adi scrie:Buna seara dragii mei si dragele mele
CLAUDIA scrie:adi scrie:Buna seara dragii mei si dragele mele
buna fratioare,te-am mai salutata zi odata si nu mi-ai raspuns
Adina scrie:ofelia scrie: BUNA , ADINA ,FATA DRAGA SI FRUMOASA , NETUL ASTA E INGROZITOR
MA SCOATE DIN TOATE CELE SA AI O ZI BUNA !
Stiu cum e cu netul asta, chiar nu pricep ce are ca de minute intregi astept sa-ti pot raspunde si abia am reusit ! Sa stii ca ai avut un costum popular tare frumos si te felicit pentru cat de dulce si frumos ai cantat !
carmen scrie:Buna seara popor bucuros. Mesaj de la 'conducere'
'M-a cuprins entuziamul si am facut un banner de proba. Nu va ramane acesta, va fi altul si cu ofelia si cu bucurosii din public. Nu dati cu rosii'
CLAUDIA scrie:tu esti o scumpa si o adevarata profesioniosta iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc ofelia draga
gabrielle scrie:asa e ofelia iti statea bine in costum mi te a admirat copilu cel mic care intreaba mereu de tine
Catutza scrie:am desfacut punga... cine mai vrea cine mai doreste cine mai pofteste?
lefter carmen scrie:buna ,,bucurosilor,,mai aveti napolitane?sant carmen (una noua)si vreau si eu sa fiu cu voi...sper sa va fiu placuta va pup dulce
gabrielle scrie:las cafeluta pentru bucurosii stralucitorii
[
gabrielle scrie:?hm! pai nu am idee ,ca mie nu mi a aspuns nimeni stai sa trag un chiuit poate vine careva
iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
CLAUDIA scrie:Catutza scrie:hai prindeti punga imi lasati si mie vreo doua pe la final :)
doua,da ce, una nu iti ajunge? ca asa ne-a invatat mami ,sa fim egoiste
nynna scrie:draga mea ma chinui de o oara sa intru pe foarum ..face fite netul..nu si-a luat portia de bataita!
!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori