ofelia scrie:buna seara ,ZANA, COSTINA, GABRIELLE . desi am vizionat acasa inregistrarea emisiunii , acum cateva clipe am vizionat videoclipul si am retrait emotiile din timpul emisiunii, m-as uita necontenit la videoclip asa imi e de drag![]()
![]()
ofelia scrie:buna seara ,ZANA, COSTINA, GABRIELLE . desi am vizionat acasa inregistrarea emisiunii , acum cateva clipe am vizionat videoclipul si am retrait emotiile din timpul emisiunii, m-as uita necontenit la videoclip asa imi e de drag![]()
![]()
carmen scrie:florina scrie:Buna seara dragilor dragi!
Buna surioaraCate nopti n-ai dormit?
carmen scrie:ofelia scrie:buna seara ,ZANA, COSTINA, GABRIELLE . desi am vizionat acasa inregistrarea emisiunii , acum cateva clipe am vizionat videoclipul si am retrait emotiile din timpul emisiunii, m-as uita necontenit la videoclip asa imi e de drag![]()
![]()
Buna cucule drag. Ai dreptate. Nici eu nu ma satur sa ma uit
COSTINA scrie:a fost gaska slipilicilor, asadar
florina scrie:COSTINA scrie:a fost gaska slipilicilor, asadar
chiar nu vrei si tu niste sclipirici?? hai ca n`am facut inca baita daca te iau in brate sigur vei " sclipirici" la fel ca noi , ce zici???
florina scrie:COSTINA scrie:a fost gaska slipilicilor, asadar
chiar nu vrei si tu niste sclipirici?? hai ca n`am facut inca baita daca te iau in brate sigur vei " sclipirici" la fel ca noi , ce zici???
COSTINA scrie:Tushi, chiar au dat astia la tv ca la Cumpana a fost ceva..cu vremea..butonam..si atat a auzit. Sunteti bine?
florina scrie:pe bune??? pai au fost ceva stalpi cazuti ca sa nu mai spun cand am ajuns acasa azi nu aveam lumina a venit un prieten electrician s-a urcat pe stalp si ne`a "luminat" si pe noi. A fost o furtuna de "nopti mari" aseara e adevarat . Dar acum suntem bine multumesc Bunului !
COSTINA scrie:florina scrie:COSTINA scrie:a fost gaska slipilicilor, asadar
am luat si pazea, ca acum aterizez in curte,langa Grivei
ofelia scrie:emotiile au fost f mari , ni le-a ami acoperit sclipiriciul , si ce frumoase am fost , capetele nostru erau precum licuricii![]()
i-am eclipsat pe ceilelti invitati , stiti voi care
florina scrie:surioara si tu ce ziceai? mai zici adica???deja mi`e dor de voi si n`au trecut decat ceva ore
![]()
carmen scrie:gabrielle scrie:asa e nynna e superbasa cum sunteti si voi superbi
voi? nu iubire, cum suntem NOI bucurosii.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori