• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 7:14 am

Neatza bucurie! M-am trezit cu noaptea-n cap, ca-mi pleca omul cu treburi in capitala. Doar asha s am timp sa mai intru pe aici.
Trezirea bucurieee.....soarele tre` sa rasara.

Am urmarit emisiunea de vineri cu sufletul la gura si nu-mi venea sa cred ca totul e real, au fost clipe magice.....cred ca-n sufletul vostru era si mai si din cauza emotziilor.
M-am rugat pentru fiecare in parte sa puteti depasi emotiile ca de, eratzi in direct ?HAHA! ?HAHA!
Mi-s tare fericita ca am avut ocazia sa va intalnesc.....
Va iubesc ca existatzi!
Va doresc o zi minunata!

[img]http://img165.imageshack.us/img165/4226/p22dl3.jpg[/img
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 7:19 am

carmen scrie:Buna dimineata bucurie Imagine

Sa incepem cu inviorarea

http://www.clubulbucuriei.ro/TeoViziune ... ideo3.html

Cum ati dormit? Ce ati visat? Eu v-am visat pe voi. Ma gandeam ca o sa dorm fara vise dar n-a fost sa fie. Si ce bine a fost. Se facea ca, asa cum a spus TEO, eram la urmatoarele intalniri de bucurosi. Oare ne asteapta ceva curand? ?hm! Vom vedea. Pana atunci dau o fuga in bucatarie sa pun Imagine. pe foc. Nu stiu cu ce sa incep. Toate aromele sunt aici, in casa noastra. Adun din fiecare coltisor de inima de bucuros cate un strop de iubire pentru prima aroma a diminetii. Si daca tot am drum spre inima voastra, adun de la fiecare cate o picatura din bucuria si mandria de a apartine acestui frumos club, de vise implinite, emotii placute, lacrimi de bucurie, ganduri curate si sincere, caldura sufleteasca, surprize placute si imbratisari calde, trairi frumoase. Atat de multe bucurii am trait impreuna ca nu stiu ce sa iau mai intai asa ca fiecare dintre voi mai poate completa cafeluta. Indulcitorul de astazi este PRIETENII LUI TEO.
Imagine

Ce va doresc azi si in fiecare zi? Sa ramanem asa cum spune TEO

'Suntem asa: uniti, bucurosi, curati la suflet, nu injuram, nu ne jignim, am inteles ca internetul este un loc public unde poti face in principiu orice, dar atata vreme cat nu jignesti pe nimeni este si mai bine, daca avem bun simt putem face oricand parte din club'

Doamne, ce clipe minunate! ?ceamuzant! (nu gasesc iconitze cu aplauze):((
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 7:20 am

Romy scrie:Carmen draga am fost sigur ca ruga mea o sa va ajute (am stiut pentru cine ma rog ...Nu? ) Imagine
Imagine O zi normala tuturor !

Imagine ca tare drag imi esti
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 7:22 am

aetheia miha scrie:Doamne, ce clipe minunate! ?ceamuzant! (nu gasesc iconitze cu aplauze):((

'neata mihaela ?pupasca! . Au fost clipe minunate si inca simtim ca atunci iar emotii cu carul ?rusini!
carmen
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 7:29 am

carmen scrie:
aetheia miha scrie:Doamne, ce clipe minunate! ?ceamuzant! (nu gasesc iconitze cu aplauze):((

'neata mihaela ?pupasca! . Au fost clipe minunate si inca simtim ca atunci iar emotii cu carul ?rusini!

Neatza, zana draga!
Se vedeau de la o posta emotiile cum pluteau in aerul platoului de la romantica.....bine ca totul a decurs normal pana la sfarsit.....si n-a lesinat nimeni. ?HAHA!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 7:31 am

De eram prezenta in emisiune....nu paraseam platoul decat luata pe sus....cu targa, de aia de la Smurd ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 7:33 am

aetheia miha scrie:De eram prezenta in emisiune....nu paraseam platoul decat luata pe sus....cu targa, de aia de la Smurd ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!

asa am vrut si noi, sa nu plecam de acolo ?ceamuzant! dar aveau o aniversare si era musai sa o lasam pe TEO sa plece. Am avut si noi parte d4e prajiturile 'aniversatului' pentru care, la plecare, am cantat multi ani traiasca. Saracul ?HAHA! , ce i-a fost dat sa auda nu vrei sa stii ?HAHA!
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 7:35 am

aetheia miha scrie:Se vedeau de la o posta emotiile cum pluteau in aerul platoului de la romantica.....bine ca totul a decurs normal pana la sfarsit.....si n-a lesinat nimeni. ?HAHA!

N-am lesinat pentru ca TEO, inainte de a incepe emisiunea, a venit la masa noastra si ne-a spus ca suntem prietenii ei dragi
carmen
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 7:39 am

carmen scrie:
aetheia miha scrie:Se vedeau de la o posta emotiile cum pluteau in aerul platoului de la romantica.....bine ca totul a decurs normal pana la sfarsit.....si n-a lesinat nimeni. ?HAHA!

N-am lesinat pentru ca TEO, inainte de a incepe emisiunea, a venit la masa noastra si ne-a spus ca suntem prietenii ei dragi

Am inceput ziua bine....cu lacrimi de bucurie.
Ma facushi sa`mi umezesc ochii, zana draga!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 7:44 am

aetheia miha scrie:Am inceput ziua bine....cu lacrimi de bucurie.

Si eu am lacrimi in ochi de cate ori intru pe forum. Serios. Cand a inceput emisiunea, ma uitam la bucurosii din gradena si stiam ca acolo sunteti toti si imi mai treceau emotiile.
N-am apucat sa le multumesc pentru ca tare mult ne-au ajutat. Erau veseli, ne aratau ca totul este bine si asta a contat enorm.

Multumesc claudia, catutza, gabrielle, alfa, mihaela de la roman pentru sustinerea voastra. ?pupasca!
carmen
membru
membru

Mesajde myha c » Lun Noi 12, 2007 7:58 am

carmen scrie:
aetheia miha scrie:Am inceput ziua bine....cu lacrimi de bucurie.

Si eu am lacrimi in ochi de cate ori intru pe forum. Serios. Cand a inceput emisiunea, ma uitam la bucurosii din gradena si stiam ca acolo sunteti toti si imi mai treceau emotiile.
N-am apucat sa le multumesc pentru ca tare mult ne-au ajutat. Erau veseli, ne aratau ca totul este bine si asta a contat enorm.

Multumesc claudia, catutza, gabrielle, alfa, mihaela de la roman pentru sustinerea voastra. ?pupasca!

Buna dimineata,Draga noastra Zana.M-am trezit si am deschis imediat calculatorul.Am facut inviorarea cu lacrimi in ochi,lacrimi de bucurie ca v-am intalnit.Ma uitam acolo,ma uit la poze si inca nu-mi vine sa cred ...e ca un vis din care nu m-am trezit inca.Sunteti minunati,va iubesc si as vrea sa reintalnesc cat de repede.Teo e superba ,minunata...nici nu am cuvinte,inca mai am emotii.Acum mi-am luat si portia de cafea,cafeaua cea mai buna care iti aduce in suflet atata bucurie si cu ajutorul careia trecem de necazuri si tot ce e rau.Iti multumesc Zana ptr. cafeaua minunata,si va multumesc la toti ca am avut ocazia sa trec prin asa clipe minunate ?pupasca! ?pupasca! Mi-e dor de voi.Poze o sa pun ?uite-macatsufar! dar nu stiu sa le micsorez
Imagine
myha c
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 8:01 am

myha c scrie:
Buna dimineata,Draga noastra Zana.M-am trezit si am deschis imediat calculatorul.Am facut inviorarea cu lacrimi in ochi,lacrimi de bucurie ca v-am intalnit.Ma uitam acolo,ma uit la poze si inca nu-mi vine sa cred ...e ca un vis din care nu m-am trezit inca.Sunteti minunati,va iubesc si as vrea sa reintalnesc cat de repede.Teo e superba ,minunata...nici nu am cuvinte,inca mai am emotii.Acum mi-am luat si portia de cafea,cafeaua cea mai buna care iti aduce in suflet atata bucurie si cu ajutorul careia trecem de necazuri si tot ce e rau.Iti multumesc Zana ptr. cafeaua minunata,si va multumesc la toti ca am avut ocazia sa trec prin asa clipe minunate ?pupasca! ?pupasca! Mi-e dor de voi.Poze o sa pun ?uite-macatsufar! dar nu stiu sa le micsorez

Buna mihaela ?pupasca! Ce ma fac daca sunteti amandoua mihaele pe forum ?hm! . Vad eu.

Ai vazut prima parte?

http://www.clubulbucuriei.ro/TeoViziune ... iunea.html

Vreau si eu poze ?uite-macatsufar! te rooooooooooooooooooooooooooog ?pupasca!

Daca vrei te ajut sa le micsorezi
carmen
membru
membru

Mesajde myha c » Lun Noi 12, 2007 8:19 am

carmen scrie:
myha c scrie:

Buna mihaela ?pupasca! Ce ma fac daca sunteti amandoua mihaele pe

forum ?hm! . Vad eu.

Ai vazut prima parte?

http://www.clubulbucuriei.ro/TeoViziune ... iunea.html

Vreau si eu poze ?uite-macatsufar! te rooooooooooooooooooooooooooog ?pupasca!

Daca vrei te ajut sa le micsorezi
...da,vreau,dar trebuie sa plec putin,cand ma intorc si iti dau si pozele.o zi buna. ?pupasca!
Imagine
myha c
membru
membru

Mesajde mirelutz@ » Lun Noi 12, 2007 8:38 am

buna dimineata bucurosii ?pupasca! ?pupasca!
ce poze frumoase...ce frumosi ati fost cu totii... ?pupasca! ?pupasca! pacat ca nu pot sa vad si eu inregistrarea ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar!
Imagine
mirelutz@
membru
membru

Mesajde mirelutz@ » Lun Noi 12, 2007 9:29 am

va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos bucurosii mei, va pupacesc si aveti grija de voi,..poppp ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
mirelutz@
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Noi 12, 2007 10:17 am

buna dimineata bucurosii sufletului meu,ce minunat e sa incepi saptamana cu cafeluta magica a zanei,din neatentie si pentru ca strang tare la pipt cescuta cu cafea ,am picurat in ea cateva lacrimute,sunt lacrimi de fericire,sunt lacrimi care imi spun ca voi existati si ca totul e real.
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 12:07 pm

Hehehheee! am vazut emisiunea in reluare.
bucurosii meiiiii dragi!
cum dansati voi cate trei pasi inainte si trei inapoi in jurul Ofeliei!
iiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiuuuuuuuuuuuiiiiiiuuuuuuuuuuuu! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Noi 12, 2007 12:09 pm

salutare ,mamica de ingeras,da ,sti cat am repetat pasul ala ?HAHA!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Noi 12, 2007 12:10 pm

sister costina iti multumesc pentru mesajele trimise in timp ce noi eram acolo,am retrait toata emotia citind cele scrise de tine,ai fost si esti in sufletul meu sister draga mea,te iubesc la maxim ?pupasca!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 12:12 pm

CLAUDIA scrie:buna dimineata bucurosii sufletului meu,ce minunat e sa incepi saptamana cu cafeluta magica a zanei,din neatentie si pentru ca strang tare la pipt cescuta cu cafea ,am picurat in ea cateva lacrimute,sunt lacrimi de fericire,sunt lacrimi care imi spun ca voi existati si ca totul e real.

.....e totul real. Crede-ma, am fost de partea ceallata a monitorului, sstiu ce mi-au vazut ochii si ce mi-au auzit urechile. HAHA! ?HAHA! ?HAHA!
Blondutza mea scumpa....te pupik mult multt! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

Am o-ntrebare pentru bucuroasele blonde din constanta: au venit spre casa cu mihai traistariu? ?HAHA!

?HAHA!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Noi 12, 2007 12:18 pm

pup tie si ingerasului tau draga mea,doamne, atatea asi vrea sa scriu dar nu pot lega cuvintele parca sunt amortita in cateva zile sper sa imi revin desi nu vreau ,totul a fost minunat si am simtit in suflet privirea voastra ,celor care ne urmareati de acasa
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 12:19 pm

CLAUDIA scrie:salutare ,mamica de ingeras,da ,sti cat am repetat pasul ala ?HAHA!

salutareeeeeeeee
muahhhhhh muahhhhhhhhhh ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Lun Noi 12, 2007 12:22 pm

CLAUDIA scrie:pup tie si ingerasului tau draga mea,doamne, atatea asi vrea sa scriu dar nu pot lega cuvintele parca sunt amortita in cateva zile sper sa imi revin desi nu vreau ,totul a fost minunat si am simtit in suflet privirea voastra ,celor care ne urmareati de acasa

ai dreptate, totul a fost minunat!
?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 12:33 pm

aetheia miha scrie:Hehehheee! am vazut emisiunea in reluare.
bucurosii meiiiii dragi!
cum dansati voi cate trei pasi inainte si trei inapoi in jurul Ofeliei!
iiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiuuuuuuuuuuuiiiiiiuuuuuuuuuuuu! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!

daaaaaaaaaaaa, ce fain a fost
Ofelia avea un costum super si a cantat foarte frumos
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Noi 12, 2007 12:34 pm

CLAUDIA scrie:salutare ,mamica de ingeras,da ,sti cat am repetat pasul ala ?HAHA!

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Da? ?HAHA!
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?