lefter carmen scrie:buna ,,bucurosilor,,mai aveti napolitane?sant carmen (una noua)si vreau si eu sa fiu cu voi...sper sa va fiu placuta va pup dulce
bun venit carmen

lefter carmen scrie:buna ,,bucurosilor,,mai aveti napolitane?sant carmen (una noua)si vreau si eu sa fiu cu voi...sper sa va fiu placuta va pup dulce
ofelia scrie:
va iubesc pe toti , am devenit dependenta de voi si ce-mi placeeeeeeeeeeeeeee![]()
mirelutz@ scrie:buna dimineata bucurie![]()
de ceva minute tot incerc sa scriu si abia acum am reusit cand a iesit zana![]()
si nu am apucat sai spun neata..e lasa ca ii las un pop mare
![]()
![]()
vva doresc o zi frumoasa si plina de tot ce
va doriti..
![]()
![]()
acum imi iau posetuta si plec la plimbare,...magazinele ma asteapta sa fac cateva cumparaturi![]()
va pupacesc cu drag si sa aveti grija de voi..![]()
![]()
![]()
CRISSTINICA scrie:buna dimineata! hop si eu la pranz! frumosilor, sclipitorilor, de cand nu v-am mai spus cat de mult va iubesc? imi venea sa iau televizorul in brate de bucurie! v-am vazut ieri in reluare, de la 10.30 m-am trezit si nu am mai putut dormi, chit ca-mi picau ochii-n gura dupa ce am ajuns acasa dupa nunta la 6 dimineata. sunt si acum in extaz. ati fost senzatie! ofelia, ce voce ai! ana maria, o frumoasa! nynna arata splendid, de zana si adina, ce sa mai zic! adi, ce idee grozava cu cheia bucuriei! n-ai zis nimic, secretosule!
sa stiti ca sunteti tari daca ati reusit sa nu cadeti lati de emotie. va iubesc de nu mai pot, si va astept!
CRISSTINICA scrie:buna dimineata! hop si eu la pranz! frumosilor, sclipitorilor, de cand nu v-am mai spus cat de mult va iubesc? imi venea sa iau televizorul in brate de bucurie! v-am vazut ieri in reluare(...) ofelia, ce voce ai!( .....) va iubesc de nu mai pot, ...
CLAUDIA scrie:eee am gasit,acum sa vad cu cine o beau
CRISSTINICA scrie:a fost foarte frig, dar frumos. o mireasa frumoasa foc( dar care fata nu-i frumoasa cand e mireasa) un mire rusinos si disperat la un moment dat ca nu prea venea lumea, doi nasi emotionati si in rest aventuri: marius si-a patat costumul proaspat cumparat cu visinata, deci pana la urma s-a imbracat tot cu cel pe care-l avea. eu m-am coafat dupa miresica si cand m-am vazut in oglinda am intepenit: una zisesem si cu totul altceva era in capul meu! ca sa nu ofensez coafeza am tacut dar cum a plecat mi-am pus mainile in cap la propriu si mi-am rearanjat freaza ca muream de nervi, dar mi-a iesit ceva super pana la urma.
ofelia scrie:buna ziua bucuroaselor , sclipitoarelor , am intrat sa va pupicesc uite-asa![]()
![]()
si apoi sa ma duc sa fac nanita , sunt f obosita !
sa aveti o dupa amiaza frumoasa !![]()
![]()
CLAUDIA scrie:buna ziua fete bucuroase si sclipicioase,acum am teminat mancarica,de gatit nu de mancat am preperat si niste coca pentru niste gogosele si pana creste aluatul stau cu voi la taclale
CRISSTINICA scrie:ofelia, buna! ce faci, ai terminat la gradi? ai o voce o minune, repet intrebarea pe care am mai pus-o candva: de ce nu esti inca vedeta???? mi-a placut enorm ca la inceputul melodiei camera a stat un pic pe opincile tale care sunt ceva deosebit, rar mai vezi interprete de muzica populara incaltate in opinci! cat sunt de vechi?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori