carmen scrie:Jokep scrie:Am venit si euMa primiti?
Cum sa nu te primim ana maria? Buna. Azi am vazut reluarea. Iti radeau ochisorii. Atat de frumoasa erai. Tare mandra sunt de tine
Jokep scrie:Am venit si euMa primiti?
carmen scrie:Indulcitorul de astazi este PRIETENII LUI TEO.
Ce va doresc azi si in fiecare zi? Sa ramanem asa cum spune TEO
'Suntem asa: uniti, bucurosi, curati la suflet, nu injuram, nu ne jignim, am inteles ca internetul este un loc public unde poti face in principiu orice, dar atata vreme cat nu jignesti pe nimeni este si mai bine, daca avem bun simt putem face oricand parte din club'
Romy scrie:Costina iesti o dulce Ea a fost singura care viziona emisiunea in direct si ne relata Ca eu cel putin eram cu inima in bugigai de emotie Asa ca numai din cauza ei m-am linistit si m-am culcat fericit ca totul a decurs conform planului
Un pupic maaare de la doctorul cel ( in virsta!)
CLAUDIA scrie:sister costina iti multumesc pentru mesajele trimise in timp ce noi eram acolo,am retrait toata emotia citind cele scrise de tine,ai fost si esti in sufletul meu sister draga mea,te iubesc la maxim
carmen scrie:Jokep scrie:Vroiam sa colind de pe acum deaceea am intrebat primti![]()
ce mi-ar placea sa ma colinzi. Serios. In ardeal oamenii mari colinda toata noaptea.
Chiar, mergem cu colinda?
Jokep scrie:
mie nu prea imi place,cand eram mica vroiam neaparat sa ma duc acum nu stiu de ce nu mai am acelas sentiment poate ca am crescut![]()
COSTINA scrie:ce faci, sclipicioasa Adina?cum sa-ti mai spun albastrea cu roscatzel?
Romy scrie:Jokep e devina ea a divulgat secretu ca eu fregventez forumul asta si ma dat de gol in toata Romania Iar voi e-ati tinut isonul E frumos din partea voastra !
Te pup iesti o dulceataMi-ai facut cea mai mare surpriza din viata!
Adina scrie:Ai fost tot timpul acolo, langa noi, te-am simtit tot timpul atat de aproape incat nu trebuia decat sa intindem bratele spre tine . Si asa am si facut, te-am imbratisat fiecare cu toata iubirea noastra !
Adina scrie:COSTINA scrie:ce faci, sclipicioasa Adina?cum sa-ti mai spun albastrea cu roscatzel?
N-am apucat sa-ti raspund la mesajul asta ! Ce sa fac, nu-mi mai vine sa plec de-aici , langa voi simt ca pana si lacrimile au gust dulce si fiecare picatura de ploaie imi aduce mangaierea voastra !![]()
Eu sunt tot albastra , sclipicioasa , cu roscatzel, cum vrei tu, sunt prietena voastra !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori