carmen scrie:CLAUDIA scrie:salutare ,mamica de ingeras,da ,sti cat am repetat pasul ala
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Da?
a cantat super ofelia noastra!
despre pasii vostrii de dans am indoieli in privintza repetitiei.....a fost un dans spontan.

carmen scrie:CLAUDIA scrie:salutare ,mamica de ingeras,da ,sti cat am repetat pasul ala
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Da?
adi scrie:aetheia miha scrie:despre pasii vostrii de dans am indoieli in privintza repetitiei.....a fost un dans spontan.![]()
ce nu va placut cum am dansat?![]()
![]()
BUna ziua!
adi scrie:ce nu va placut cum am dansat?![]()
![]()
BUna ziua!
carmen scrie:aetheia miha scrie:Am inceput ziua bine....cu lacrimi de bucurie.
Ma facushi sa`mi umezesc ochii, zana draga!
Si eu am lacrimi in ochi de cate ori intru pe forum. Serios. Cand a inceput emisiunea, ma uitam la bucurosii din gradena si stiam ca acolo sunteti toti si imi mai treceau emotiile.
N-am apucat sa le multumesc pentru ca tare mult ne-au ajutat. Erau veseli, ne aratau ca totul este bine si asta a contat enorm.
Multumesc claudia, catutza, gabrielle, alfa, mihaela de la roman pentru sustinerea voastra.
Adina scrie:Hop si albastra
BUNA ZIUA, BUCURIE ! Dor mi-a mai fost de voi ! Nicaieri nu-i mai bine si mai frumos ca acasa , aici in casuta bucuriei ! Ce prieteni frumosi am eu ! O sa incerc sa ma adun de pe unde sunt si promit sa scot si eu cateva cuvintele !
Sa aveti o zi minunata !
Catutza scrie:Buna seara Bucurosilor va spune un nebunel care tocmai a implinit 43 kg.
In Bucuresti a nins oleaca, eu am scos din cutie ornamentele de Craciun le-am pus langa cele noi achizitionate azi :) acum am bagat al doilea rand de spalat in masina... fac si eu un dus si mai revin pe aici sa va ofer multi pupici pentru fiecare in parte...
Catutza va iubesteeeeee
carmen scrie:si iar buna ziua dragutilor
carmen scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:si iar buna ziua dragutilor
pup mami zana![]()
si eu te pup puiul meu frumos cu parul lung![]()
ai vazut reluarea?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori