COSTINA scrie:voua vi se intampla sa meraga netu ok si sa faca figuri messu sau mailu?
COSTINA scrie:ce poza frumoasa ai la avatar, Zana Buna!
COSTINA scrie:ce poza frumoasa ai la avatar, Zana Buna!
gabrielle scrie:COSTINA scrie:voua vi se intampla sa meraga netu ok si sa faca figuri messu sau mailu?
uite vreia sa iti scrie zana mami ca si ea are problemele astea dar acum numai are cum
COSTINA scrie:dragi Bucurosi ma retrag si eu spre somnicVa imbratisez cu drag si va doresc somnic lin, dulce, cu vise pline de bucurosi!
![]()
nynna scrie:?pupasca! ma retrag la nany!Va spun somnik pufos tuturor!sa aveti un inceput de saptamana minunat cu multe bucurii!va pupik dulcee pe fiecare cu mult drag!![]()
carmen scrie:gabrielle scrie:COSTINA scrie:voua vi se intampla sa meraga netu ok si sa faca figuri messu sau mailu?
uite vreia sa iti scrie zana mami ca si ea are problemele astea dar acum numai are cum
Am revenit
Net-ul meu are bazdaci, cand vrea merge cand nu sade, mama lui de net
carmen scrie:gabrielle scrie:
ii dam bataita zana mami![]()
Ii dam draga mea dar maine. Acum ma duc la somn ca simt ca este musai.
Va iubesc bucurosii mei dragi![]()
Noapte buna bucurie oriunde te-ai afla
florina scrie:Va zic si eu o noapte precum sufletele voastra!
va iubesc!
Catutza scrie:Buna seara Bucurosilor va spune un nebunel care tocmai a implinit 43 kg.
In Bucuresti a nins oleaca, eu am scos din cutie ornamentele de Craciun le-am pus langa cele noi achizitionate azi :) acum am bagat al doilea rand de spalat in masina... fac si eu un dus si mai revin pe aici sa va ofer multi pupici pentru fiecare in parte...
Catutza va iubesteeeeee
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori