul. Esti mai bine acum?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori