• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Re: ce ar fi sa ne intalnim

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 6:29 am

lefter carmen scrie:buna ,,bucurosilor,,mai aveti napolitane?sant carmen (una noua)si vreau si eu sa fiu cu voi...sper sa va fiu placuta va pup dulce

bun venit carmen ?pupasca! . Treceti fratilor la numerotat gabriele si carmene ?HAHA!
carmen
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 6:30 am

alfa scrie: nu ma simt prea bine(ameteli,frisoane,transpiratii reci)

Ai grija de tine gabriela. Nu-i rau tratamentul cu Imagine ?ceamuzant!
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 6:34 am

ofelia scrie:
va iubesc pe toti , am devenit dependenta de voi si ce-mi placeeeeeeeeeeeeeee ?pupasca!

Buna dimineata cucule drag ?pupasca! Si noi te iubim iar chestia cu dependenta cred ca este o boala molipsitoare pe aici. Oare sa o avem toti? ?hm! Ma mai gandesc ?hm!
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 6:36 am

Vai ce de cafea am baut astazi. Am gustat un puic si de la gabrielle, un pic si de la ofelia asa ca sunt plina de avant muncitoresc fapt pentru care ma duc sa ma culc ?HAHA!

Sa aveti o zi cum v-o doriti
carmen
membru
membru

Mesajde mirelutz@ » Mar Noi 13, 2007 8:39 am

buna dimineata bucurie ?pupasca!
de ceva minute tot incerc sa scriu si abia acum am reusit cand a iesit zana ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! si nu am apucat sai spun neata..e lasa ca ii las un pop mare ?pupasca! ?pupasca!
v ?pupasca! va doresc o zi frumoasa si plina de tot ce ?pupasca! va doriti.. ?pupasca! ?pupasca!
acum imi iau posetuta si plec la plimbare,...magazinele ma asteapta sa fac cateva cumparaturi ;)
va pupacesc cu drag si sa aveti grija de voi.. ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
mirelutz@
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 8:43 am

mirelutz@ scrie:buna dimineata bucurie ?pupasca!
de ceva minute tot incerc sa scriu si abia acum am reusit cand a iesit zana ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! si nu am apucat sai spun neata..e lasa ca ii las un pop mare ?pupasca! ?pupasca!
v ?pupasca! va doresc o zi frumoasa si plina de tot ce ?pupasca! va doriti.. ?pupasca! ?pupasca!
acum imi iau posetuta si plec la plimbare,...magazinele ma asteapta sa fac cateva cumparaturi ;)
va pupacesc cu drag si sa aveti grija de voi.. ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

Buna mireluta ?pupasca! Succes la cumparaturi. Sa ne aduci ceva bun ?pupasca!
carmen
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Noi 13, 2007 9:32 am

buna dimineata,oare gasesc si eu niste cafeluta pe aici?ma duc sa caut
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Noi 13, 2007 9:43 am

eee am gasit Imagine,acum sa vad cu cine o beau ?hm!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 12:59 pm

buna dimineata! hop si eu la pranz! frumosilor, sclipitorilor, de cand nu v-am mai spus cat de mult va iubesc? imi venea sa iau televizorul in brate de bucurie! v-am vazut ieri in reluare, de la 10.30 m-am trezit si nu am mai putut dormi, chit ca-mi picau ochii-n gura dupa ce am ajuns acasa dupa nunta la 6 dimineata. sunt si acum in extaz. ati fost senzatie! ofelia, ce voce ai! ana maria, o frumoasa! nynna arata splendid, de zana si adina, ce sa mai zic! adi, ce idee grozava cu cheia bucuriei! n-ai zis nimic, secretosule!
sa stiti ca sunteti tari daca ati reusit sa nu cadeti lati de emotie. va iubesc de nu mai pot, si va astept!
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Noi 13, 2007 1:47 pm

Imagine

Buna ziua, Bucurie ! Am venit si eu prin casuta sa beau cafeluta , care astazi sunt mai multe ?ceamuzant! si sa vad cu ce va mai indeletniciti ! Dau o raita prin camarute si revin !
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 1:54 pm

in sfarsit, pot si eu sa felicit pe cineva! adina, te pup si te astept cu drag! cum ti-ai revenit? cum ati mers, ca am vazut ca la voi s-a cam pus pe iarna. la noi e foarte frig dar e soare.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Noi 13, 2007 1:56 pm

CRISSTINICA scrie:buna dimineata! hop si eu la pranz! frumosilor, sclipitorilor, de cand nu v-am mai spus cat de mult va iubesc? imi venea sa iau televizorul in brate de bucurie! v-am vazut ieri in reluare, de la 10.30 m-am trezit si nu am mai putut dormi, chit ca-mi picau ochii-n gura dupa ce am ajuns acasa dupa nunta la 6 dimineata. sunt si acum in extaz. ati fost senzatie! ofelia, ce voce ai! ana maria, o frumoasa! nynna arata splendid, de zana si adina, ce sa mai zic! adi, ce idee grozava cu cheia bucuriei! n-ai zis nimic, secretosule!
sa stiti ca sunteti tari daca ati reusit sa nu cadeti lati de emotie. va iubesc de nu mai pot, si va astept!

Buna, Cristinica ! Este ca am fost tare sclipiciosi ? ?ceamuzant! Nici eu nu stiu cum de nu am cazut lati de atatea emotii ?HAHA! si cand s-a terminat emisiunea ne-am intrebat toti "cum ? a trecut deja o ora jumate?" . A zburat timpul ca gandul iar noi eram coplesiti de atatea emotii dar si bucurosi nevoie mare , cred ca am luat cu totii doza tripla de bucurinol ?ceamuzant! Teo, ca-ntotdeauna, nemaipomenita !

Cum a fost la nunta ?
Adina
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Noi 13, 2007 2:04 pm

CRISSTINICA scrie:buna dimineata! hop si eu la pranz! frumosilor, sclipitorilor, de cand nu v-am mai spus cat de mult va iubesc? imi venea sa iau televizorul in brate de bucurie! v-am vazut ieri in reluare(...) ofelia, ce voce ai!( .....) va iubesc de nu mai pot, ...

buna ,CRISTINICA, multumesc de apreciere , si tu esti o fata minunata de aceeea esti iubita de toti bucurosii inclusiv de mine ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Sa fii fericita ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 2:05 pm

a fost foarte frig, dar frumos. o mireasa frumoasa foc( dar care fata nu-i frumoasa cand e mireasa) un mire rusinos si disperat la un moment dat ca nu prea venea lumea, doi nasi emotionati si in rest aventuri: marius si-a patat costumul proaspat cumparat cu visinata, deci pana la urma s-a imbracat tot cu cel pe care-l avea. eu m-am coafat dupa miresica si cand m-am vazut in oglinda am intepenit: una zisesem si cu totul altceva era in capul meu! ca sa nu ofensez coafeza am tacut dar cum a plecat mi-am pus mainile in cap la propriu si mi-am rearanjat freaza ca muream de nervi, dar mi-a iesit ceva super pana la urma.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:06 pm

CLAUDIA scrie:eee am gasit Imagine,acum sa vad cu cine o beau ?hm!

Buna bucurie ,buna bucurosi scipiciosi!abaia am reusit sa mi termn oparte din treburile gospodaresti ,si chiar daca e prea tarziu de cafeluta ..eu tot am sa beau un strop din cafeluta magica azanei ,a ofeliei a gabrielei!
m-am remontat cu atata cofeina si incerc sa plec la cules de cuvinte! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde ofelia » Mar Noi 13, 2007 2:07 pm

buna ziua bucuroaselor , sclipitoarelor , am intrat sa va pupicesc uite-asa ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! si apoi sa ma duc sa fac nanita , sunt f obosita !
sa aveti o dupa amiaza frumoasa ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 2:08 pm

ofelia, buna! ce faci, ai terminat la gradi? ai o voce o minune, repet intrebarea pe care am mai pus-o candva: de ce nu esti inca vedeta???? mi-a placut enorm ca la inceputul melodiei camera a stat un pic pe opincile tale care sunt ceva deosebit, rar mai vezi interprete de muzica populara incaltate in opinci! cat sunt de vechi?
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:10 pm

CRISSTINICA scrie:a fost foarte frig, dar frumos. o mireasa frumoasa foc( dar care fata nu-i frumoasa cand e mireasa) un mire rusinos si disperat la un moment dat ca nu prea venea lumea, doi nasi emotionati si in rest aventuri: marius si-a patat costumul proaspat cumparat cu visinata, deci pana la urma s-a imbracat tot cu cel pe care-l avea. eu m-am coafat dupa miresica si cand m-am vazut in oglinda am intepenit: una zisesem si cu totul altceva era in capul meu! ca sa nu ofensez coafeza am tacut dar cum a plecat mi-am pus mainile in cap la propriu si mi-am rearanjat freaza ca muream de nervi, dar mi-a iesit ceva super pana la urma.

Buna crisstinica!asa am patit si eu la o nunta ..dupa cem-am lasat chinuita de coafeza .si aesit o nebunie tapata...acasa mi-am pus mainile in cap si mi-am aranjat parul..nu-imi parea rau decat de timpul pierdut ...in rest ..
.!. ?HAHA!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Noi 13, 2007 2:11 pm

buna ziua fete bucuroase si sclipicioase,acum am teminat mancarica,de gatit nu de mancat am preperat si niste coca pentru niste gogosele si pana creste aluatul stau cu voi la taclale ?pupasca!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Noi 13, 2007 2:12 pm

crisstinica tare ne-ai lipsit ,de cateva zile nu mai stiam nimik de tine,te pup ?pupasca!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:14 pm

ofelia scrie:buna ziua bucuroaselor , sclipitoarelor , am intrat sa va pupicesc uite-asa ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! si apoi sa ma duc sa fac nanita , sunt f obosita !
sa aveti o dupa amiaza frumoasa ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

buna draga mea ofelia,cucul nostru drag si sclipitor! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
La reluare ti-am admirat si eu portul pupular apicuntele fota ..etc! toate aratau impecabil ,ca acolo in platou aveam emotii incat totul se invartea in jurul meu!Cred ca esti obosita dupa toatea ceste zile plus treburile pe caretreb sa le faci ,gradinita ,casa etc! ?pupasca!
Ultima oară modificat de nynna pe Mar Noi 13, 2007 2:20 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Noi 13, 2007 2:16 pm

da, aveti dreptate ofelia a aratat asa cum trebuie sa arate o artista si a cantat cum nu se poate mai frumos,sunt asa mandra ca am cd-ul ei ca mai putin si invat melodiile pe de rost
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:16 pm

CLAUDIA scrie:buna ziua fete bucuroase si sclipicioase,acum am teminat mancarica,de gatit nu de mancat am preperat si niste coca pentru niste gogosele si pana creste aluatul stau cu voi la taclale ?pupasca!

buna gospodina blonda sclipitoare !abia astept gogoselele !Eu am facut nicte cartofii la cuptor cu ardei kapia ,rosii si pulpe!Daca ma simt mai bine poate fac ceva dulce!Mai am de aspirat ...sters praful ..ca de ..decateva zile nu am avut timp ptr astea!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 2:19 pm

nynna, ce faci draga mea ca arati din ce in ce mai bine?
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Noi 13, 2007 2:19 pm

CRISSTINICA scrie:ofelia, buna! ce faci, ai terminat la gradi? ai o voce o minune, repet intrebarea pe care am mai pus-o candva: de ce nu esti inca vedeta???? mi-a placut enorm ca la inceputul melodiei camera a stat un pic pe opincile tale care sunt ceva deosebit, rar mai vezi interprete de muzica populara incaltate in opinci! cat sunt de vechi?

DE CE NU AM AJUNS INCA VEDETA??? DIN CAUZA UNORA CARE SE CRED BURICUL PAMANTULUI DAR SI DIN VINA MEA INTR-O OARE CARE MASURA Opincile au o vechime de peste 30 de ani ca de altfel si costumul popular , ele mi-au adus , pe langa calitatile vocale , cele mai mari satisfactii din viata mea , satisfactii care s-au materializat in numeroase premii judetene , interjudetene si nationale... recunoasterea valorii se simte deja ( hai ca am inceput sa ma laud) prin contactarea celor de la radio dor de tara din germania astfel ca pe 24 ,25 nov. am fost invitata la bucuresti la o intalnire cu menegerul postului ( vine in romania ) si alaturi de alti interpreti din tara vom sustine un recital

nu stiu inca ora si locul intalnirii . uuuuuuuuuffff , gata , am dat tot din casa ?hot! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?