HANA79 scrie:E 1 noaptea si la Romantica e emisunea Prima iubire..hai sa ne uitam:)
Haide!.....
....hai sa visam la prima iubire

HANA79 scrie::) hmm
eu am fost de-aia cu poeme..fluturei la cap..iubeam din umbra..
iubiri platonice..eram f salbatica..saracii baieti:)ii compatimesc..si ei care vroiau cate ceva:))
Romy scrie:Buna dimineata (iar) stiu ca v-am cam neglijat in ultima vreme
si a-ti fost norocosi fiindca v-a ramas cafeluta si papica Cei mai vechi pe aici stiu ca daca Romy e pe teren
nu mai ramine nimic !
Despre cele noi va"pupic " si va urez un bun venit (mai ales ca "o parte" sint din orasul in care m-am nascut
) !
Nu vreau sa va promit nimic , sa nu spuneti ca nu ma tin de cuvint , da am sa incerc sa mai "fiu" pe aici!
Inca ceva " mic " Fly ai pregatit mai demult o masa nemaipomenita si vreau sa te intreb ....De ce sint pozele asa mici ? Mai tii minte prima ta poza pe care ai postat-o ? Puteai si tu sa te straduiesti sa fie la fel de mare mai ales in zona sarmalelor si a mamaligutei ( nu mi-a ajuns nici pe o masea ) Nici chiar ochelari de vedere nu au ajutat prea mult asa ca ai grija ! Data viitoare cind gatesti pune pe toata pagina ! Daca nu ajung paginile vorbesc cu "sefu " sa mai puna citeva !Pupic pentru cafeluta cu dolar
O zi de impliniri pentru toti !
adi scrie:Buna dimineata,
nu puteam ca inainte de a pleca catre institutia de invatamant ( :-17 ) ca unii mai e si scolari pe aici, sa nu va salut. Si ce vad? Veniiiiiiiiiii Romyyyyyyyyy!
un inceput de saptamana minunat tuturor. Foarte buna cafeluta.
aetheia scrie:`neataaaaaaa naaaatiune de bucuroooosiii!
Am intrat doar sa va salut si sa va urez un inceput de saptamana placut, personal nu-mi place lunea:)))
O zi buna va doresc!
HANA79 scrie:Buna dimineata, prieteni!
ooooooo, acum am savurat si eu cele scrise de Romy:)
Adi, urmeaza sa dai bacul anul acesta sau mai ai? Daca urmeaza sa dai bacul, sa ne spui si daca putem, sa te ajutam.
Eu iti fac temele la franceza:)
adi scrie:HANA79 scrie:Buna dimineata, prieteni!
ooooooo, acum am savurat si eu cele scrise de Romy:)
Adi, urmeaza sa dai bacul anul acesta sau mai ai? Daca urmeaza sa dai bacul, sa ne spui si daca putem, sa te ajutam.
Eu iti fac temele la franceza:)
OOO mai am pana la examenul de bacalaureat.
La alta materie daca vrei, franceza imi place si am numai 10. zilele trecute am tinut un trecut in limba franceza unde tremuram ca.... varga
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori